Rybc!a Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dziewczyny, przepraszam za zaśmiecanie wątku- ale może komuś potrzebny jest transport w okolicach drogi Elbląg-Konin, Elbląg-Poznań, Poznań-Trójmiasto, czy jakiekolwiek inne połączenie, które rozpoczęłoby się w okolicach Konina, a skończyło gdzieś na północy Polski? Nie ukrywam, że tym razem mi potrzebny jest transport do Konina :oops: I bardzo zależy mi na tym, bym się tam dostała- a jedyną okazją, jest transport jakiegoś psiaka w te regiony- wtedy zabrałby mnie mój tata.. Quote
Asia & Ginger Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Ninka']Przepraszam, oddaje racje przedmowca. W schronisku jest okolo 6 spanieli. Wszystkie sa starsze i zaniedbane. 3zlote i 3czarne. Jutro wstawie zdjecia.[/quote] Czy można prosić o zdjęcia psiaków? Wiadomo ile jest teraz spanieli? Jakieś krótkie opisy dobrze by było zrobić, bo inaczej nie da się ich ogłaszać. :roll: Quote
Ss Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 trzeba znaleźć dogomaniaków z Poznania... Dużo spanieli a nie ma jak pomóc:shake::shake::shake: Quote
missieek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 weszlam przypadkiem czy wszystkie znalazly domy? Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='missieek']weszlam przypadkiem czy wszystkie znalazly domy?[/QUOTE] Psy poznikały w niewyjaśnionych okolicznościach... Obecnie są podobno 2 spanielaste. Quote
zeberka4 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ja tez mogłabym pomóc i wystawic na allegro! Potrzebne tylko dane psiaków, moge wystawic nawet chocby jednego,potrzebne tylko informacje i nr telefonu itp Quote
Recommended Posts