sylwiaskalska Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='piotrek_b'] http://images28.fotosik.pl/185/3498c65005accde2med.jpg Mały gryfoczek-pitoczek zastanawia się czy zamieszka na stałe w Nibylandii Ja myśle że już podjął decyzje :evil_lol::cool3: Widze ze twoja hodowla rozrasta się :)
Agama Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Piotrek sliczny tan malec -plecki super i katy zjawiskowe:loveu::loveu:
piotrek_b Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 aaa dzięki, dzięki - widzę że Gafelek się podoba :lol: wstępnie słodziak wybiera sie do nas po koniec kwietnia. :loveu:
McDzik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ale macie teksty :D:D ... A ja dalej się nie doczekałam fotek Huleczki :( .. Jak tu zaraz na kogoś mojego Arniego spuszczę, to zaraz całą gelarie dostane! A ten maluch boski, super ma umaszczenie, takie mu zostanie?
bargest Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Piotrek maluch fajnie sie zapowiada prosty grzbiecik doskonale katowanie. To umaszczenie to futerko dzieciece, ktore trzeba z niego zdjac i dopiero bedzie mial wlasciwe umaszczenie.Mysle, ze decyzja juz podjeta co?:cool3: Teraz z innej beczki.Wrocilam wlasnie z wystawy.Tequila zakonczyla Mlodziezowy Championat i wygrala porownanie o rase z championem a LIBI? LIBI dostal wszystko.... nawet BEST OF GRUP:multi:sama jeszcze nie moge uwiezyc a puchar ktory otrzymal jest wiekszy od niego:Cool!:
McDzik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 GRATULACJE !!! :) A macie jakieś zdjęcia ? :) To w NDM? :)
piotrek_b Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='bargest']Piotrek maluch fajnie sie zapowiada prosty grzbiecik doskonale katowanie. To umaszczenie to futerko dzieciece, ktore trzeba z niego zdjac i dopiero bedzie mial wlasciwe umaszczenie.Mysle, ze decyzja juz podjeta co?:cool3: Teraz z innej beczki.Wrocilam wlasnie z wystawy.Tequila zakonczyla Mlodziezowy Championat i wygrala porownanie o rase z championem a LIBI? LIBI dostal wszystko.... nawet BEST OF GRUP:multi:sama jeszcze nie moge uwiezyc a puchar ktory otrzymal jest wiekszy od niego:Cool!: rewelacyjne wyniki, gratulacje, wielki sukces Libiego i świetna postawa młodej Tequili :klacz: kto sędziował ? __________ no decyzja niemalże podjęta, ale urodziła się inna opcja równie kusząca, więc ostateczną decyzję podejmę w niedługim czasie. :roll: A ja dalej się nie doczekałam fotek Huleczki :-( .. Jak tu zaraz na kogoś mojego Arniego spuszczę, to zaraz całą gelarie dostane!fotki Huleczki będą trochę później, teraz czekamy na dzieci Zaderki, która powinna się na dniach rozsypać. :loveu:
bargest Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Sedziowal pan Boryczko. Trzymam kciuki za Zadre zyczymy latwego porodu i czekam na wiesci.
bargest Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 McDzik napisał(a):GRATULACJE !!! :) A macie jakieś zdjęcia ? :) To w NDM? :) No niestety:placz: zdjec nie mam bo bylam zupelnie sama i nie mial mi kto zrobic a bardzooo zaluje.Moze beda jakies na stronie zwiazku Legionowa.
oktawia6 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 jakie śliczne znalazłam-Belgijskie:lol:: albo ten Champion czarniutki:loveu::loveu::loveu:: Gryfonik belgijski.ARNOLD Park Ridge.Zwyciezca Europy,Mlodziezowy Champion Polski,Zwyciezca Polski. i taki piękny:) Gryfonik belgijski.ARNOLD Park Ridge.Zwyciezca Europy,Mlodziezowy Champion Polski,Zwyciezca Polski.
bargest Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Tak prezentuje sie Libi i jego puchar:loveu: Wlasnie Arnolda Park Ridge pokonala moja Tequila:cool3: choc jest dopiero w klasie mlodziezy.Tu na zdjeciu ze swoim ojcem Amurem
McDzik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Puchar większy od niego ! :) !!! A.. to ten psiak co w Moim Psie był :) A ZK w Legionowie mam nadzieje nie nawali, tylko na relacje z wystawy jak zawsze trzeba będzie troche poczekać, ale fotki zawsze sie ukazują po wystawach na oddziałowych stronkach, więc jakaś pamiątka powinna się znaleźć :) Wtedy tylko siup na płtke i migiem do fotografa, żeby wywołać :) I pamiątka jak znalazł :)
bargest Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Cytat:Puchar większy od niego ! :smile: !!! A.. to ten psiak co w Moim Psie był Tak puchar wiekszy od Libiego.Nawet stojac nie zajrzalby do srodka. A w" Moim Psie" byly wlasnie zdjecia moich psow.
oktawia6 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 moje psy też były ale w "Przyjacielu Psie":cool3: te 2 sunie-bardzo ciekawe umaszczenie-ta z lewej strony wydaje się troszkę młodsza-widzę, że karmiące są lub w ciąży?
misiaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='bargest'] Wlasnie Arnolda Park Ridge pokonala moja Tequila:cool3: choc jest dopiero w klasie mlodziezy.Tu na zdjeciu ze swoim ojcem Amurem http://images33.fotosik.pl/208/39c1b5d90877655f.jpg Okta,ten z prawej to facet ;).Widać nawet siusiaka.Po za tym Bargest pisze,że to ojciec Tequili :). Przepiękne te 2 gryfoniczki.Moje ulubione w tej rasie umaszczenie :loveu: Oczywiście Libi też cudeńko :loveu:.
bargest Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 oktawia6 napisał(a):moje psy też były ale w "Przyjacielu Psie":cool3: te 2 sunie-bardzo ciekawe umaszczenie-ta z lewej strony wydaje się troszkę młodsza-widzę, że karmiące są lub w ciąży? Na zdjeciu jest Tequila w wieku 10 miesiecy wlasnie po I cieczce:eviltong: i dlatego ma takie cycochy/to hormony/a drugi to:evil_lol: jej ojciec Amur w domu Gucio.
piotrek_b Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 tutaj dwie śpiące panny Zadrunia przed rozsypką jak powyżej a tu trzy kobiety z Nibylandii - akuszerka Elżbieta gotowa, Zadra niemalże
McDzik Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 bargest napisał(a): Tak puchar wiekszy od Libiego.Nawet stojac nie zajrzalby do srodka. A w" Moim Psie" byly wlasnie zdjecia moich psow. No to jeszcze raz graty, nie lada sukces :) Może i ja się kiedyś doczekam, kto wie.. :)
oktawia6 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 bargest napisał(a): Na zdjeciu jest Tequila w wieku 10 miesiecy wlasnie po I cieczce:eviltong: i dlatego ma takie cycochy/to hormony/a drugi to:evil_lol: jej ojciec Amur w domu Gucio. tak teraz widzę że ma wacusia:oops:to fakt!
bargest Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Piotrek cudnie wygladaja te dwie spiace panny:lol: a i reszta niczego sobie:cool3:
piotrek_b Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 bargest napisał(a):Piotrek cudnie wygladaja te dwie spiace panny:lol: a i reszta niczego sobie:cool3: tak, reszta też niczego sobie :laugh2_2: a my czekamy na malutkie pimpusie :loveu:
bargest Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 To kiedy ma nastapic rozwiazanie? Trzymam kciuki za szczesliwy i szybki porod.
piotrek_b Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 bargest napisał(a):To kiedy ma nastapic rozwiazanie? Trzymam kciuki za szczesliwy i szybki porod. nooo, z Zadrą nigdy nic nie wiadomo - lubi zaskakiwać :evil_lol:- jutro jest 60 dzień
oktawia6 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 oto zdjęcia z dzisiaj::loveu: Dandisio i tymczasowicz Jacusio-który śpi już z nami w łóżku:
bargest Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Dandi na pierwszym zdjeciu wyglada na troche przerazonego wiekszym od siebie kolega.Natomiast druga fota to wyraz typowego gryfona powaznego i dostojnego.
Recommended Posts