Jump to content
Dogomania

Gryfon brukselski, belgijski, brabancki-GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale macie teksty :D:D ...
A ja dalej się nie doczekałam fotek Huleczki :( .. Jak tu zaraz na kogoś mojego Arniego spuszczę, to zaraz całą gelarie dostane!
A ten maluch boski, super ma umaszczenie, takie mu zostanie?

Posted

Piotrek maluch fajnie sie zapowiada prosty grzbiecik doskonale katowanie. To umaszczenie to futerko dzieciece, ktore trzeba z niego zdjac i dopiero bedzie mial wlasciwe umaszczenie.Mysle, ze decyzja juz podjeta co?:cool3:
Teraz z innej beczki.Wrocilam wlasnie z wystawy.Tequila zakonczyla Mlodziezowy Championat i wygrala porownanie o rase z championem a LIBI?
LIBI dostal wszystko.... nawet BEST OF GRUP:multi:sama jeszcze nie moge uwiezyc a puchar ktory otrzymal jest wiekszy od niego:Cool!:

Posted

[quote name='bargest']Piotrek maluch fajnie sie zapowiada prosty grzbiecik doskonale katowanie. To umaszczenie to futerko dzieciece, ktore trzeba z niego zdjac i dopiero bedzie mial wlasciwe umaszczenie.Mysle, ze decyzja juz podjeta co?:cool3:
Teraz z innej beczki.Wrocilam wlasnie z wystawy.Tequila zakonczyla Mlodziezowy Championat i wygrala porownanie o rase z championem a LIBI?
LIBI dostal wszystko.... nawet BEST OF GRUP:multi:sama jeszcze nie moge uwiezyc a puchar ktory otrzymal jest wiekszy od niego:Cool!:

rewelacyjne wyniki, gratulacje, wielki sukces Libiego i świetna postawa młodej Tequili :klacz: kto sędziował ?

no decyzja niemalże podjęta, ale urodziła się inna opcja równie kusząca, więc ostateczną decyzję podejmę w niedługim czasie. :roll:

A ja dalej się nie doczekałam fotek Huleczki :-( .. Jak tu zaraz na kogoś mojego Arniego spuszczę, to zaraz całą gelarie dostane!
fotki Huleczki będą trochę później, teraz czekamy na dzieci Zaderki, która powinna się na dniach rozsypać. :loveu:

Posted

McDzik napisał(a):
GRATULACJE !!! :) A macie jakieś zdjęcia ? :) To w NDM? :)

No niestety:placz: zdjec nie mam bo bylam zupelnie sama i nie mial mi kto zrobic a bardzooo zaluje.Moze beda jakies na stronie zwiazku Legionowa.

Posted

jakie śliczne znalazłam-Belgijskie:lol::

albo ten Champion czarniutki:loveu::loveu::loveu::

Gryfonik belgijski.ARNOLD Park Ridge.Zwyciezca Europy,Mlodziezowy Champion Polski,Zwyciezca Polski.

i taki piękny:)
Gryfonik belgijski.ARNOLD Park Ridge.Zwyciezca Europy,Mlodziezowy Champion Polski,Zwyciezca Polski.

Posted

Tak prezentuje sie Libi i jego puchar:loveu:

Wlasnie Arnolda Park Ridge pokonala moja Tequila:cool3: choc jest dopiero w klasie mlodziezy.Tu na zdjeciu ze swoim ojcem Amurem

Posted

Puchar większy od niego ! :) !!!

A.. to ten psiak co w Moim Psie był :)

A ZK w Legionowie mam nadzieje nie nawali, tylko na relacje z wystawy jak zawsze trzeba będzie troche poczekać, ale fotki zawsze sie ukazują po wystawach na oddziałowych stronkach, więc jakaś pamiątka powinna się znaleźć :) Wtedy tylko siup na płtke i migiem do fotografa, żeby wywołać :) I pamiątka jak znalazł :)

Posted

Cytat:Puchar większy od niego ! :smile: !!!

A.. to ten psiak co w Moim Psie był

Tak puchar wiekszy od Libiego.Nawet stojac nie zajrzalby do srodka.
A w" Moim Psie" byly wlasnie zdjecia moich psow.

Posted

moje psy też były ale w "Przyjacielu Psie":cool3:

te 2 sunie-bardzo ciekawe umaszczenie-ta z lewej strony wydaje się troszkę młodsza-widzę, że karmiące są lub w ciąży?

Posted

[quote name='bargest']

Wlasnie Arnolda Park Ridge pokonala moja Tequila:cool3: choc jest dopiero w klasie mlodziezy.Tu na zdjeciu ze swoim ojcem Amurem
http://images33.fotosik.pl/208/39c1b5d90877655f.jpg
Okta,ten z prawej to facet ;).Widać nawet siusiaka.Po za tym Bargest pisze,że to ojciec Tequili :).
Przepiękne te 2 gryfoniczki.Moje ulubione w tej rasie umaszczenie :loveu:
Oczywiście Libi też cudeńko :loveu:.

Posted

oktawia6 napisał(a):
moje psy też były ale w "Przyjacielu Psie":cool3:

te 2 sunie-bardzo ciekawe umaszczenie-ta z lewej strony wydaje się troszkę młodsza-widzę, że karmiące są lub w ciąży?

Na zdjeciu jest Tequila w wieku 10 miesiecy wlasnie po I cieczce:eviltong: i dlatego ma takie cycochy/to hormony/a drugi to:evil_lol: jej ojciec Amur w domu Gucio.

Posted

bargest napisał(a):

Tak puchar wiekszy od Libiego.Nawet stojac nie zajrzalby do srodka.
A w" Moim Psie" byly wlasnie zdjecia moich psow.

No to jeszcze raz graty, nie lada sukces :) Może i ja się kiedyś doczekam, kto wie.. :)

Posted

bargest napisał(a):

Na zdjeciu jest Tequila w wieku 10 miesiecy wlasnie po I cieczce:eviltong: i dlatego ma takie cycochy/to hormony/a drugi to:evil_lol: jej ojciec Amur w domu Gucio.

tak teraz widzę że ma wacusia:oops:to fakt!

Posted

bargest napisał(a):
Piotrek cudnie wygladaja te dwie spiace panny:lol: a i reszta niczego sobie:cool3:

tak, reszta też niczego sobie :laugh2_2:
a my czekamy na malutkie pimpusie :loveu:

Posted

bargest napisał(a):
To kiedy ma nastapic rozwiazanie?
Trzymam kciuki za szczesliwy i szybki porod.

nooo, z Zadrą nigdy nic nie wiadomo - lubi zaskakiwać :evil_lol:- jutro jest 60 dzień

Posted

Dandi na pierwszym zdjeciu wyglada na troche przerazonego wiekszym od siebie kolega.Natomiast druga fota to wyraz typowego gryfona powaznego i dostojnego.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...