Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Przepraszam, ale miałam ostatnio troche problemów i brak czasu uniemozliwił mi sledzenie watka sunieczki. Jednak to nie znaczy , że nie działamy. Po krótce :
Na allegro kolezanka wystawiła ogłoszenie malutkiej. Wczoraj dostałam telefon. Jest rodzinka chetna ja zaadoptowac, ale nigdy nie brałam w tym udziału. Mam watpliwosci i musze je rozwiac. Boje sie , czy malutka nie wyladowała by do budy na podwórko. Ludzie mieszkaja koło Mławy. Mam w tej chwili urlop i chciałabym tam pojechac ale nie sama. Czy ktos z wiekszym doswiadczeniem chciałby mi towarzyszyć ? Prosze o jakies sugestie, jak sprawdzic ten domek. Dysponuje samochodem i wybrałabym sie któregos dnia.

Posted

benita napisz w tytule watku,ze potrzebna osoba z tamtej okolicy na wizyte przedadopcyjna.Albo zobacz na Mapie Dogo,ktora cioteczka pochodzi z tych okolic i napisz do niej na PW.

• 3 weeks later...
Posted

Słuchajcie : Sunieczka ma dom od wrzesnia !!!! Całe szczescie , że to tak wyszło jak wyszło. Okazało się, że prawdopodbnie ludzie chcieli ja na podwórko do budy. Jednak znalezli sie ludzie, którzy do hoteliku przywożą pieska i ten oto piesek zakochany był w naszej damie. Cały czas bawiły sie razem. Po sugestii właścicielki hoteliku właściciele sie zgodzili wziąc Balbinke. Tłumacząc to w satyryczny sposób iż Bosman tez ma prawo miec przy sobie kobietę swojego zycia. Jestem z tym Państwem w kontakcie. Super ludzie, warunki rewelacyjne ( dom z ogrodem pod Warszawą ) i do tego bedzie blisko mnie. Poza tym odebranie odbedzie sie dopiero w pierwszych dniach wrzesnia bo wyjeżdżaja na na urlop i nie chca Balbvinki znowu potem oddawać do hoteliku na czas wyjazdu a planując urlop nie spodziewali sie tego , że im sie rodzinka powiekszy. Wiec by zaoszczedzic jej dodatkowych przezyc, chca juz na stałe wziac ja po urlopie.
Boże jaka ja jestem szczesliwa !!!!

• 2 weeks later...