nikita1978 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Sara i Żabka niestety odeszły za Tęczowy Most w tym miesiącu:-( Quote
Olga7 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 (edited) Zaglądam do seniorów na tym wątku i martwi mnie ,że nikt tu dawno nie zagladal... Pamiętam zawsze o Groszku ,któremu nie bylo dane byc adoptowanym ,choć byl niemal krok od zabrania go do nowego domu kolo Krakowa o co tak bardzo zabiegala wtatara z Krakowa. Dom był już sprawdzony i poszlo tylko o odebranie osobiste psa przez ludzi chętnych do adopcji Groszka.Wystarczylo tylko wyrazić zgodę na odebranie Groszka przez wtatarę i jej TZ by przewiezli i przekazali psa do nowego domu,czyli transport Groszka z Rzeszowa do Krakowa. Bardzo zle się stalo ,że uniemozliwiono odebranie psa i dostarczenie go do Krakowa -nowego domu. Nie mogę tego zrozumieć do tej pory i jest mi bardzo żal Groszka ,ktory być może będzie musial do końca swego życia tkwić w tym schronie.[COLOR=#000000] Mamy nadzieję ,że taka sytuacja w przypadku innych psów nie powtórzy się juz nigdy i psy będą wydawane do adopcji zaufanym ludziom ,ktorzy mogą posredniczyć w adopcji i transporcie -gdy sytuacja tego wymaga. Nie zawsze każdy może przyjechać tak daleko jednak osobiscie by odebrać wybranego do adopcji psa i każda pomoc innych ludzi powinna być w takich przypadkach uwzględniana i umozliwiana.[/COLOR] Przecież dużo psów jest adoptowanych pośrednio i psy te są przewożone/transportowane przez osoby pomagające w transporcie a także tym samym pośredniczące w adopcji psa. Edited October 14, 2012 by Olga7 Quote
Recommended Posts