Moniek193 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 WOW:-o Ile fot:multi::eviltong: [URL]http://img31.imageshack.us/img31/7236/dsc00360.jpg[/URL] Ta jest słodka:loveu: PS U nas tez zaraz beda a co!:diabloti:
halgre Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [IMG]http://img99.imageshack.us/img99/2046/hejka.gif[/IMG] [B]Widziałam znów śliczniaste fotki :loveu::loveu::loveu:[/B]
Moniek193 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Onomato-Peja']No tam gdzie ja jeżdżę, to żeby w wakacje pojeździć trzeba rezerwować 8 mies wcześniej... w roku szkolnym git, zawsze wolne miejsca ;) ale wczoraj nie było miejsc a wgl u mnie to pełno tych stajni wszędzie, ale ja mam swoją ulubioną w Hynowie i tylko tam jeżdżę :loveu:[/quote] 8 mies:-o WOW fajnie:evil_lol::cool1: Idem spac chyba:diabloti:
Pusiakowa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Heeej! :multi: ilę fotków :loveu: ale śliczny ten drugi piesek :cool3: a czyja ona? bo jakoś nie chce mi się cofać:lol: ty umiesz robić obroże? xd ja też cem ! :cool1::multi::evil_lol: twoim telefonem robione fotołsy? . to powiem, że siem spisał :grins: no i na mnie nie krzyczeć, że tyle piszę, ale dawno mnie nie było więc muszę się troszkę rozpisać :megagrin: a teraz linki :diabloti:. [url]http://img188.imageshack.us/img188/7035/dsc00354jzw.jpg[/url] śliczna :loveu: i Tośśśśśśśiek :loveu: oj, przepraszam Tośśśśśśśśśsia ;D . wymiziaj ją baardzo ode mnie . ;]
Onomato-Peja Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Pussssiakk :loveu::multi: to Sarcia jest sąsiadki :eviltong:
.Agata. Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Bry :cool3: Fajnego ma muscata :evil_lol: do pyska mu w nim :loveu:
Onomato-Peja Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 wczoraj oberwałam na ulicy gazem pieprzowym i w efekcie zaczęłam się dusić i nie mogłam otworzyć oczu, o bólu już nie wspomnę... Miałam farta, że zobaczyła mnie moja kumpela i zaprowadziła do siebie... Oczy mogłam otwierać tylko na parę sekund i tylko pod lodowatą wodą.Poprosiłam ją, żeby zadzwoniła do mojej mamy, a że mama była u babci ( klatka obok) pojechałyśmy na pogotowie, gdzie dostałam jakieś świństwo do połknięcia i przemyto mi oczy, potem szybko do szpitala na badanie wzroku ( noszę okulary) no i znów jakieś zaje***** szczypiące maści i krople ehh... podsumowanie efektywności gazu pieprzowego : Paraliż - przez pierwsze 10 minut z wielkim trudem i w wielkich odstępach łapie się oddech - przez pierwsze 30 min nie można otworzyć oczu - przez pierwszą godzinę uczucie jakby coś zżerało Ci ciało - przez kolejne 30 min uczucie jakbyś gotowała/gotował się od środka - przez cały ten czas jesteś barwy bordowej a Twoje oczy są czerwone i spuchnięte no i czeka mnie leczenie podrażnionych spojówek... oko mam tak spuchnięte, że nie mogę go do końca otworzyć pozdrawiam...
Onomato-Peja Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='gops']o szit niezle... a od kogo oberwalas?[/quote] nie wiem.. nie zdążyłam spojrzeć i dostałam gazem
Onomato-Peja Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [QUOTE]a na drugi dzień ( dziś)mam ataki agresji a apotem płaczu... i ogl mam chęć zadźgać się nożem [/QUOTE] no dobra trochę przesadziłam, bo wkurzyłam się i rozwaliłam szczotkę do włosów gdy zobaczyłam jak wygląda moje oko... :roll: a teraz wyglądam jak szop pracz :diabloti: bo miałam znieczulenie i to było jakieś żółte i nie chce się domyć od wczoraj :eviltong: a nie mogę za mocno trzeć przez te głupie gały :shake: a i dziś bądź jutro jadę zobaczyć jakie są aparaty :multi: jak będzie jakiś fajowy to biorę, a jak nie to jeszcze pojeżdżę i się porozglądam i jak trochę mi zejdzie opuchlizna z tego oka to idę z psem nad morze i porobię dużo fot :lol:
Illusion Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wpadam, żeby fotki obejrzeć, a tu taka historia :crazyeye:. Ludzie w ogóle nie myślą, jakbyś wiedziała kto to zrobił, to spokojnie mogłabyś zgłosić na policje :shake:.
Moniek193 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Bosh co sie w tym robnietym kraju dzieje:shake: Raz sie wyżywaja na zwierztach, potem gazem w czlowieka...i sie swietnie bawia:shake::angryy: Jakbym takiego dopadla to nierecze za siebie:angryy:
Onomato-Peja Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 no więc tak.. Mam super extra nowy aparacik :loveu: zakochana w nim jestem, jest już taki bardziej profesjonalny - podchodzi pod hybrydę, ale jest mały:cool3: tylko, że ... Jakiś specyfik, bo potrzebuje specjalne baterie i specjalną ładowarkę oraz... lepszego kompa niż mój :-o:angryy::mad::placz: tak więc... bd musiała kombinować i znaleźć koleżankę z odpowiednim kompem ..:evil_lol:
Onomato-Peja Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 tak, z okiem lepiej :eviltong: mogę już je do końca otworzyć :cool3: ale ta żółta mazia się nie chce zmyć i wyglądam jakby ktoś bardzo niedoświadczony pomalował mi oczy :razz:
Onomato-Peja Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Atkaaaa']zrób sobie fotke i nam pokaż xD[/quote] łahaha :evil_lol: już jasne :diabloti:
Izuuus Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 O współczuję. Ale u nas rok temu w innym gim. chłopak sobie dla jaj rozprzestrzenił po całej szkole taki gaz i skończyło się ewakuacją całego budynku, uczniów. Przyjechała straż i karetki, a to wszytsko dla zabawy :roll: A jaki to aparat? :cool3:
Recommended Posts