Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Witam ...:multi:

[url]http://img141.imageshack.us/img141/5353/zdjcie004gjp.jpg[/url]
[url]http://img165.imageshack.us/img165/3985/zdjcie003pjgjg.jpg[/url]

No nieee ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajniste :multi:
[/B]

Posted

Hej hou Efciq
Hej hou halgre

Dziękować

i Dobranoc, bo ja już spadam jutro do budy na 9.45 więc chcem wstać baaardzo wcześnie i psa porządnie wyszaleć przed szkołą bo w godzinach spacerkowych ( 14 - 17 ) straszny upał :-o i chyba tylko na 15 min do lasu wyjdziemy, coby się kundel załatwił ...

Bo nasze spacerki popołudniowe sa okropne ! Ledwo do lasu wejdziemy ( a jest on 3 min drogi od domu) a Atos już ma jęzor do ziemi i straconą chęć do szaleńczego biegania

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Hej hou Efciq
Hej hou halgre

Dziękować

i Dobranoc, bo ja już spadam jutro do budy na 9.45 więc chcem wstać baaardzo wcześnie i psa porządnie wyszaleć przed szkołą bo w godzinach spacerkowych ( 14 - 17 ) straszny upał :-o i chyba tylko na 15 min do lasu wyjdziemy, coby się kundel załatwił ...

Bo nasze spacerki popołudniowe sa okropne ! Ledwo do lasu wejdziemy ( a jest on 3 min drogi od domu) a Atos już ma jęzor do ziemi i straconą chęć do szaleńczego biegania[/quote]
A ja mam codziennie na 8.00 i Sarenki nie zdaze wyszalec:shake:A wracam wlasnie okolo 14.00:placz: A zaraz muszem jej dac papu i witaminki, a narazie szaleje dziewczyna z Cezarkiem na polu:loveu:

Posted

[quote name='Moniek193']A ja mam codziennie na 8.00 i Sarenki nie zdaze wyszalec:shake:A wracam wlasnie okolo 14.00:placz: A zaraz muszem jej dac papu i witaminki, a narazie szaleje dziewczyna z Cezarkiem na polu:loveu:[/quote]

:loveu:

ja mojemu daję papu o 18.30 - 19 i o 23 - ... ( ty wpisz dowolną godzinę) :diabloti:

kundel wybiegany, odpoczywa a ja jutro idę na plażę :multi: i w Sb tez ale już z piesojkiem :lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']:loveu:

ja mojemu daję papu o 18.30 - 19 i o 23 - ... ( ty wpisz dowolną godzinę) :diabloti:

kundel wybiegany, odpoczywa a ja jutro idę na plażę :multi: i w Sb tez ale już z piesojkiem :lol:[/quote]
Moja dostaje rano kolo 7.00 mała porcje kiedy wychodzimy z domu potem kolo 15.00 juz po spacerze, potem idzie spac i jeszcze malutka porcyjka wieczorem kolo 20.00:loveu:I tylo bo sie gruba zrobi:evil_lol:

A ja nie mam tu plazy:placz:

Posted

Witam...

przyszłam tylko napisać, że nie Bd się tu odzywać, dopóki stan zdrowotny Atosa nie wróci do normalności :-( nie chcę się tłumaczyć bo znając życie mnie zbanują

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Witam...

przyszłam tylko napisać, że nie Bd się tu odzywać, dopóki stan zdrowotny Atosa nie wróci do normalności :-( nie chcę się tłumaczyć bo znając życie mnie zbanują

Pozdrawiam[/quote]
Ojej:-(Pogorszylo mu sie:-(??
Przeciez lapka juz sie zagoila??

Posted

Ufff ! Ten cały pogorszony stan zdrowotny to było zwykłe przemęczenie po 6 godzinach latania na działce... :lol: No i pewnie tez zakwasy ( jesli pies może mieć zakwasy)

ale sytuacja wyglądała dość koszmarnie...

Piątek

16 - 17.30
Pies szaleje jak nigdy w lesie

17.30 - 18
wydaje się ospały i zmęczony

18 - 20
kładzie się na ziemi i leży bez ruchu w nietypowej dla niego pozycji

20 - 22
nie może/ nie chce wstać

22- 23
z jękiem wstaje i idzie powłócząc łapami się napić, potem z jękiem się kładzie

Sob - dziś

00 - 6.00
śpi

6.30
wstaje bez jęku

7.00 -7.30
chodzi lekko powłócząc łapami po mieszkaniu

7.30 - 8.00
odpoczywa

8.30 - 9.00
chodzi już prawie normalnie na spacerze

9.00 - ...
odpoczywa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...