Onomato-Peja Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 śpi cały dzień :cool3: za godzinkę na spacerek
Onomato-Peja Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Kaya93'] A co Ty te foty z Nk wziełaś?:evil_lol: nie no ale musze Ci powedzieć że zaszalałaś xD 2 foty ohohoho:diabloti::evil_lol: normalnie nie wiedziałam od którego zdjęcia zacząć oglądać:eviltong::diabloti:[/quote] No a jak teraz taka moda :cool1: wiem, bo ja dzisiaj mam szajbę hmnn najlepiej jak leci wtedy sie nie pomieszają :p :diabloti:
Kaya93 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [URL]http://photos.nasza-klasa.pl/17526022/40/other/std/259dc3c53e.jpeg[/URL] jaki ziom - joł :diabloti: :evil_lol: taki krejzol:loveu::loveu::loveu::evil_lol: [URL]http://photos.naszaklasa.pl/17526022/39/other/std/e2443d77d1.jpeg[/URL] Moja łapecka:loveu: A co Ty te foty z Nk wziełaś?:evil_lol: nie no ale musze Ci powedzieć że zaszalałaś xD 2 foty ohohoho:diabloti::evil_lol: normalnie nie wiedziałam od którego zdjęcia zacząć oglądać:eviltong::diabloti:
Pusiakowa Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 pierwsza foota wymiata :loveu::loveu: . joooooł! :multi:. Atos czuje ten raap :razz::diabloti:. kup mi taka czapke :diabloti:. a wiecie, ze my w sobote sie spotykamy? :multi::cool3:. idziemy do kina :D . [QUOTE]tak czikita [IMG]http://1.1.1.1/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG] znajdo [IMG]http://1.1.1.4/bmi/www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] [/QUOTE] ci dam znajdo :mad::diabloti:.
Onomato-Peja Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Hahaha :lol: Tak z Moją Ikeą :loveu: i z Muminkiem :diabloti: I ogl bedzie bk a może potem do mnie Znajdka przyjedzie :loveu:
Izuuus Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A na co do kina się wybieracie? Horror ? :cool3: Atosiak :loveu: Niech ci ta znajda porobi Atosowe foty, o! :evil_lol:
Onomato-Peja Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Niet ! Na Kochaj i tańcz :lol: chcialyśmy na marleya ale za wcześnie grają :placz: i se wymyślili, że od 15 lat :-o trudno od koleżanki pożycze i se na DVD obejrzymy :eviltong: Heh sie zobaczy :cool3:
Moniek193 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ja cialam isc na Marleya i kiedy juz sie wybieralam to sie okazalo ze juz nie graja:placz:Czekam wiec takze na DVD:diabloti:
Bewarka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Łoooo, co za moc fot :D Do mordy mu w tej czapce xD
Onomato-Peja Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Moniek to wbijaj do mnie bo ja z kim iśc nie mam a o 12.10 Grajoom :multi: Bewarka - hii no wiesz :lol: Bo to moja czapka i mój pies :cool1:
Sweet Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Wow naprawdę się z tymi fotami postarałaś:diabloti::razz::evil_lol::evil_lol: fajna skarpetucha;D a jak ty masz na imię bo już zapomniałam i tak się głowiłam:eviltong::evil_lol:
Bewarka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Sweet'] a jak ty masz na imię bo już zapomniałam i tak się głowiłam:eviltong::evil_lol:[/quote]A ja wiem, a ja wiem, Karolina! :grins:
Sweet Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Bewarka']A ja wiem, a ja wiem, Karolina! :grins:[/quote] o:D właśnie nie mogłam sobie przypomnieć ale zastanawiałam się nad Karolina a paulina:eviltong::eviltong::evil_lol:
Moniek193 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Moniek to wbijaj do mnie bo ja z kim iśc nie mam a o 12.10 Grajoom :multi: Bewarka - hii no wiesz :lol: Bo to moja czapka i mój pies :cool1:[/quote] Nie no ode mnie do Ciebie to z 5min drogi bedzie:evil_lol:Nie dluzej:cool1: :diabloti::diabloti:
Onomato-Peja Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Sweet'] a jak ty masz na imię bo już zapomniałam i tak się głowiłam:eviltong::evil_lol:[/quote] przeczytałam gwałciam zamiast głowiłam :lol: no skarpetkę ma cool :cool1: Monik - to ty wiesz gdzie ja mieszkam :-o? Bewarka nie pisz tutaj mojego imienia nie przepadam za nim :loveu: :evil_lol:
Moniek193 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Onomato-Peja']przeczytałam gwałciam zamiast głowiłam :lol: no skarpetkę ma cool :cool1: Monik - to ty wiesz gdzie ja mieszkam :-o? Bewarka nie pisz tutaj mojego imienia nie przepadam za nim :loveu: :evil_lol:[/quote] No wiem:diabloti:Ty w Gdyni ja w Rzeszowie:diabloti:Mowie 5min:evil_lol:
Sweet Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Onomato-Peja']przeczytałam gwałciam zamiast głowiłam :lol: [/quote] ale ty jesteś zboczona jak chcesz żeby cię ktoś zgwałcił to ustaw się przy drodze ktoś się pewnie znajdzie:eviltong::eviltong: nie no żartuje oczywiscie:evil_lol: ale tak czy siak masz zboczone myśli:evil_lol::evil_lol::diabloti:
Onomato-Peja Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Sweet']ale ty jesteś zboczona jak chcesz żeby cię ktoś zgwałcił to ustaw się przy drodze ktoś się pewnie znajdzie:eviltong::eviltong: nie no żartuje oczywiscie:evil_lol: ale tak czy siak masz zboczone myśli:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] Że niby ja ?:-o pierwsze słysze :roll: To ty niewyraźnie piszesz ! :evil_lol: Ale mnie nikt nie musi gwałcic ;) wystarczy, ze ja kogoś gwałcę - psychicznie :diabloti: Moniek- no to chodź na spacerek :lol:
Sweet Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Że niby ja ?:-o pierwsze słysze :roll: To ty niewyraźnie piszesz ! :evil_lol: Ale mnie nikt nie musi gwałcic ;) wystarczy, ze ja kogoś gwałcę - psychicznie :diabloti:[/quote] nie no przecież że ja:eviltong::evil_lol: ja pisze bardzo wyraźnie to ty jesteś ślepa i musisz sobie okulary sprawić:evil_lol::eviltong: ok...:diabloti::evil_lol:
Onomato-Peja Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Sweet'][COLOR=red]nie no przecież że ja:eviltong::evil_lol:[/COLOR] [B]ja pisze bardzo wyraźnie to ty jesteś ślepa i musisz sobie okulary sprawić[/B]:evil_lol::eviltong: ok...:diabloti::evil_lol:[/quote] [COLOR=red]Haa ! Wiedziałam :multi:[/COLOR] [B]Ja juz mam :D[/B]
Sweet Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Onomato-Peja'][COLOR=red]Haa ! Wiedziałam :multi:[/COLOR] [B]Ja juz mam :D[/B][/quote] no ja tam sie przyznaje do tego ale ty nie:eviltong: to czas na nowe chyba:evil_lol::evil_lol:
Onomato-Peja Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Sweet']no ja tam sie przyznaje do tego ale ty nie:eviltong: to czas na nowe chyba:evil_lol::evil_lol:[/quote] no ja nie mam do czego :cool3: no fakt :D
Recommended Posts