Koperek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Kochany Atosik- co z nim zrobić? :placz: Taka nijaka powierzchowność- i co z tego, że się z każdym wita?! I tak nikt go nie che!:-( 1895/07 Atos - 5 lat, pies, średniej wielkości. Lubi wycieczki na własną łapę - potrzebuje wysokiego ogrodzenia lub kontroli. Miły, spokojny i grzeczny. Quote
Negri Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 A no nie widać..... on siedzi od 2007 roku a ja go widziałam raz - jak te fotki robiłam :roll: Quote
kikou Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 biedactwo....skoro nawet sie nie chce pokazac....to jego szanse jeszcze maleja...... Quote
Koperek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Negri napisał(a):A no nie widać..... on siedzi od 2007 roku a ja go widziałam raz - jak te fotki robiłam :roll: Łeee tam! Ja go już dobre kilka razy widziałam, a ponieważ wczoraj przyszedł nawet pod kraty się przywitać i dał się wygłaskać, więc stwierdziłam, że mu nie odpuszczę i strzelę wąteczek ;) Do człowieka bardzo otwarty i przymilny, gorzej w kontaktach z innymi psami, bo uważa, że cała uwaga powinna być skierowana na niego. Więc albo stoi daleko i W OGÓLE nie podchodzi do krat, bo są inne psy, albo przyjdzie, ale wtedy jest zazdrosny o względy i może być zadyma. Quote
Negri Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Mówisz masz: Atos - wcielenie spokoju i łagodności Uratuj go! (520076853) - Aukcje internetowe Allegro Atos - wcielenie spokoju i łagodności Uratuj go! / Psy > Pozostałe - Wrocław, Krzyki Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Atos - wcielenie spokoju i łagodności Uratuj go! Quote
xmartix Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 extra pies, no piękny!! mam pytanie czy on nadaje się do mieszkania? zna mieszkanie? czy typowy do obrony a raczej ochrony :eviltong:? no i jak z kotami.. nie wiadomo pewnie.. ale jak gania psy to i koty będzie.. czy nie? Quote
Negri Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Atos został wydany :cool3: Nie wiem nic poza tym że jest wypisana umowa adopcyjna:roll: Quote
Koperek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Negri napisał(a):Atos został wydany :cool3: Nie wiem nic poza tym że jest wypisana umowa adopcyjna:roll: No to zmieniamy tytuł wątku, choć w tą adopcję średnio wierzę, bo w końcu siedział od cholery czasu, a tu nagle proszę... Quote
Negri Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Wiesz na allegro miał obserwatora może to on:roll: Po umowie tylko wywnioskowałam że do mieszkania, natomiast poszła też Gala - na wiochę :-( Quote
Koperek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Negri napisał(a):Wiesz na allegro miał obserwatora może to on:roll: Po umowie tylko wywnioskowałam że do mieszkania, natomiast poszła też Gala - na wiochę :-( A była inna opcja?? NIE! Przecież w domu to ona robiła masakrę- nie wszystko się układa niestety, jak byśmy chcieli....:roll: Quote
Guest zarzarrosa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Negri napisał(a):natomiast poszła też Gala - na wiochę :-(Gala z różnymi oczkami? w sumie dobrze niech jej się wiedzie ale strasznie mi się podobała myślałam, że jeszcze jest w schronisku bo jest na stronie Quote
Negri Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 juz nie mam jej na str. Ja tam się tylko łańcucha boje :-( Quote
Recommended Posts