nika28 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Nie wierzę że taki piękny pies nadal bez domu :shake: Quote
esperanza Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Dziś Piorun prezentował się na Pikniku dla zwierząt i znowu nikt się nim nie zainteresował :placz: To taki fajny pies, energiczny, radosny, może nie kaźdy pies przypada mu do gustu, ale my ludzi też nie wszystkich przedstawicieli naszego gatunku lubimy. Quote
esperanza Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Poszperałam w sieci i szczęka mi opadła. Sami zobaczcie, tak wygląda rasowy owczarek kataloński: Czy to możliwe, że Piorun jest mixem owczarka katalońskiego?? Quote
Aleksandra_B Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Piorun to na prawdę genialny psiak. Zapiera się, nie chce wracać do boksu :( Szkoda, że wczoraj też nie udało się z domem :( Quote
Diuna B. Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Faktycznie jest calkiem w typie owczarka katalońskiego i nosek mu się chyba całkiem wygoił. Quote
beam6 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Diuna B. napisał(a):Faktycznie jest calkiem w typie owczarka katalońskiego i nosek mu się chyba całkiem wygoił. Trzeba się bardzo uważnie przyjrzeć, żeby zobaczyć blizny (wgłębienia) na nochalku :loveu: On tak bardzo lgnie do człowieka :shake:. Kolejni "odwożący" Go do kojca odmawiają współpracy - serce się kraje jak płacze i nie chce wchodzić. Quote
esperanza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dogomaniacy z Warszawy pomocy! Kropka zaginęła 30.05 około godziny 18 na ul. Narbutta- okolice kina Iluzjon. Miała na sobie obrożę z adresówką. tel. 600-964-797 Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/przyjacielska-kropka-w-typie-amstaffa-zaginela-na-ul-narbutta-pomocy-112691/ Quote
beam6 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Diuna B. napisał(a):W górę katalończyku,może ktoś cię wypatrzy. I wypatrzył :multi: Co prawda nie w ogłoszeniach tylko u mnie w fabryce ale .......... :razz: Od soboty Piorun zamieszkał we własnym domu z ogrodem w Nadarzynie. Na chwilę obecną jest jedynakiem ale "nigdy nie mów nigdy". Państwo stracili niedawno 2 ON-ki (z choroby i wieku :shake:) i został po nich dwupokojowy apartament w ogrodzie niesłusznie zwany budami. Szkoda gdyby się tak marnowały ;). Piorun mieszka w domu, wczoraj został wykapany (bardzo był grzeczny), dostał obrożę przeciw kleszczom, adresówkę i wybrzydza nie chcąc jeść Eukanuby - będzie miał gotowane. Zdjęcia powinny dojść dzisiaj - oczywiście zamieszczę natentychmiast :lol: Dziękuję wszystkim zaangażowanym w pomoc w znalezieniu domu :loveu: Quote
Owieczka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Cuuuuuuudowne wieści !!!! :multi::multi::multi: Quote
nika28 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ale się cieszę :multi: Wszystkiego najlepszego w nowym domku :lol: Quote
beam6 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Lara napisał(a):Wspaniale!!! :p ale ja tam mysle, ze Piorun jako psiak towarzyski kolezanke powinien miec do towarzystwa :lol: taki duzy apartament dla jednego jedynego malego pieska??? ;) Masz jakąś konkretną panienkę na myśli :razz: Quote
beam6 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Lara napisał(a):a co to mało na swiecie fajnych panienek, szukajacyh domu z sympatycznym kolega? :razz: ;) Dwa pieski zawsze lepiej sie chowaja, parka to ideał :p Pracuję nad tym intensywnie ;) Narazie mam codzienną relację z procesu aklimatyzacyjnego Piorunka (imię zostało :loveu:). Jedyna "przewina", jak do tej pory, to kopanie dołów, które pojawiło się (nie wiadomo dlaczego :evil_lol:) jak zaczęły się upały. Dom został poinformowany dlaczego Piorunek sobie dołki kopie i zrobił ładne zadaszenie w celu uzyskania cienia i chłodu :multi:. Quote
beam6 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Piorun pozdrawia wakacyjnie i słonecznie wszystkie Ciotki :loveu: Tu mi chłodno w upały ;) A tutaj odpoczywam jak jest chłodniej :lol: Quote
beam6 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 maja602 napisał(a):OJ Piorun ale ci się poszczęściło. Długo czekał, i czekał, i wyjmowali z kojca, i wsadzali, i wyjmowali, i wsadzali aż w końcu i do Piorunka szczęście się uśmiechnęło na stałe :loveu: Piorun przeszedł przegląd i szykuje się do czyszczenia ząbków, wyrwania ze dwóch (bo mogą dokuczać :razz:) Po za tym kondycja na 5. Wybrzydzał na suche ale już przestał i łomocze wszystko. Po minie sądząc dobrze mu :evil_lol: Quote
Recommended Posts