pitate Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Andzelika']Zdjęcia są na mojej str www.magiczna-czern.bloog.pl :) kiedy będą jakieś nowe zdjęcia pieska ???? Quote
Andzelika Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 No my już po pierwszych wystawach, Luśka spisuje się świetnie, jest odważna , wesoła, cieszy się wręcz z wystaw. Zdjęcia jak zawsze na mojej stronie. Quote
Andzelika Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Taniec Motyla napisał(a):Andżelika, zapraszamy na FB .. mamy profil rosyjski toy polska .... dołącz do nas :multi: Dziękuję za zaproszenie już klikam :) Quote
Cyraneczka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Witajcie!!! Czy już wszyscy forumowicze widzieli i czytali artykuł o TOYACH w sierpniowym numerze "Przyjaciela Psa"??? Zachęcam do lektury! To świetna promocja rasy i po raz pierwszy opisana w magazynie o psach. Numer jest w sprzedaży do 23 sierpnia. http://pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=183&id_a=2784 Quote
Andzelika Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Cześć za nami kolejne sukcesy wystawowe :) nasz piesek JUST DO IT w pięknym włosie ostsnio na wystawie w Jeleniej Górze - Naj Junior, Zw rasy Mogę się pochwalić, że 6,04 Lusia została mamusią - mamy 3 śliczne pieski :) Quote
Recommended Posts