Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NEPAL :) Wspaniały psiak do ludzi, miły, przychodzi się przywitać, choć nie jest natarczywy, czy upierdliwy. Od psów trzyma się z daleka, ale nie dlatego, że się ich boi, tylko dlatego, że nie lubi takiego towarzystwa. Woli człowieka ;) Wiek oceniony na ok. 7 lat. Przyjechał z interwencji 28.04.08, czyli już siedzi dlugo za długo :(

7 lat, pies, dość duży. Został znaleziony. Miły, kontaktowy, posłuszny i cichy. Wspaniały pies towarzysz. Nr schroniskowy: 730/08. Bardzo prosi o domek!

Ze strony Negri:

Ogłoszenia Fredzi dla chłopaka :)
1. kokosy.pl
Wroclaw czekam na domek - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
2. eoferty.pl
Przygarnij mnie / Psy > Pozosta�e - Wroc�aw
3. autogielda.pl
4. kupiepsa.pl
Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg��y og�oszenia
5. pineska.pl

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj widziałam CZEKOLADKĘ! :multi:

Natomiast smutniejsza wiadomość jest taka, że nie daje sobie rady w boksie i chyba przez cały czas siedzi w budzie. Amstaffowaty gówniarz i nasz kochany (do człowieka tylko) Albuś nie dają mu żyć...:shake:

Niefajnie to dzisiaj wyglądało i chyba jutro zadzwonię wybadać sytuację, czy nie można by było "zamieszać" lekko na boksach.

• 2 months later...
Posted

Widziałam w niedzielę CZEKOLADKA. Jest śliczny!, ale co z tego....
Coś się wycofuje, nie chce kontaktu z człowiekiem, odchodzi od krat i nawet foty mu nie mogłam zrobić, bo chował się daleko do budy:-(

Duży, cudny i piękny chłopak, nadający się do mieszkania!!! POMÓŻCIE!

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

A CZEKOLADEK nadal czeka. Widziałam go ostatnio- super psisko, nie nachalne, spokojniutkie, PRZEPIĘKNE!:loveu:, tylko wyczesać trzeba, bo wzroku nie przyciągają kołtunki. Nawet siwizny na psyku to z lunetą szukać.

I co dalej??