Koperek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 NEPAL :) Wspaniały psiak do ludzi, miły, przychodzi się przywitać, choć nie jest natarczywy, czy upierdliwy. Od psów trzyma się z daleka, ale nie dlatego, że się ich boi, tylko dlatego, że nie lubi takiego towarzystwa. Woli człowieka ;) Wiek oceniony na ok. 7 lat. Przyjechał z interwencji 28.04.08, czyli już siedzi dlugo za długo :( 7 lat, pies, dość duży. Został znaleziony. Miły, kontaktowy, posłuszny i cichy. Wspaniały pies towarzysz. Nr schroniskowy: 730/08. Bardzo prosi o domek! Ze strony Negri: Ogłoszenia Fredzi dla chłopaka :) 1. kokosy.pl Wroclaw czekam na domek - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne 2. eoferty.pl Przygarnij mnie / Psy > Pozosta�e - Wroc�aw 3. autogielda.pl 4. kupiepsa.pl Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg��y og�oszenia 5. pineska.pl Quote
Koperek Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 FOTOSKI NEPALA Z DN. 16.12 br ;) Quote
nika28 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Śliczny rudasek :loveu: Kto mu da dom na święta ? Quote
Negri Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 To naprawdę kochany pies ma cudowny charakter sama słodycz a tyle juz siedzi :-( Quote
nika28 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Mogę zrobić mu kilka ogłoszeń, ala na kogo namiary ??? :roll: Quote
Fredzia:) Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ogloszenia: 1. Wroclaw czekam na domek - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne 2.Przygarnij mnie / Psy > Pozosta�e - Wroc�aw 3. autogielda 4.Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg��y og�oszenia 5.pineska Quote
Koperek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Fredzia nie zaskakuj mnie na każdym wątku, bo wieczora nie dotrzymam:evil_lol: BUZIAKI!:loveu: Quote
Koperek Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Bardzo długo nie widziałam chłopaczka na boksach i boję się najgorszego...:-( Jutro zapytam. Quote
nika28 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Koperek']Bardzo długo nie widziałam chłopaczka na boksach i boję się najgorszego...:-([/QUOTE] O nie... :-( Quote
Koperek Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Dzisiaj widziałam CZEKOLADKĘ! :multi: Natomiast smutniejsza wiadomość jest taka, że nie daje sobie rady w boksie i chyba przez cały czas siedzi w budzie. Amstaffowaty gówniarz i nasz kochany (do człowieka tylko) Albuś nie dają mu żyć...:shake: Niefajnie to dzisiaj wyglądało i chyba jutro zadzwonię wybadać sytuację, czy nie można by było "zamieszać" lekko na boksach. Quote
Koperek Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Widziałam w niedzielę CZEKOLADKA. Jest śliczny!, ale co z tego.... Coś się wycofuje, nie chce kontaktu z człowiekiem, odchodzi od krat i nawet foty mu nie mogłam zrobić, bo chował się daleko do budy:-( Duży, cudny i piękny chłopak, nadający się do mieszkania!!! POMÓŻCIE! Quote
Koperek Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='nika28']Kto pokocha Czekoladka ?????????????? :-( Czy ktokolwiek???:placz: Dzisiejszy CZEKOLADEK... Przydałoby się go wyczesać:roll: Quote
Koperek Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 GoskaGoska napisał(a):a ja nawet nie wiedzialam ze chlopak ma watek Jak już teraz wiesz, to możesz zacząć działać :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 a ja nawet nie wiedzialam ze chlopak ma watek Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Bardzo smaczna czekoladka w formacie XL :) Nepal Quote
Koperek Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 A CZEKOLADEK nadal czeka. Widziałam go ostatnio- super psisko, nie nachalne, spokojniutkie, PRZEPIĘKNE!:loveu:, tylko wyczesać trzeba, bo wzroku nie przyciągają kołtunki. Nawet siwizny na psyku to z lunetą szukać. I co dalej?? Quote
siekowa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Świetny jest :loveu::loveu::loveu: Dałam go na www.psiegrane-marzenia.pl Quote
GoskaGoska Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 chyba wszytskie ciotki na diecie i zadna nie chce sié skusi po czekoladke :-( Quote
Recommended Posts