plinka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Cavy dziękujemy bardzo za bannerki!!! :loveu: :loveu: [quote name='dreag']Właśnie przed momentem zadzwoniła... WŁAŚCICIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobaczyła ogłoszenie w Porannym! :crazyeye: Quote
Guest monia3a Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Takie ładne banerki a tu właścicielka się znalazła ;) :evil_lol: Quote
dreag Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Baks vel Nikuś jest już u siebie w domku na Wysokim Stoczku (niedaleko parku na Wierzbowej):multi::multi:. Byłam właśnie niedawno z panią za Sokółką po odbiór, piesek oczywiście się ucieszył, pańcia też, chociaz opowiadała, że niezły z niego urwis. Uciekinier, zadziora, nie słucha się i wcale nie jest taki milutki, jak teraz był:diabloti:. No i wybauszyła oczy, że konsumuje z takim zapałem chrupki, bo tylko wybrzydza i je jedzonko domowe... W drodze powrotnej strasznie się wiercił, bo nie miał dużo możliwości ruchu. Jęczał, sapał, dyszał etc., bo pani musiała go trzymać na rękach ze względu na klatkę. W domu ma jeszcze za towarzyszkę dużą, jakąś rasową sukę. Już kiedyś ileś tam lat temu im zwiał, ale znaleźli go po jakimś czasie w schronisku, już miał go ktos adoptować. Tym razem podczas remontu jakis robotnik nie zamknął drzwi do pokoju gdzie był wymieniany balkon i poleciał. Już pańcia prawie go miała, ale odwrócił się na ogonie i w drugą stronę... To taka osiedlowa łajza:eviltong:. Prosiłam na litość, żeby pani mu założyła identyfikator, na razie dałam taki rozkręcany, ale on jest badziewiasty, szybko sie gubi, albo zostaje tylko pusta połowa. No i stwierdziła, że to nie jego obroża... Ktoś może też przygarnał, ale zwiał. A zwiał 4 grudnia, ale pani szukała bardziej na osiedlu, bo zwykle tam miał swoje ścieżki. Była też w schronisku, ale przede mną, więc nici. Może po kastracji trochę zmięknie... A swoją drogą musiał sią czuć strasznie nie odnajdując drogi do domu. Taki staruszek - 17 Lat! Patrzę tak na swoją 14 latkę jamnisię i mam nadzieję, że też by się ktoś zlitował. Quote
Guest monia3a Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 To można już temat przenieść do psów w nowych-starych domach :multi: Trzeba Aga zmienić tytuł to mod przeniesie ;) Quote
Recommended Posts