Paulina_mickey Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 OMG! Ile tych maleństw jest :crazyeye: Takie śliczne maluszki na pewno szybko znają domy, chociaż szczerze powiem, że gdybym ja miała wybierać któregoś to za nic w świecie nie mogła bym się zdecydować:cool1: Quote
Paulina_mickey Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Zrobiłam dzieciaczkom banerki :eviltong: Jak się podobają to proszę ;) Quote
matinestka Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 łaaa Paulino sliczne te banerki :d na pewno jeden z nich wyladuje w moim podpisie :D MALUSZKI DO GÓRY :buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Paulinko dziękujemy super te bannerki :multi: A ja wam bliżej naswietle nasza "bestie " ktora juz sie pojawiła w starym watku ale poniewaz jak większosć innych malców tez czeka to warto to powtorzyc i kontynuować dalej a więc ..... Bestia ma na imie CARMEN Oto nasza dziewczynka .... :loveu: malutka , pregowana i niewinna :evil_lol: ale jak pomysle co z niej wyrosnie to mysle ze dom byłby odpowiedniejszym miejscem na socjalizowanie okruszka ;-) Quote
ewatr Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jak ja zobaczyłam to przed oczami stanęli mi Grom i Gromik z Mielca a czemu to chyba jasne dle tych ktorzy ich znali :eviltong: Toz to wersja jeszcze nie wyrosnieta tamtych chłopaków a wyrosli na niezłych twardzieli ;-) Quote
ewatr Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 No to jeszcze zdjecia z pacyfikacji zabawki :evil_lol: oddaj moja ci ona !!! smaczna :eviltong: Zdobyłam i nikomu jej nie oddam :shake: Quote
jin22 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jest jeszcze w Kundelku CZACZA? Czy ma juz domek? Quote
ewatr Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 jin22 napisał(a):Jest jeszcze w Kundelku CZACZA? Czy ma juz domek? Jest - z rodzenstwa została juz tylko ona ... Quote
Chikinchan Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Olusia napisał(a):No to hop :multi: No to jeszcze raz hop! ;) Quote
wieso Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Dlaczego tak daleko od Wroclawia ???, sunia nr 4 Limy taka slodka. ( Przepraszam nie mam polskich literek na klawiaturze :-(( ) Pozdrawiam Wiesia Quote
ewatr Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Witaj Wiesiu u szczeniaczków :lol: a ja pokazuje nasze słonko w nowej odsłonie czyli Carmen ciag dalszy nowe foty : Carmen jest aniołkiem ... Naraczkowym pieskiem ... I powoli sie rozkrecam ..zaczynam od jednego palca :eviltong: smaczny ... Quote
ewatr Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ech ale u tej ciotki nudno gryzc sie do woli nie pozwala :mad: tylko ciagle mowi Carmen nie wolno i nie wolno ... Quote
wieso Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Dziekuje za powitanie, sliczniutka ta Carmen, musze sie kiedys wybrac do Rzeszowa, nigdy tam nie bylam....wiec bedzie okazja zeby Was odwiedzic.... Tymczasem przesylam Swiateczne zyczenia. Pozdrawiam Wiesia PS. Nadal Was podgladam :-))) Quote
Paulina_mickey Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Widzę coraz więcej nowych dogomaniaków przybywa :cool3: I hooop maleństwa :loveu: Quote
GuniaP Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Przeczytajcie artykul w rzeszowskim dodatku GW Sunia, 2 szczeniaczki, które przezyły i 2 kotki sa juz bezpieczne w schronisku. Quote
ewatr Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='GuniaP']Przeczytajcie artykul w rzeszowskim dodatku GW "Nóz sie w kieszeni otwiera " :mad: biedne malenstwa a te co u nas sa łacznie z mama to tak sie ciesza i merdaja ogonkami ze chyba wiedza ze horror sie juz dla nich zakonczył i oby zapamietały z tego wszystkiego jak najmniej :placz: Quote
Chikinchan Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Co za zwyrodnialec! Słów brakuje..... Dobrze przynajmniej, że pozostałe biedactwa są już bezpieczne. Życzę najwyższego wymiaru kary :-x Quote
Recommended Posts