Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Glinek :roll: na 1............................. Quote
Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Glinek (okropne to imię) :roll: biegiem do domku!!! Quote
Neczka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='SZPiLKA23']A moze połaczyc Giny watek z Rita?[/quote] Jasne :) Tylko musimy porobić Ricie dobre fotki ;) Quote
SZPiLKA23 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 No to pewnie w sobote tylko trzeba jakos tak to zrobic zeby było od poczatku wiadomo ze tylko miejsce pobytu psiaków jest wspólne;) Quote
SZPiLKA23 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Własnie nie wiem :D ale licze ze sie zmieszcze- moge jechac w bagażniku :D Quote
Neczka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='SZPiLKA23']No to pewnie w sobote tylko trzeba jakos tak to zrobic zeby było od poczatku wiadomo ze tylko miejsce pobytu psiaków jest wspólne;)[/quote] Się zrobi coś w stylu Gatki i Agatki ;) A kto jedzie w sobotę ? Tzn. kto jedzie autem ? :eviltong: Quote
albiemu Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Neczka'] A kto jedzie w sobotę ? Tzn. kto jedzie autem ? :eviltong:[/quote] odwołana jest akcja na sobotę wczoraj wieczorem gadałam z kierownikiem, mówił że sam jeszcze nie wie co do soboty więc umawiamy się z nim na przyszły tydzień ... Becia nie może pojechać zmogło ją choróbsko ... :shake: zdrowiej Beciu .... Kudłata ma szkołę w weekend Halinka serce i zapęd ma ale warunki pogodowe i dojazd do schronu ... a raczej jego brak to ryzykowna sprawa ... na jazdę ale tu już oddaje głos Halince :loveu:. Ogólnie chyba musimy przeczekać ten weekend i szykowac siły na kolejny tydzień. Quote
Neczka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ritę i Gliniaka trzeba będzie wziąć razem na spacer, o ile się uda i porobić fajne wspólne fotki :) Quote
SZPiLKA23 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Spacer wspolny sie nie udał foty tez bo Rita schowała sie do budy i nie chciala wyjsc Quote
Miśka84 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Spacer wspolny sie nie udał foty tez bo Rita schowała sie do budy i nie chciala wyjsc[/quote] Pewnie jej zimno :placz::-( Quote
Neczka Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 [B]Szpilka[/B], a Gliniaczka miałaś ? :) ...a ja dalej rozpaczam, że nie porobiłam dziś fot....:shake::roll: Quote
Miśka84 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Neczka'] ...a ja dalej rozpaczam, że nie porobiłam dziś fot....:shake::roll:[/quote]Opowiadajcie co robiłyście wczoraj w schronie? :p Quote
Neczka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Ja roznosiłam wodę, później jedzenie, chwilę musieliśmy zająć się z Artkiem psiakami no i tak wyszło, że czasu starczyło mi tylko na puszczenie Bandziora :roll: Szpilka próbowała rozpalić ognisko, ale się nie udało niestety... więc dziewczyny wychodziły z psiakami i robiły foty. Quote
Neczka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ...i zabrać Glinę na spacerek :roll: Quote
Miśka84 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Tylko Ty to wiesz ;)[/quote] U mnie syt. wygląda tak, ze nawet ja tego nie wiem :placz: Moze w lutym? Quote
SZPiLKA23 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 W lutym jest wystawa w Rzeszowie miedzynarodowka moze byc tak ze bedziemy zbierac pieniadze na orzeszki Quote
Miśka84 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Fajnie :loveu: W ciągu tygodnia, dwóch powinno mi sie wyjasnic to i owo na uczelni :roll: Wtedy powinnam coś wiedziec. Quote
Recommended Posts