maga18 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Magi napisał(a):ja bym bardzo prosila o Stawke Pomeranianow/Szpic miniaturowy Dziekuje nie było ani w sobote ani w niedziele Quote
Dzidtka_Gl Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 dzięki za lhasaki i GRATKI a w sobote nie było 3 lhasa ? Quote
maga18 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 nie, w sobotę były dwa - na pewno, bo jak zobaczyłam stawkę z niedzieli to aż się zdziwiłam że w sobotę tylko dwa były! straszna rozbieżność w ilości :crazyeye: Quote
Magi Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 maga18 napisał(a):nie było ani w sobote ani w niedziele Byly,w obydwa dni 8 Psow-moze ta rasa sie inaczej nazywa w Slowacji. Jedna suczka byla z Hodowli" of Little Gangster paradise" jakbys miala troszke Czasu to zerknij jeszcze raz:placz: Quote
maga18 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Magi napisał(a):Byly,w obydwa dni 8 Psow-moze ta rasa sie inaczej nazywa w Slowacji. Jedna suczka byla z Hodowli" of Little Gangster paradise" jakbys miala troszke Czasu to zerknij jeszcze raz:placz: hmmm :hmmmm: dziwne, bo kazda rasa jest po ichniemu i po normalnemu napisana, ale widzisz... teraz patrze na V gr i w jednej rasie rzeczywiscie było 8 sztuk i owa rasa nazywa sie Deutscher Spitz - zwergspitz - alle (Pritlikavi Nemski Spic) :lol: i stawka wyglada tak: PSY młodziez Royal Flash of Litlle Gangsters Paradise pośrednia Won-A-Pe-Lei Connection otwarta Firebrocok`s Cuz I Said So Powerpom Casin Royale championy Karisma`s The Butler Did It SUKI młodziez Sweet Suprise of Pomeranian World otwarta Ever for You V.Taischan championy Kylie Showgirl of Little Gangsters Paradise Quote
Magi Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Super,super , Super.Bardzo dziekuje:multi::multi::multi::multi::laola: Quote
Basik Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 No to i ja coś powiem:) Po wielu chwilach napięcia związanych z transportem - będzie busik, czy jechac sama, jednak jechaliśmy busem! Cano, którego wystawialam - dog argentński - klasa championów, CAC, res Cacib - za bardzo brzydkim psem z klasy otwartej- nie potrafię wklejać fotek:( bo sami byscie ocenili... drugi dzień bylismy 2 w klasie championów, res CAC, res CACIB za interem, wiec skończylismy intera! Ekipa z busa - charty 2x naj junior, 2x CACIB dla psiuta:), alaskan - ukończyl intera! Czyli plan wykonany! Niestety nikogo nie spotkałam:( Organizacja sędziowania w ringu argentynów makabra - zmiany sędziego i czasu sedziowania... Quote
Recommended Posts