maga18 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 17-18.01.2009 na Słoweni odbywają się trzy wystawy - dwie międzynarodowe i jedna klubowa (dla ras brystyjskich, molosów, berneńczyków, grupy IX bez tybetanów, gr. X) W sumie można zdobyć 2 CACIB`y i 3 CAC`e Zgłoszenia do 15.12.2008 Sędziowie są podani, ale nie mam zeskanowej ulotki, więc póki co prosze pytać ja będę odpisywać :) Quote
AnkaW Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Madzia, w pierwszej kolejności podaj sędziów na grzyweczki :p Quote
maga18 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 CACIBówki - Stefan Sinko (SLO) i Natalya Sedyh (RUS) KLUB - Laurent Pitchard (CH) Quote
Irviers Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Maga a sznaucery miniaturowe?? :) Z góry dziękuje za odpowiedź!! :loveu: Quote
Magi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 maga18 napisał(a):17-18.01.2009 na Słoweni odbywają się trzy wystawy - dwie międzynarodowe i jedna klubowa (dla ras brystyjskich, molosów, berneńczyków, grupy IX bez tybetanów, gr. X) W sumie można zdobyć 2 CACIB`y i 3 CAC`e Zgłoszenia do 15.12.2008 Sędziowie są podani, ale nie mam zeskanowej ulotki, więc póki co prosze pytać ja będę odpisywać :) Kto Sedziuje Szpice miniaturowe/ Pomeraniany ? dzieki-Magi Quote
maga18 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Sznaucery mini - Natalia Sedyh (RUS), Niska Lemo (CRO) Pomearian - Otto Schimpf (A), Norman Daschuymere (B) Quote
Mudik Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 A mudiki kto sedziuje, dziękuję:lol::loveu: Quote
figazmakiem Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Informacje w pdf http://kinoloska-zveza.si/dokumenti/prijavnice/85_Prijavnica_KZS_LJTRM09_Ver2_Web_LQ.pdf Quote
Mudik Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='figazmakiem']Informacje w pdf http://kinoloska-zveza.si/dokumenti/prijavnice/85_Prijavnica_KZS_LJTRM09_Ver2_Web_LQ.pdf Widziałam tę strone,ale ja nie moge otwierac plików PDF jak bym mogła to bym tu nie pisała, prawda? Quote
Marihuana Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 My byśmy bardzo chcieli pojechac. :-( Moze ma ktoś miejsce dla 1 osoby z malutkim budozkiem francuskim i młodziutką bokserką? Oba moje malce moga jechac w klatce, są pogodne do innych zwierzat, bardzo grzeczne i świetnie podróżują. Oczywiscie dorzucam się do kosztów. Chyba ze jakiegos busika zorganizujemy ??? :) :razz: Quote
kapka22 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Bardzo chetnie tez z kims bym sie zabrała, chyba ze faktycznie bedzie orgnizowany busik...:razz: 1 osoba + z srednia sunka, jezdzaca w nogach. Dorzucamy sie do wszystkich kosztów... Quote
maga18 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Mudik napisał(a):Widziałam tę strone,ale ja nie moge otwierac plików PDF jak bym mogła to bym tu nie pisała, prawda? a jaka to grupa? I? Jak I to Kamen Litov (BG) i Rajko Rotner (SLO) Quote
maga18 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 patrzcie co znalazłam http://www.eurodogshows.com/ANDERE/ljubljana/ch-eng.doc - jak zrobic Ch.Slo i ciekawostka (dla mnie bynajmniej ;) ) For the dogs who are already Champion of its own country – valid for dog-owners from (Norway, Sweden, Finland, Denmark, Estonia, Latvia, Lithuania, Russia, Ukraine, Romania, Greece, Israel, Cyprus, Malta, Ireland, United Kingdom, Portugal and Spain): a) 1 CAC from International show or b) 2 CAC SLO from National shows The dog who is not Champion of his own country can use CAC SLO at the moment when the dog will be nominated for Champion of his own country Quote
Mudik Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Czyli szkoda,ze Polski nie ma na liście,ale to drugie ciekawe, ich CAC liczony jak nasze CWC a to rzeczywiście ciekawe. Tak mudiki to owczarki węgierskie czyli I grupa. Dziękuję. Quote
figazmakiem Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Mudik napisał(a):Widziałam tę strone,ale ja nie moge otwierac plików PDF jak bym mogła to bym tu nie pisała, prawda? Ale nie wszyscy widzieli tę stronę i może jednak komuś się przyda. My też chętnie zabralibyśmy się z kimś. 1 osoba + średniej wielkości pies, dokładamy się do kosztów. Busik to super pomysł. :) Quote
Mudik Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 figazmakiem napisał(a):Ale nie wszyscy widzieli tę stronę i może jednak komuś się przyda. My też chętnie zabralibyśmy się z kimś. 1 osoba + średniej wielkości pies, dokładamy się do kosztów. Busik to super pomysł. :) O witam, dopiero po stronce zobaczyłam ,ze to rodzinka Laryksa i Blue, Pozdrawiam! Quote
Marihuana Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 busik nieaktualny :-( moze ktos inny podejmie sie organizowaniem busika??? Quote
figazmakiem Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Mudik napisał(a):O witam, dopiero po stronce zobaczyłam ,ze to rodzinka Laryksa i Blue, Pozdrawiam! ;) My również pozdrawiamy. Marihuana napisał(a):busik nieaktualny :-( Szkoda. :-( Quote
Bardotka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='maga18']patrzcie co znalazłam http://www.eurodogshows.com/ANDERE/ljubljana/ch-eng.doc - jak zrobic Ch.Slo i ciekawostka (dla mnie bynajmniej ;) ) No i tak nas to nie dotyczy :roll: Quote
Noelani Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 No i jak? Jedzie ktos? ;) Ma ktos namiary na jakies noclegi znosne cenowo? Quote
Musiałek Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 My dostalismy juz potwierdzenia na cacib-ówki i klubówki :))) Quote
maga18 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Noelani']No i jak? Jedzie ktos? ;) Ma ktos namiary na jakies noclegi znosne cenowo? tu masz liste hoteli Ljubljana - Hotels - może to logiczne, ale napiszę dla pewności - najlepiej jest klikac na "more" i wejsc na stronę www danego hotelu, mozna tam zobaczyc ceny itp i piszac na meila/dzwoniac mozna rezerwowac ja ze znajomym śpię tu: Hotel EMONEC - Ljubljana, Slovenia - maja jeszcze duzo wolnych miejsc na wystawowy weekend :) Ceny w miarę przystępne i za psa liczą sobie 5 euro. Musiałek pocztą dostałaś potwierdzenie? :crazyeye: Quote
Karadhras Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Jest możliwa organizacja busa z Warszawy, i dalej trasa prowadzacą do granicy na Cieszyn. Osoby zainteresowane szczegółami prosze na email [email protected] lub gg 1934337. Ja jechałabym z dwoma whippetami. Czekam na chetnych, trzeba sie szybko organizować Quote
maga18 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 tym bardziej ze zgloszenia do dzis :lol:;) Quote
guina Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 poszukuje kogos kto wybiera sie na ta wystawe:) Mam interes, dorzucam sie do kosztow, sama miejsca nie zajmuje:razz: Quote
Recommended Posts