Asiaczek Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Aaaaa, ta Twoja Trójka to była sama przyjemność! Najmniej uciążliwa Trójka, jaką widziałam i z jaka miałam okazję się spotkac:lol: Może by Dzasta coś tutaj skrobnęła? Pzdr. Quote
Carbonara Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Nieeee, najpierw czekamy/czekacie na wyniki... Pochwalimy się choć troszkę: [COLOR=red][B]MODEST AS HELL Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - klasa szczeniąt - w.o., Najlepsze Szczenię (pierwsza wystawa Modesta!) [COLOR=red][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - kl. otwarta - dosk.1, CAC [COLOR=red][B]Abotere's ADUNBI[/B][/COLOR] - kl. championów - dosk.1, CAC, NDPwR (skończony Championat Litwy!) [B][COLOR=red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI[/COLOR][/B] - kl. mł. - dosk.2 Muszę jeszcze dodać, że JAZZY BOY Asiaczek FCI był po raz pierwszy prezentowany w konkursie Młody Prezenter przez[COLOR=red][B] Jolantę Verreva (Łotwa) [/B][/COLOR]i....... zajęli [COLOR=red][B]II miejsce w gr. starszej!!!!![/B][/COLOR] Zuchy!!!!! Pzdr.[/quote] super!!!! Wielkie brava dla Asiaczkowego Teamu!!!!! Ps. dzieki wielkie za opieke nad moja kochana trójka :)):cool3: Quote
dzamal Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Dojechałyśmy do domu.Iwonka jest fantastycznym kierowcą :) Miło znów było się spotkać Asiaczek i z góry dziękuje za fotki:) Dzamalek - CAC, NPwR i BOB :multi: rozpoczęty Championat Litwy :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='dzamal']Dojechałyśmy do domu.Iwonka jest fantastycznym kierowcą :) Miło znów było się spotkać Asiaczek i z góry dziękuje za fotki:) Dzamalek - CAC, NPwR i BOB :multi: rozpoczęty Championat Litwy :loveu:[/quote] Co do Iwony - zgadzam się! Miałam okazję zobaczyć Ją w akcji - super sprawa. Fotki - mam nadzieję - jutro zgram i w środę chciałabym porozsyłać zainteresowanym. Brawa dla Dzamalka!:multi: Będzie okazja, aby jeszcze kilka razy spotkac się z Wami na Litwie!:lol: Pzdr. Quote
bargest Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Asiaczku wielkie gratulacje:multi:jak zwykle zwyciezyliscie. Gratulacje rowniez dla Dzamalka. Pozdrawiam Quote
dzasta Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Asiaczku dziękuję Ci bardzo za towarzystwo i za wszystko !!! jeszcze raz serdeczne gratulacje dla twoich Basków. One są po prostu The Best i wymiatają :multi: To i my się pochwalimy oficjalnie. A więc nasz staffiki też się wspaniale spisały na Litwie Na tej wystawie zadebiutowała nasz najmłodsza pociecha [SIZE=5][COLOR=Red]Solar Wings WILHELMINA AT LONIEK CARBONARASTAFF[/COLOR][/SIZE] otrzymując WO i BEST PUPPY w klasie szczeniąt Jak również nasz nie oceniony Lolesław czyli [SIZE=5][COLOR=Red]Small Comics GI JACK [/COLOR][/SIZE]otrzymał ocenę doskonała i otrzymał Zwycięstwo Młodzieży z czego jesteśmy bardzo dumne!!!!! Quote
Asiaczek Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='bargest']Asiaczku wielkie gratulacje:multi:jak zwykle zwyciezyliscie. Gratulacje rowniez dla Dzamalka. Pozdrawiam[/quote] Dzięki, [B]bargest[/B]! Szkoda, że Ciebie nie było z nami... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='dzasta']Asiaczku dziękuję Ci bardzo za towarzystwo i za wszystko !!! jeszcze raz serdeczne gratulacje dla twoich Basków. One są po prostu The Best i wymiatają :multi: To i my się pochwalimy oficjalnie. A więc nasz staffiki też się wspaniale spisały na Litwie Na tej wystawie zadebiutowała nasz najmłodsza pociecha [SIZE=5][COLOR=Red]Solar Wings WILHELMINA AT LONIEK CARBONARASTAFF[/COLOR][/SIZE] otrzymując WO i BEST PUPPY w klasie szczeniąt Jak również nasz nie oceniony Lolesław czyli [SIZE=5][COLOR=Red]Small Comics GI JACK [/COLOR][/SIZE]otrzymał ocenę doskonała i otrzymał Zwycięstwo Młodzieży z czego jesteśmy bardzo dumne!!!!![/quote] No, proszę. Jest się czym chwalic!!! Myslę, że jeszcze pojedziemy na Litwę...;) Pzdr. Quote
Frytela Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Wielkie brawa dla wszystkich :multi::multi::multi: Quote
Carbonara Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Asiaczek']No, proszę. Jest się czym chwalic!!! Myslę, że jeszcze pojedziemy na Litwę...;) Pzdr.[/quote] napewno jeszcze nie raz ale w pełnym składzie:)) Justynka dzieki za wspaniała opieke nad naszymi psiakami i piekny debiut Berci na wystawach oraz debiut Lola w klasie młodziezy na litewskeij ziemi :)) Wielkie brava dla Was i dziekuje za profesional handling :))) Ps. no a ja czekam na te foteczki z niecierpliwoscią :) Quote
narisowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Asiaczku !!! ciebie to jeszcze wpuszczają na tą Litwę :evil_lol: co pojedziesz, tto "wykosisz" [B]Gratulacje dla wszystkich !!![/B] Quote
Asiaczek Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Dziekuję za miłe słowa.:lol: A ostatnio to oddałam BOB'a mojej "bratanicy". Bardzo ładnie zapowiadająca się sunia, choć jej siostra juz zdecydowanie gorsza. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Az mi sie wierzyć nie chce! W Panevezys jeden z moich psiaków skończył Championat Llitwy a dzisiaj dostałam oficjalny certyfikat, że[SIZE=3][COLOR=Red][B] Abotere's ADUNBi jest Championem Litwy![/B][/COLOR][/SIZE]:multi: Brawa dla Litwy!!! Pzdr. Quote
Agappe Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 nadrabiam zaległości.. bardzo proszę o stawkę akit + sędzięgo Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Agappe - masz skan. [URL="http://img9.imageshack.us/my.php?image=resizeofskanowanie0001.jpg"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/6421/resizeofskanowanie0001.jpg[/IMG][/URL] E, mało co widać. Wyślę skan (niezmniejszony) na maila, OK? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Wysłałam na "akita-inu". To juz nie Twój mail? Pzdr. Quote
Agappe Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Asiaczek']Agappe - masz skan. [url]http://img9.imageshack.us/img9/6421/resizeofskanowanie0001.jpg[/url] E, mało co widać. Wyślę skan (niezmniejszony) na maila, OK? Pzdr.[/QUOTE] mało widać to mało powiedziane ;) czekam na @ ;) ([email protected]) dziekuje Quote
Agappe Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Asiaczek']Wysłałam na "akita-inu". To juz nie Twój mail? Pzdr.[/QUOTE] mój, ale praktycznie z niego nie korzystam.. jest sprawdzany raz na miesiąc ;) Quote
Asiaczek Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 No to sprawdź i napisz, czy doszło. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Agappe']doszło, doszło, a jeszcze jakbyś mi sędziego podała to już w ogole bylabym szczęśliwa;) a może jeszcze jakaś akitka wpadła Ci na kliszę? ;>[/quote] Sędzia: Vytautas BARANAUSKAS/LT. Fotek żadnych nie mam. Pzdr. Quote
Agappe Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 doszło, doszło, a jeszcze jakbyś mi sędziego podała to już w ogole bylabym szczęśliwa;) a może jeszcze jakaś akitka wpadła Ci na kliszę? ;> Quote
Recommended Posts