Asiaczek Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Rozpoczynam wątek o wystawie w Panevezys/LT. Link do informacji o wystawie. [url=http://www.kinologija.lt]Lietuvos Kinologų Draugija - Pradinis[/url] Asiaczki tam się wybierają. Kto jeszcze? Zwróccie uwagę, że [B]I termin opłat mija 31.12.2008 r.[/B] Pzdr. Quote
efra-husky Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Asiu a mogła byś napisać kto sędziuje V grupę. Wchodzę na stronę ale jest tylko zgłoszenie :roll: Quote
gidelskie-psy Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Irina Azen (Baltarusija) 5gr., 8gr. Ramūnė Kazlauskaitė (Lietuva)6gr., 9gr. Galina Zhuk (Baltarusija) 6gr., 7gr., 10 gr. Elena Borisova (Baltarusija)1gr., 2gr., 3gr. Zhanna Bondar (Baltarusija) 2gr., 3gr., 8gr. Julija Aidietienė (Lietuva)2 gr.Juodieji Rusų terjerai,4 gr.,9 gr.(Prancūzų buldogai, Ši cu, Mopsai, Kinų kuoduotieji šunys) Milda Banevičiūtė (Lietuva) 2gr. (Ryzenšnauceriai, Mitelšnauceriai, Cvergšnauceriai, Nykštukiniai pinčeriai) Vytautas Baranauskas (Lietuva)1 gr.(Ilgaplaukiai koliai,trumpaplaukiai koliai, Šelčiai, Borderkoliai, Barzdotieji koliai, Valų korgiai pembrukai, Valų korgiai kardiganai, Bobteilai), 5 gr. (Akitos,Amerikiečių Akitos,Aliaskos malamutai,Basendžiai,Čiau čiau,Samojedai,Sibiro haskiai,Šibos,Vokiečių špicai) Nijolė Zienienė (Lietuva) 0 gr., 2 gr.(Berno zenenhundai,Vidurinės Azijos aviganiai,Kaukazo aviganiai, Leonbergeriai, Niūfaundlendai,Landsyrai,Šarpejai,Rotveileriai,Anglų buldogai,Dobermanai,Vokiečių bokseriai), Jaunieji vedliai. Quote
efra-husky Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ślicznie dziękuję Kasiu za informację :Rose: Wybieracie się :razz: Quote
gidelskie-psy Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 nie mam bladego pojęcia choć ze względu na chłopaków pasowałobymi..... Quote
MEGNUM Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ja mam ochotę:evil_lol: Tylko tak zagmatwali obsadę, że nie mam pewności kto sędziuje dogi niemieckie:hmmmm: Quote
pati1033 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 no zagmatwali... na 3 grupe podanych jest 2 sedziow- jednego nie znam, a gdyby druga Pani sedziowala- oj to chetnie bym sie skusila :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Mnie się wydaje, że baski będzie sędziowała sędzina z Litwy; chyba mnie nigdy nie sędziowała... Pzdr. Quote
grazynasedda Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Witaj Asiaczku czy Ty się tam wybierasz??? Myślę ewentualnie o tej wystawie i samej to mi się nie chce. Czekam na informację w tym temacie. Pozdrawiam Grażynasedda Quote
Asiaczek Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='grazynasedda']Witaj Asiaczku czy Ty się tam wybierasz??? Myślę ewentualnie o tej wystawie i samej to mi się nie chce. Czekam na informację w tym temacie. Pozdrawiam Grażynasedda[/quote] Tak, mam zamiar tam dotrzeć. Ale, jeżeli chodzi o bus, to niestety, mam juz komplet osób chętnych. Jeżeli ktoś zrezygnuje, to na pewno dam znac w tym temacie. Pzdr. Quote
Abjana Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 A czy za wystawę można płacić na miejscu, tak jak na innych krajówkach? Quote
Asiaczek Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Napisz do nich maila i dopytaj się. Może będą potrzebowali Twojego pisemnego zapewnienia... Pzdr. Quote
Abjana Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Napisałam i nie odpowiedzieli, chyba trzeba zadzwonić. Ale dzięki. Quote
Matagi Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='Asiaczek']Mnie się wydaje, że baski będzie sędziowała sędzina z Litwy; chyba mnie nigdy nie sędziowała... Pzdr.[/quote] A mnie się Asiu:lol: wydaje,że nie.. Vytautas Baranauskas (Lietuva)1 gr.(Ilgaplaukiai koliai,trumpaplaukiai koliai, Šelčiai, Borderkoliai, Barzdotieji koliai, Valų korgiai pembrukai, Valų korgiai kardiganai, Bobteilai), 5 gr. (Akitos,Amerikiečių Akitos,Aliaskos malamutai,Basendžiai,Čiau čiau,Samojedai,Sibiro haskiai,Šibos,Vokiečių špicai) ... mam wrażenie,że i baski i shiby będzie sędziował "mój" Wicia...:lol: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Aaaaaaa, źle spojrzałam. Rzeczywiście - p. W.Baranauskas. Też I raz będzie mnie sedziował.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [B][SIZE=5][COLOR=Red]UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Navy]Mamy 1 wolne miejsce w busie (z Warszawy) do Panevezys. Jak ktoś chętny - prosze o PW.[/COLOR][/SIZE][/B] Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Możliwe, że pojedziemy i my. Może ktoś chętny na wspólny wyjazd? Quote
LineaLuna Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Abjana']A czy za wystawę można płacić na miejscu, tak jak na innych krajówkach?[/quote] Można płacić na miejscu, tylko trzeba im wysłać faxem razem ze zgłoszeniem pisemne zapewnienie że się zapłaci za wystawę. Prosili również o przefaksowanie rodowodu. Dziwne, bo byłam tam w listopadzie i niczego nie żadali, wystarczyło tylko zgłoszenie Quote
Frytela Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Nosz kurcze termin jutro, a mnie wlasnie jedna osobka nakrecila... :lol::roll: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Frytela']Nosz kurcze termin jutro, a mnie wlasnie jedna osobka nakrecila... :lol::roll:[/quote] No i dobrze, że Cię nakręciła. co będziesz w domu siedziała!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='dzamal']Ukazał się plan sędziowania :)[/quote] Plan sędziowania + spis wystawców. Można sobie prześledzic konkurencję... To juz jutro... Pzdr. Quote
Carbonara Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Teraz czekamy na fotorelacje :)):cool3::cool3::cool3: Quote
Asiaczek Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Nieeee, najpierw czekamy/czekacie na wyniki... Pochwalimy się choć troszkę: [COLOR=Red][B]MODEST AS HELL Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - klasa szczeniąt - w.o., Najlepsze Szczenię (pierwsza wystawa Modesta!) [COLOR=Red][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - kl. otwarta - dosk.1, CAC [COLOR=Red][B]Abotere's ADUNBI[/B][/COLOR] - kl. championów - dosk.1, CAC, NDPwR (skończony Championat Litwy!) [COLOR=Red][B] LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - kl. mł. - dosk.2 Muszę jeszcze dodać, że JAZZY BOY Asiaczek FCI był po raz pierwszy prezentowany w konkursie Młody Prezenter przez[COLOR=Red][B] Jolantę Verreva (Łotwa) [/B][/COLOR]i....... zajęli [COLOR=Red][B]II miejsce w gr. starszej!!!!![/B][/COLOR] Zuchy!!!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts