Jump to content
Dogomania

chory ONek bez oczka!!! Już bezpieczny-prosimy o wsparcie na hotelik i badania!ma dom

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie ciężko jest skopiować fotę
Pirata kopiowałam 40 minut i się udało ale jakoś nie udaje mi się skopiować zdjęć tak jakby polecenie:Kopiuj nie "zaskakiwało"

Posted

I tak trzymaj, bedzie coraz lepiej :multi::multi::multi: a musisz sie cwiczyc bo pani kierownik zezwolia robic fotki, i niestety spadnie to na Ciebie bo mieszkasz najlblizej. :evil_lol:

Posted

Cytuję co mi cioteczka napisała"obadwa psiaki wesołe, Pirat przytulak niesamowity, więc chyba znajdzie szybko domek, a małego trzeba trochę podleczyc" i dalej "
na łapie się opiera, więc nie jest złamana, ale trzeba poczekać dwa tygodnie, bo były szczepione i nic ne można na razie robić"
Mały to łaciatek:)

Posted

kuba123 napisał(a):
lepiej trafić nie mogły
to na prawdę super schron warunki świetne ludzie wspaniali oby psy szybko znalazły nowe domki

Znajdą napewno, tylko ogłoszeń im potrzeba:)

Posted

to już trzeba prosić kogoś kto się na tym zna :modla:
ja jestem na dogo nowa i nie wiem gdzie "uderzyć":roll:
a poza tym komputer ma przede mną jeszcze wiele tajemnic:cool3: które nie bardzo chcę zgłębić:evil_lol:

Posted

Tytuł zmieniony :) Na fotkach widać, że psiaczki naprawdę dobrze trafiły, są bezpieczne, nie muszą bać się i walczyć.
A ja jednej z fotek dojrzałam nawet Adę-jeje :evil_lol: czyli to oryginalne fotki a nie jakieś podstawione :evil_lol::eviltong:

Czy Piracika oczko będzie zaszyte, czy tak zostawione?

Posted

Ulaa napisał(a):
Tytuł zmieniony :) Na fotkach widać, że psiaczki naprawdę dobrze trafiły, są bezpieczne, nie muszą bać się i walczyć.
A ja jednej z fotek dojrzałam nawet Adę-jeje :evil_lol: czyli to oryginalne fotki a nie jakieś podstawione :evil_lol::eviltong:

Czy Piracika oczko będzie zaszyte, czy tak zostawione?

Zapytam jak dopadnę cioteczkę:evil_lol: Myślę że można o to zapytać cioteczke madziek na pw:lol:

Posted

Oko nie bedzie zaszywane bo nie ma takiej potrzeby, nie jest wypadniete nie jatrzy sie i nie przeszkadza ani nie boli, galka oczna jest cala tylko miesien uszkodzony ale nie wiem czy miesien oka czy miesien powieki. :shake:

Posted

tak tak
tam jest Ada-jeje i Magda i Dorota(jeśli dobrze zapamiętałam) jestem pod wrażeniem warunków w tym schronie naprawdę

Ulaa
a znasz jeszcze gdzieś takie schronisko jak to, bym mogła "podmienić":diabloti:fotki

Posted

kuba123 napisał(a):
tak tak
tam jest Ada-jeje i Magda i Dorota(jeśli dobrze zapamiętałam) jestem pod wrażeniem warunków w tym schronie naprawdę

Ulaa
a znasz jeszcze gdzieś takie schronisko jak to, bym mogła "podmienić":diabloti:fotki

takie schroniska znam tylko ze słyszenia :-(
na własne oczy widziałam same... hmm. wiadomo.

zaraz zrobię cegiełki dla Piracika.