oliwia123 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/cztery-4-mies-onki-wywalone-na-jezdnie-2-jeszcze-do-adopcji-piekne-126937/[/URL] znalazlam na dogomani takiego pieska ktory jest jeszcze do adopcji.BYlabym nim zainteresowana tylko mam pytanie do was z tego co widzicie co myslicie o nim?czy to jest mix`? czy te uszka nie powinny juz stac calkiem? wiem ze te pieski sa strasznie zestreswoane i moga przez to miec takie usza.. dodam ze na pierwszych 2 fotkach jest sunia a nastepnych 2 jest piesek:) jak dla mnie to sliczny i mysle ze calkiem ladny piesek z niego wyrosnie ale pytam was co wy na jego temyt powiecie:) chcialbym zeby moj pieske nawet z adopcji jak najbardziej przypominal swoja rase(owczarek niemiecki) [SIZE=1][COLOR=darkgreen][B]Nie piszemy posta pod postem. Uzywamy opcji EDYTUJ // Anashar[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
14ruda Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 SUPER!!!!:multi: Jesli myslisz o adopcji-jesteś wspaniała:loveu: te pieski to mixy DOnka,ale bardzo Donkowe:pjeżeli chodzi o uszka to na 100% nikt Ci nie zagwarantuje,że stana,ale na to jeszcze za wcześnie.Mojej suczy oba na dobre stanęły ok.6 miesiaca. Ale wygladają jakby uchole miały mieć stojące.:p Quote
oliwia123 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 no niestety nici z adopcji bo dziewczyna mowi ze szukaja kogos kto blizej mieszka..poniewaz ma sie toczyc jakas rozprawa sadowa.. szkoda bo spodobal mi sie piesek i jeszcze w fajnym wieku na wychowanie:( Quote
diabelkowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 jak juz bierzesz pod uwage adopcje (chwala Ci za to) to zaloz watek na psach w potrzebie w dziale przygarne psa gdzie napiszesz czego wymagasz i na pewno taki szczeniak sie znajdzie tylko napisz ze interesuje cie TYLKO szczeniak mocno w typie ON ;) Quote
ayshe Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 oliwia-brawo.adopcja to dobra droga:loveu: Quote
Recommended Posts