Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gładkowłose charty z tego wynika nie przepadaja za deszczem. Matrix jak whippetka Miłej, gdy pada deszcz to nie chce wychodzić, a jak jesteśmy na spacerze i na nieszczęście pokropi nas deszcz to jest cały nieszczęsliwy, w domu musi być bardzo dokładnie do sucha wytarty. Natomiast bardzo lubi słońce i wylegiwanie się w ogrodzie podczas letniej pogody!

Posted

... oj moja starsza zdecydowanie" nie znosi tego mokrego co spada z nieba i tak obrzydliwie moczy łapy" Ubaw mam po pachy jak próbuje chodzić ścieżkami coby łap na mokrej trawie nie zamoczyć. Lub stara się za wszelką cenę je wysuszyć jęzorem :D

Drugiej to "choćby dziczki" , nic a nic nie jest w stanie zakłócić spacerku.

Obie natomiast uwielbiają kąpiele błotne ;) ... i tu mokre łapy nie przeszkadzaja. :wink:

...a śnieg... no cóż który pies nie lubi charców w tym zimnym puchu...

Posted

Ja bardzo lubię klimat padającego śniegu:D za to z moimi psami jest tak, że Frodo to musi mieć kubrak na sobie jak jest mróz to jego by siłą trzeba było z klatki schodowej wyciągnąć:) lubi lato i upały na nim nie robią wrażenia a Patyk to uwielbia śnieg szaleństwo na śniegu latem zaś jest klapnięty wieczorami się dopiero rozkręca. Oboje nie lubią deszczu:D