beka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Monika super ze mogłaś dać mu dt. Śliczny psiaczek... Quote
monikawaw Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 To pierwszy piesek ktorego wzielam do siebie ,,tymczasowo,, a tak się bałam ze sobie nie poradze.Myslalam ze chlopak mnie pogoni z domu bo mamy juz dwa swoje psy ale tego psa nie mozna nie polubic. Quote
Juliusz(ka) Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Podrzucam. Co słychać u Miszy?:) Karma dotarła? Quote
monikawaw Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 U Miszy wszystko dobrze.Karma jeszcze nie dotarła a jestem cały dzień w domu.... Quote
monikawaw Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Wlasnie odebralam karme.Nie wiedzialam ze az tyle.Wielkie dzieki. Quote
Juliusz(ka) Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ufffff...:multi:. Bałam się, że jakieś dane pomieszałam:oops:,ale najwidoczniej przesyłka 'utknęła' weeekendowo. Eee tam, dużo;). Na miesiąc z haczykim wystarczy:diabloti:. Niech się dobrze 'je'! Pozdrawiam! Kasia p.s.i nieśmiało się uśmiecham o fotki jak będziesz miała wolną chwilę:). Quote
monikawaw Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 No niestety Misza zjazdł ładowarke do aparatu,:diabloti: Quote
Juliusz(ka) Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Podrzucam Miszkę! :D Co słychać u młodego? Jak się sprawy mają z DS - jest ktoś chętny? Quote
monikawaw Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Dzisaj wieczorem przyjezdza ktos zeby go zobaczyc wiec moze cos z tego wyjdzie.Misza teraz bardzo dobrze wyglada.Przybrał na wadze ,sierść błyszcząca.Moja chihuahua go strasznie męczy,całymi dniami się bawią.Wkłada mu całą głowę do paszczy i gryzie go w zęby.On gdyby chciał to by ja całą zjadł ale jest bardzo delikatny.Wczoraj jakas babka go zaczepiła i powiedziała ze bardzo ładny pies i widać ze zadbany. Quote
kiiniaa Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Tutaj jakąś krypto-reklamę widzę:evil_lol: Quote
Juliusz(ka) Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 :evil_lol: To trzymam kciuki! Tej ładowarki Miszy darować nie mogę...;) Taki opis, a fotek niet... No nic, czekamy na dobre wieści!:D Quote
monikawaw Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Misza pojechał dzis do nowego domu.Własnie przyszłam z pracy ,obgryzłam paznokcie. Wzieli go bardzo fajni ludzie.Za kilka miesiecy wprowadzaja sie do nowego domu(z ogrodem):p Quote
kiiniaa Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Z dużym ogrodem!!!:multi: Misza ma koleżankę Tekilę i dogadują się bardzo dobrze:cool3: Takiego sms-a dostałam "Misza o.k. Układają kontakty z Tekilą. Je, pije, nie piszczał w nocy :-)" Właśnie jest z nową Pańcią u weta. Monika jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za opiekę nad Miszą:Rose: Quote
Recommended Posts