karmi02 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Pies ma 3 lata. właścicielka wyjechał za granicę, a Cent wrócił do hodowli. Niestety nie zgadza się z moim psem:placz: i muszę znaleźć mu dom. Proszę o pomoc!!! Cent jest wychowany w mieszkaniu, mądry, wesoły- POROSTU SZNAUCER:loveu: Boję się, żeby nie trafił w niepowołane ręce- buda lub wywóz. Quote
karmi02 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Nie wiem jak wkleić w ramkę forum-za podpowiedź z góry dziękuję. Mogę na mail przesłać. Quote
karmi02 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Link do ki9lku zdjęć Picasa Web Albums - Bożena - Cent Quote
weszka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Witaj. To ja próbowałam Centa umieścić w domku w Tarnowie ale nie wyszło :shake: Czy psiak jest na allegro? Ma jakieś ogłoszenia? Mogę go poogłaszać tylko trzeba rozważnie wybrać dom żeby dobrze trafił. Wstawiam zdjęcia bo tak lepiej się ogląda Quote
AMIGA Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Buuu a mnie się zdjęcia nie otwierają :shake: Quote
karmi02 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Nie ogłaszałam go na allegro. Cent obecnie jest u nas. Jest świetny, aż żal, że nie mogę go zostawić. Z tym Tarnowem to był bardzo niewypał, Pani, która chciała go przygarnąć też była trochę nierozważna. Wiedziała że ma kłopoty z osteoporozą a olbrzym to jednak masa... Będę bardzo wdzięczna za pomoc!!! Quote
weszka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 karmi02 bez ogłoszeń domu nie znajdziesz :roll: a samo dogo to też mało - tu wszyscy zapsieni :roll: Trzeba podjąć wysiłek i zrobić tyle ogłoszeń ile się da. Allegro to dobry nośnik - trzeba tylko zrobić rozważne ogłoszenie. Ja mogę go dodać na bloga adopcyjnego sznaucerów podaj mi tylko kontakt do siebie (na PW lub na maila [email protected]). Mogę też poprosić o dodanie na stronie IPSRA (www.ipsra.org) Quote
karmi02 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Ogłosiłam tam gdzie znalazłam możliwość oprócz allegro, ponieważ nie mam do niego przekonania. Jeżeli możesz to proszę o anons na stronie adopcyjnej i IPSRA Quote
weszka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 No i mam wiadomość że Cent w nowym domu :) Quote
karmi02 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Tak. W piątek Cent pojechał do nowego domu:p Mam nadzieję, że dogada się z kotkiem. Dziękuję Ci Weszko za pomoc, bo dzięki Twojemu ogłoszeniu tak szybko został adoptowany.:thumbs: Quote
weszka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Cieszę się że się udało :) I oby dogadał sie z kotkiem :thumbs: Quote
Recommended Posts