milcia17 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Pozwolę sobie zacytować mail od właścicieli Felka: [quote][INDENT]Felek urodził się latem 2004 roku w Poznaniu. Ma już 4 lata.Chcemy go oddać do adopcji ponieważ wyjeżdżamy do Stanów Zjednoczonych. Felek uwielbia towarzystwo, mamy w domu kotkę persa i psa chow-chowa. Dogaduje się z psami, czasem nawet do nich przytula. Je wszystko co mu dajemy. Podczas nieobecności właścicieli zazwyczaj śpi albo siedzi na parapecie i bacznie obserwuje co się dzieje na zewnątrz. Jest kochany, towarzyski, spokojny, milutki i najważniejsze dla nas - nie drapie:) Jest niewykastrowany. [COLOR=Red][B]CZAS DO 30 LISTOPADA.[/B][/COLOR] [/INDENT][INDENT]Kontakt: ... P. [/INDENT][/quote]Zdjęcia: [IMG]http://img216.imageshack.us/img216/4295/felu2wy9.jpg[/IMG] [IMG]http://img126.imageshack.us/img126/6320/felukt6.jpg[/IMG] [IMG]http://img216.imageshack.us/my.php?image=felu2wy9.jpg[/IMG] edit: [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Kotek oddany starszej pani, jest mu dobrze ;)[/FONT][/SIZE] [IMG]http://img126.imageshack.us/my.php?image=felukt6.jpg[/IMG] Quote
Doda_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 kotek ma malo czasu.... prosze pomozcie ! ;( Quote
Betbet Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 a co z persem i chow chow?też oddadzą, czy te zabierają? Quote
Doda_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Batbet, na miau.pl jedna osoba tez się o to pytała, właściciele wyjeżdzają 1 grudnia i wracają pod koniec stycznia. Drugi kotek i pies podczas nieobecności właścicieli będą u krewnych. Niestety ja i milcia nie wiemy dlaczego chcą oddać tego kotka. Oddaliby w pierwsze ręce, ale Milci udało się namówić właścicielkę zeby wydała kota do adopcji. Kotek ma czas do końca listopada... ech... Quote
milcia17 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Będą u krewnych podczas ich nieobecności. Quote
gochna35 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 dosłownie niedobrze mi sie robi jak czytam COŚ takiego!! brak słów..... życzę temu kotu aby trafil w ODPOWIEDZIALNE ręce , które nie oddadzą go z powodu niebycia persem czy innym rasowym zwierzęciem...... trzymam kciuki za szybkie znalezienie domku !! Quote
Betbet Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 jesli jest tak faktycznie, że pers i chow-chow zostaje a tego oddają to... ktoś powinien odebrać im również tamte zwierzęta:angryy: Quote
masienka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 czy Felus jest wychodzacy?? i czy znaczy w domu? Quote
milcia17 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Z tego co wiem to chyba w domu .. Quote
Doda_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Kotek ma [U]tylko 2 tygodnie[/U] !! Domku gdzie jesteś?? Quote
milcia17 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 DO GÓRY !! Kto chce mieć kotka w domu ... :( Quote
Isabel Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Czy kotek ma porobione ogłoszenia? Internetowe i papierowe z odpowiednim, chwytającym za serce tekstem! W ten sposób najprędzej jeszcze można znaleźć mu dom. Quote
Isabel Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Kto może pomóc i uchronić Felusia przed schroniskiem??? Quote
BasiaD Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Trzeba ustrzec Felka przed schronem koniecznie! Nie rozumiem, 2 zwierzaki do krewnych a trzeci do schronu???? Feluś do góry, prosić cioteczki o domek! Quote
milcia17 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 No właśnie, też nie rozumiem, ale wolę nie gadać, bo mogą oddać na złość ? Nie wiem, nigdy nie wiadomo, wolę oddać w dobre ręce. [SIZE=4][COLOR=Black]Kto chce przygarnąć biednego kotka? ;( Może jakąś starsza osoba w waszych okolicach ? [/COLOR][/SIZE] Quote
Doda_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jedna osoba w miau.pl dane i zdjecia Felka przeslala ludziom ktorzy sa chetni zaadoptowac jakiegos kotka. To jest gdzies na Pomorzu. Trzymajcie kciuki... dzisiaj ma dać znać.. ale i tak szukamy cały czas domku.. a kotek ogloszenia nie ma.. Quote
milcia17 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Ogłoszenia nie ma, miau.pl i dogo jest. Jak nie znajdzie się nikogo, oddadzą znajomym, jak im się spodoba to zostanie, jak nie to ... :( nigdy nie wiadomo. Wolę dać ludzi, którzy chcą mieć kotka w domu bez względu na to, że nie jest wysterylizowany ... Quote
Isabel Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Trzeba by Felusia poogłaszać, wszędzie gdzie to możliwe, zostało już tak niewiele czasu! Quote
milcia17 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [SIZE=3][B]Dostałam SMSa od właścicielki, że już oddali Felusia do starszej pani w Oliwie. Mam nadzieję, że dobra pani... Jej matka załatwiła, myślę, że pewnie jej jakąś koleżanka...? Ważne, że już ... Jak spotkam się z nią to spytam o szczegóły. Dziękuję za pomoc ...[/B][/SIZE] Quote
Isabel Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Miejmy nadzieję, że to dobry domek. Jak będziesz miała jakieś wieści o Felusiu, to pisz proszę. Quote
milcia17 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Dobrze. Też mam taką nadzieję... Mam nadzieję, że uda mi się z nią spotkać przed jej wylotem do Ameryki. Quote
Recommended Posts