olgaj Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Dzis pod opieka naszej fundacji znalazł sie kolejny psiak. Życiem jak zwykle rzadzi przypadek, tak stalo sie i tym razem. Normalny dzien w pracy, no moze nie do konca bo nagle przed moimi oczami w biurze pojawił sie PAN PIEs ALA JAMNIK.:crazyeye: Watrabanił sie zaraz za moim kolega, ktory z rozmyslem zaprosil go do nas zapoznawszy sie z nim wczesniej przed wiezowcem. I uradowany oswiadczył "przyprowadzilem Ci psa":razz: Wrocilismy wiec juz we dwojke do domu gdzie czekała na nas nastepna dwojka, ktorej" radosnie" oznajmiłam, ze kolejne 4 łapy chwilowo zmieszkaja z nami, mimo ze poprzednie cztery czekaja w kolejce po dom. :roll: Tak wiec mam do zaproponowania ALA JAMINKA. To facecik, okolo 7 miesieczny, przemily zupelnie niedominujacy i wslizgiem wskakujacy do łóżka. Foto zrobione Ania juz była w odwiedzinach. Quote
ciapuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 No super :-( więc czekamy na zdjęcia. Mam nadzieje ze jednak ktoś go szuka Quote
ewatonieja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Olga co ty bierzesz, tez chce miec tyle entuzjazmu co Ty :razz: dogomaniacy prosimy o wsparcie inaczej Ania bedzie musiała zostac pierwszym dawcą (sprzedawcą) nerki w naszej Fundacji;) czekamy na zdjecia Quote
Niewiasta_21 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Niewiasta_21 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No słodziak niesamowity. Jest zadbany,ale nie umie chodzic na smyczy,wogóle nie miał nawet obroży. Moze mieszka w domku z ogródkiem i wyleciał przez brame. Moze ktos sie jeszcze zgłosi. Quote
olgaj Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Niesamowity słodziak. Dzis rano postanowil sie wysikac wreszcie :cool1: Sikał w gore w drodze do drzwi :roll: efekt obisikał wszystko. Quote
olgaj Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 ewatonieja napisał(a):Olga co ty bierzesz, tez chce miec tyle entuzjazmu co Ty :razz: dogomaniacy prosimy o wsparcie inaczej Ania bedzie musiała zostac pierwszym dawcą (sprzedawcą) nerki w naszej Fundacji;) czekamy na zdjecia Musze cie natalko rozczarowac, ale ja nie moge byc dawca :evil_lol: wiec nie bierzcie mnie pod uwage Jamink zaszczepiony i zaczipowany. Quote
hanka456 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 jamnik, cudny a jak będzie miał na imię? Quote
olgaj Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 uczy sie chodzic na smyczy, jest o niebo lepiej niz bylo wczoraj. I siku bylo juz na dworze. Quote
teapot Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Piękne pyszczydło ma ten ALAn... A fotka koła w górę po prostu rozbraja - tak wygląda szczęśliwy pies! Oby w nowym domku też promieniał taką radością jak na tym zdjęciu. Ps. Tak sobie pomyślałam, że może ALAj (tak jakoś mi przyszło i musiałam napisać) Quote
olgaj Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Smieszny jest przeokropnie.:lol: Starszyzna ma dosc juz jego pomysłów :) szukaja sobie spokojnego miejsca, bo jamnik teraz juz sie wyspał i postanowi na dobre poznac sie z lokatorami. Szkoda, ze jutro bedzie musial jechac do hotelu.:-( Ale taka jestem dumna z moich psiakow, ile one maja cierpliwosci do ciagłych nowych 4 łap. Do wyjadania sobie z miski :) platania sie pod nogami. Zwlaszcza, ze Kubus to ast z krwi i kosci tylko nie z charakteru :diabloti: A Szansa... przyjeła nowego psa jakby byl tu od zawsze. Prosimy o wsparcie. Fundacja "POMAGAJMY RAZEM - ZWIERZĘTA W POTRZEBIE" Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993 ul. Chłędowskiego 1/8 93-239 Łódź Quote
Ayia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Biegniemy na spacerek na noc... :painting: Quote
Niewiasta_21 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Jamnik juz wczesniej dostał imie Presto. Quote
olgaj Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Presto vel Alan juz w hotelu. Prosimy o wsparcie zbieramy na kastracje. Quote
saskia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 olgaj napisał(a):Niesamowity słodziak. Dzis rano postanowil sie wysikac wreszcie :cool1: Sikał w gore w drodze do drzwi :roll: efekt obisikał wszystko. Presto jest fantastyczny ale za nic nie umiem sobie wyobrazić takiego sikania :chaos: Quote
ewatonieja Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 lepszy niż jamnik Presto pilnie szuka domku!!! Quote
danka1234 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Potrzebujecie pomocy w ogłaszaniu tego słodziaka? Quote
Isadora7 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 A ja się chętnie podłaczę z allegro. Jest weekend mam więcej czasu niż w tygodniu. Quote
Niewiasta_21 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Dzis lub jutro bedzie tekścik dla Presto do ogłoszen i allegro,wiec bardzo prosimy wtedy o pomoc :-) Nikt sie po małego nie zgłosił,wiec mozna ruszyc z ogłoszeniami. Quote
Recommended Posts