Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzis pod opieka naszej fundacji znalazł sie kolejny psiak.
Życiem jak zwykle rzadzi przypadek, tak stalo sie i tym razem.
Normalny dzien w pracy, no moze nie do konca bo nagle przed moimi oczami w biurze pojawił sie PAN PIEs ALA JAMNIK.:crazyeye:
Watrabanił sie zaraz za moim kolega, ktory z rozmyslem zaprosil go do nas zapoznawszy sie z nim wczesniej przed wiezowcem.
I uradowany oswiadczył "przyprowadzilem Ci psa":razz:
Wrocilismy wiec juz we dwojke do domu gdzie czekała na nas nastepna dwojka, ktorej" radosnie" oznajmiłam, ze kolejne 4 łapy chwilowo zmieszkaja z nami, mimo ze poprzednie cztery czekaja w kolejce po dom. :roll:
Tak wiec mam do zaproponowania ALA JAMINKA.
To facecik, okolo 7 miesieczny, przemily zupelnie niedominujacy i wslizgiem wskakujacy do łóżka. Foto zrobione Ania juz była w odwiedzinach.

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olga co ty bierzesz, tez chce miec tyle entuzjazmu co Ty :razz:
dogomaniacy prosimy o wsparcie inaczej Ania bedzie musiała zostac pierwszym dawcą (sprzedawcą) nerki w naszej Fundacji;)
czekamy na zdjecia

Posted

ewatonieja napisał(a):
Olga co ty bierzesz, tez chce miec tyle entuzjazmu co Ty :razz:
dogomaniacy prosimy o wsparcie inaczej Ania bedzie musiała zostac pierwszym dawcą (sprzedawcą) nerki w naszej Fundacji;)
czekamy na zdjecia

Musze cie natalko rozczarowac, ale ja nie moge byc dawca :evil_lol: wiec nie bierzcie mnie pod uwage

Jamink zaszczepiony i zaczipowany.

Posted

Piękne pyszczydło ma ten ALAn...
A fotka koła w górę po prostu rozbraja - tak wygląda szczęśliwy pies!
Oby w nowym domku też promieniał taką radością jak na tym zdjęciu.

Ps. Tak sobie pomyślałam, że może ALAj (tak jakoś mi przyszło i musiałam napisać)

Posted

Smieszny jest przeokropnie.:lol:
Starszyzna ma dosc juz jego pomysłów :) szukaja sobie spokojnego miejsca, bo jamnik teraz juz sie wyspał i postanowi na dobre poznac sie z lokatorami.
Szkoda, ze jutro bedzie musial jechac do hotelu.:-(
Ale taka jestem dumna z moich psiakow, ile one maja cierpliwosci do ciagłych nowych 4 łap. Do wyjadania sobie z miski :) platania sie pod nogami. Zwlaszcza, ze Kubus to ast z krwi i kosci tylko nie z charakteru :diabloti: A Szansa... przyjeła nowego psa jakby byl tu od zawsze.

Prosimy o wsparcie.
Fundacja "POMAGAJMY RAZEM - ZWIERZĘTA W POTRZEBIE"
Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993
ul. Chłędowskiego 1/8 93-239 Łódź

Posted

olgaj napisał(a):
Niesamowity słodziak.
Dzis rano postanowil sie wysikac wreszcie :cool1: Sikał w gore w drodze do drzwi :roll: efekt obisikał wszystko.

Presto jest fantastyczny ale za nic nie umiem sobie wyobrazić takiego sikania :chaos: