Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a gdzies tam jechaly :lol: ...na jakis kurs czy cos..a sasiad podobno okolo 40tki 8) :lol: ...moze go obfocily-sama jestem ciekawa :lol: -Sayma-masz fotke sasiada???????????? :lol: :P

Posted

Haha super foty!!! I czekam na więcej! ;)
A z tym sąsiadem... nono zapowiada się interesująco :lol: Mam nadzieje że jakis fotki mu strzeliły :evilbat:

A uchole Spike są miodzio :loveu: tak śmiesznie je trzyma :lol:

Posted

Sąsiad nie jest zbyt przystojny :roll: już siwe włosy mu wychodzą z głowy :lol: Ale za to bardzo nowoczesny, i miły :lol: Co ten sąsiad z nami ma :lol: Ciągle musi gdzieś mnie zawieść, albo mój zwierzyniec :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Ja się boje,że kiedyś cierpliwość się mu skończy do mnie :lol:

Alfik może jednego chcesz psiaka? :lol:[/quote]

Bardzo :oops:

Posted

Era szukająca kamieni...
[img]http://i17.photobucket.com/albums/b71/sabaera2/Sharoniera/a5.jpg[/img]

Nie wiem czy dzisiaj zrobie dużo foteczek, ja ledwo mówić mogę, bo mam całą szyje opuchniętą.... coś mnie w nocy urzarło w szyje i mam taki czerwony ślad i opuchnięta jestem od ucha do ucha :-? Aż mnie głowa boli :-? :-? :-?

Posted

Powiedzmy,że jest mi duszno ale nie od tego chyba :-? Ale boli okropnie :( ale skąd w nocy osa, bo to się stało w nocy....może jakiś pająk czy coś....

Posted

może jakieś gryzą, bo jest taki czerwony ślad. A u mnie nie ma w domu niczego na uczulenie, bo nikt w domu uczulenie nie ma i nie miał, ale obsmarowałam się cebulą i nic... opuchlizna prawie nic nie zeszła :-?

Posted

Mama to nawet o tym nie wiedziała, bo poszła do pracy, a ja 4godziny pozniej wstałam :wink: Ale siostra pojechała mi po wapń i jakąś maść i już schodzi, ale w miejscu tego kukąsze nadal mocno opuchnięte :-? No ale przez noc powinno zejść :wink:

Posted

to ja trzymam kciuki. i....NIE DRAP CZASAMI !!!!!!!!!!!!!!!

[size=2]P>S>jak wyzdrowiejesz, to ja cichutko i grzeczniutko czekam na fotki Sharon[/size] :iloveyou:

Posted

Dzisiaj udało mi się powalić Sabe na ziemie :angel: i udało mi się zarazem zrobić jej zdjęcia, blizny po sterylce :wink:
[img]http://i17.photobucket.com/albums/b71/sabaera2/e70.jpg[/img]
[img]http://i17.photobucket.com/albums/b71/sabaera2/e71.jpg[/img]
Widzicie te dwa czarne ślady, to jej zostało od czasu operowania, takie jakby dwa strupy, które nie schodzą :-? Ale nie boli to ją ani nic 8)

Posted

[quote name='KaRa_TC']Ka-Ka jest jeszcze wolna Delta, Saba :wink:

Bo Spike jest Dbsst, Sharon jest Dagi, a [b]Era jest Saymy [/b]:D[/quote]

Amen :wink: :D Nawet mam teraz fote Ereczki na tapecie :D

zaraz wrzucam foty

Kara bidulko dobrze, że juz lepiej bommm się martwiła bardzo...... :(
Trzymaj sie dzielnie :calus: