daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 tak po drodze :lol: -ale narozrabialy-dbst sasiada podrywala :evilbat: :lol: Quote
anetta Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Taaaa :o A gdzie jechaly? :lol: :lol: :lol: :lol: Jaki sasiad? :oops: mlody? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 a gdzies tam jechaly :lol: ...na jakis kurs czy cos..a sasiad podobno okolo 40tki 8) :lol: ...moze go obfocily-sama jestem ciekawa :lol: -Sayma-masz fotke sasiada???????????? :lol: :P Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Sayma więcej fotek, wracaj z pracy i wstawiaj :lol: Quote
Koma Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Haha super foty!!! I czekam na więcej! ;) A z tym sąsiadem... nono zapowiada się interesująco :lol: Mam nadzieje że jakis fotki mu strzeliły :evilbat: A uchole Spike są miodzio :loveu: tak śmiesznie je trzyma :lol: Quote
Alfik Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 KaRa, ale cudne te psiurki :o A jakie podobne do siebie :o Słodziaki :angel: Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Sąsiad nie jest zbyt przystojny :roll: już siwe włosy mu wychodzą z głowy :lol: Ale za to bardzo nowoczesny, i miły :lol: Co ten sąsiad z nami ma :lol: Ciągle musi gdzieś mnie zawieść, albo mój zwierzyniec :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Ja się boje,że kiedyś cierpliwość się mu skończy do mnie :lol: Alfik może jednego chcesz psiaka? :lol: Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 no i widzicie teraz co mnie z Spaikem laczy to milosc :d Quote
Alfik Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='KaRa_TC']Ja się boje,że kiedyś cierpliwość się mu skończy do mnie :lol: Alfik może jednego chcesz psiaka? :lol:[/quote] Bardzo :oops: Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Era szukająca kamieni... [img]http://i17.photobucket.com/albums/b71/sabaera2/Sharoniera/a5.jpg[/img] Nie wiem czy dzisiaj zrobie dużo foteczek, ja ledwo mówić mogę, bo mam całą szyje opuchniętą.... coś mnie w nocy urzarło w szyje i mam taki czerwony ślad i opuchnięta jestem od ucha do ucha :-? Aż mnie głowa boli :-? :-? :-? Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 to uwazaj,bo moze to osa i moze dostalas uczulenia :o .nie masz problemow z oddechem?ja o malo nie zeszlam po osie we wloszech :-? Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Powiedzmy,że jest mi duszno ale nie od tego chyba :-? Ale boli okropnie :( ale skąd w nocy osa, bo to się stało w nocy....może jakiś pająk czy coś.... Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 pajaki Polskie chyba nie gryza :o :o :o .moze jakas tarantule ktos ci podrzucil :o :lol: wez jakis fenistil albo cos na uczulenia :-? Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 może jakieś gryzą, bo jest taki czerwony ślad. A u mnie nie ma w domu niczego na uczulenie, bo nikt w domu uczulenie nie ma i nie miał, ale obsmarowałam się cebulą i nic... opuchlizna prawie nic nie zeszła :-? Quote
Alfik Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 KaRa kup w aptece fenistil, a jak do jutra nie minie, to biegiem do lekarza Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Mama to nawet o tym nie wiedziała, bo poszła do pracy, a ja 4godziny pozniej wstałam :wink: Ale siostra pojechała mi po wapń i jakąś maść i już schodzi, ale w miejscu tego kukąsze nadal mocno opuchnięte :-? No ale przez noc powinno zejść :wink: Quote
Ka-ka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 to ja trzymam kciuki. i....NIE DRAP CZASAMI !!!!!!!!!!!!!!! [size=2]P>S>jak wyzdrowiejesz, to ja cichutko i grzeczniutko czekam na fotki Sharon[/size] :iloveyou: Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Wapno tez dziala-mam nadzieje,ze bedzie lepiej KaKa-Sharon jest moja :evilbat: .odpiorkowac sie prosze od niej :lol: Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Ka-Ka jest jeszcze wolna Delta, Saba :wink: Bo Spike jest Dbsst, Sharon jest Dagi, a Era jest Saymy :D Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 a jeszcze zamawiam chodzaca corcie moja :P :D Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Dzisiaj udało mi się powalić Sabe na ziemie :angel: i udało mi się zarazem zrobić jej zdjęcia, blizny po sterylce :wink: [img]http://i17.photobucket.com/albums/b71/sabaera2/e70.jpg[/img] [img]http://i17.photobucket.com/albums/b71/sabaera2/e71.jpg[/img] Widzicie te dwa czarne ślady, to jej zostało od czasu operowania, takie jakby dwa strupy, które nie schodzą :-? Ale nie boli to ją ani nic 8) Quote
sayma Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='KaRa_TC']Ka-Ka jest jeszcze wolna Delta, Saba :wink: Bo Spike jest Dbsst, Sharon jest Dagi, a [b]Era jest Saymy [/b]:D[/quote] Amen :wink: :D Nawet mam teraz fote Ereczki na tapecie :D zaraz wrzucam foty Kara bidulko dobrze, że juz lepiej bommm się martwiła bardzo...... :( Trzymaj sie dzielnie :calus: Quote
Recommended Posts