dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 oj ale mam ochote wlasnie taraz na truskawki mniaaaaaaam Quote
arima Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/czek/g7.jpg[/img] Pikny ten nochal :P brązowiutki jak u mojego Bonusia :D Quote
KaRa_ Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 [quote name='dbsst']oj ale mam ochote wlasnie taraz na truskawki mniaaaaaaam[/quote] a ja już się przejadłam truskaweczkami :wink: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst']oj ale mam ochote wlasnie taraz na truskawki mniaaaaaaam[/quote] a ja już się przejadłam truskaweczkami :wink:[/quote] mam nadzieje ze cosik dla mnie ta tych krzaczkach zostalo :D Quote
arima Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 A ja jeszcze nie spróbowalam nawet truskaweczek :-? Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='arima']A ja jeszcze nie spróbowalam nawet truskaweczek :-?[/quote] no cos Ty ja juz jestem na odwyku od dwoch dni bo ostatnio jak sie rozpedzilam to z sitkiem zjadlam ;) :lol: Quote
daga10011 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 a u nas truskawki leza i gnija :-? ...corka namawia na kupno-potem nie zjada,TZ nie przepada a ja zjem 2 i mam dosc :roll: Quote
KaRa_ Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Coś zatruskawił mi się temat :lol: a ja nie mam nowych zdjęć :( Quote
daga10011 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 gdzie ty sie podziewasz ostatnio???????? :-? i jeszcze fotek nie ma :( Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Kara co Ty ostatnio robisz ze Cie nie ma i nie ma :evilbat: Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='daga10011']koniec roku szkolnego :cry:[/quote]no to koniec roku a nie koniec Kary :-? no nie :wink: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='daga10011']koniec roku szkolnego :cry:[/quote]no to koniec roku a nie koniec Kary :-? no nie :wink:[/quote] a moze Kara ma wazniejsze spotkania 8) no wiecie Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='daga10011']koniec roku szkolnego :cry:[/quote]no to koniec roku a nie koniec Kary :-? no nie :wink:[/quote] a moze Kara ma wazniejsze spotkania 8) no wiecie[/quote]pojedziesz , sprawdzisz i dasz znać :wink: Quote
Koma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 e tam, cieplutko sie robi, pewnie dziewczyna jakiegoś kolesia wychaczyła :lol: i dlatego Dogo zaniedbuje :D Quote
dbsst Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='daga10011']koniec roku szkolnego :cry:[/quote]no to koniec roku a nie koniec Kary :-? no nie :wink:[/quote] a moze Kara ma wazniejsze spotkania 8) no wiecie[/quote]pojedziesz , sprawdzisz i dasz znać :wink:[/quote] tak jest zloze oficjalny donos :lol: Quote
KaRa_ Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Ale mnie tu obgadujecie :lol: To już się usprawiedliwiam czemu mnie nie było : po pierwsze internet się zepsół , po drugie komputer się zepsół, po trzecie koniec roku szkolnego i musiałam codziennie się duuużo uczyć :-? A żadnych kolesi nie było :wink: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='KaRa_TC']Ale mnie tu obgadujecie :lol: To już się usprawiedliwiam czemu mnie nie było : po pierwsze internet się zepsół , po drugie komputer się zepsół, po trzecie koniec roku szkolnego i musiałam codziennie się duuużo uczyć :-? A żadnych kolesi nie było :wink:[/quote] dobra dobra to ja sobie pozwole przetlumaczyc Po pierwsze Olek po drugie Bartek Po trzecie Adam wszystkie imona wymyslilam ;) ale chodzi o sens czyli Kara ma nas w...........klawiaturze i nawet nie kce opowiedziec jak na tych randkach bylo 8) Quote
KaRa_ Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Ale mnie tu obgadujecie :lol: To już się usprawiedliwiam czemu mnie nie było : po pierwsze internet się zepsół , po drugie komputer się zepsół, po trzecie koniec roku szkolnego i musiałam codziennie się duuużo uczyć :-? A żadnych kolesi nie było :wink:[/quote] dobra dobra to ja sobie pozwole przetlumaczyc Po pierwsze Olek po drugie Bartek Po trzecie Adam wszystkie imona wymyslilam ;) ale chodzi o sens czyli Kara ma nas w...........klawiaturze i nawet nie kce opowiedziec jak na tych randkach bylo 8)[/quote] Haha dobrze by było :lol: Mnie faceci to omijają :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Ale mnie tu obgadujecie :lol: To już się usprawiedliwiam czemu mnie nie było : po pierwsze internet się zepsół , po drugie komputer się zepsół, po trzecie koniec roku szkolnego i musiałam codziennie się duuużo uczyć :-? A żadnych kolesi nie było :wink:[/quote] dobra dobra to ja sobie pozwole przetlumaczyc Po pierwsze Olek po drugie Bartek Po trzecie Adam wszystkie imona wymyslilam ;) ale chodzi o sens czyli Kara ma nas w...........klawiaturze i nawet nie kce opowiedziec jak na tych randkach bylo 8)[/quote] Haha dobrze by było :lol: Mnie faceci to omijają :lol: :lol:[/quote] hehehehe a swistak siedzi i zawija w te sreberka ;) nie kcesz nam powiedziec to nie Quote
KaRa_ Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Ale mnie tu obgadujecie :lol: To już się usprawiedliwiam czemu mnie nie było : po pierwsze internet się zepsół , po drugie komputer się zepsół, po trzecie koniec roku szkolnego i musiałam codziennie się duuużo uczyć :-? A żadnych kolesi nie było :wink:[/quote] dobra dobra to ja sobie pozwole przetlumaczyc Po pierwsze Olek po drugie Bartek Po trzecie Adam wszystkie imona wymyslilam ;) ale chodzi o sens czyli Kara ma nas w...........klawiaturze i nawet nie kce opowiedziec jak na tych randkach bylo 8)[/quote] Haha dobrze by było :lol: Mnie faceci to omijają :lol: :lol:[/quote] hehehehe a swistak siedzi i zawija w te sreberka ;) nie kcesz nam powiedziec to nie[/quote] JA bym Wam wszystko powiedziała jakby coś ciekawego się działo :lol: jedynie co się działo ciekawego to zostałam na koniec z histy 5 :lol: Za rodzinne strony :lol: Quote
Recommended Posts