Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dynamique']Super, ze ten guzek to nic poważnego ! Tylko czemu zrobił się drugi raz ? :shake:[/quote]
No też nie wiem. :shake: Ale mam nadzieję, że na 2 się skończy.... Nie oszukujmy się, częste narkozy/głupie jasie nie są obojętne dla organizmu.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne zdjęcia Kikuni, na mój filmik musisz niestety poczekać, bo na moim komputerze (gdzie film jest) nie działa internet i nie mogę go wrzucić na YT :shake:

Dobrze, że guzek nie jest niczym poważnym :cool1:

Posted

[quote name='border_collie&westie']Śliczne zdjęcia Kikuni, na mój filmik musisz niestety poczekać, bo na moim komputerze (gdzie film jest) nie działa internet i nie mogę go wrzucić na YT :shake:

Dobrze, że guzek nie jest niczym poważnym :cool1:[/quote]
Dzięki :)
Spoko ;) Mi tam się nie spieszy. :)

Posted

[quote name='Dynamique']Ejjj... kiedy masz w planach zaprosić nas na agility u siebie ? :diabloti:[/quote]
Może przyszły weekend? :) Tylko wolałabym niedzielę, bo w sobotę robimy projekt na fizykę.... [tu powinna być taka wymotująca emotka]
Chyba, że chcecie w pt?

Posted

[quote name='Dynamique']Pt odpada :( Lekcje kończe o 14:30. Zanim wróce do domu to prawie 15:00. Spakować się i wogóle... dojechać... ciemna noc nas zastanie :-([/quote]
No ja właśnie w pt kończę o 11:40m, także :cool3:

Posted

[quote name='Dynamique']A co się Kikuni stało ? :-(:shake:[/quote]
Z dnia na dzień zaczęła mieć problemy z chodzeniem, skakać nie chciała w ogóle. :shake: Okazało się, ze sobie coś nadwyrężyła i musiała dostawać tabletki. Ale już jest dobrze, tabletki wzięte, sprawność odzyskana, na dniach idziemy na rolki :diabloti: :multi: :loveu:

Posted

[quote name='BobowitaMW']Z dnia na dzień zaczęła mieć problemy z chodzeniem, skakać nie chciała w ogóle. :shake: Okazało się, ze sobie coś nadwyrężyła i musiała dostawać tabletki. Ale już jest dobrze, tabletki wzięte, sprawność odzyskana, na dniach idziemy na rolki :diabloti: :multi: :loveu:[/quote]

Dobrze to tak biednego spaniela odrazu po tabletkach męczyć ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak serio to pamiętam jak Lucek miał też coś nadwyręzone. Naciągnął sobie na treningu, bo biegał tylko on z Kiką i było tego za dużo i ciągneło nam sie to dbre 4 miesiące :shake:

Posted

[quote name='Dynamique']Dobrze to tak biednego spaniela odrazu po tabletkach męczyć ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak serio to pamiętam jak Lucek miał też coś nadwyręzone. Naciągnął sobie na treningu, bo biegał tylko on z Kiką i było tego za dużo i ciągneło nam sie to dbre 4 miesiące :shake:[/quote]
4 miechy! :crazyeye: U nas 4 dni i po kłopocie...

Posted

[quote name='BobowitaMW']4 miechy! :crazyeye: U nas 4 dni i po kłopocie...[/quote]

No... i potem powoli zaczynaliśmy od pływania, kłusu przy rowerze... bieganiu... rzutach we frisbee... i dopiero agility... ufff :shake:

Posted

[quote name='Dynamique']No... i potem powoli zaczynaliśmy od pływania, kłusu przy rowerze... bieganiu... rzutach we frisbee... i dopiero agility... ufff :shake:[/quote]
O rany! :crazyeye: To ja chyba też będę uważać z tymi rolkami... Zacznę od dłuższych spacerów, potem 30min jazdy itd. :) Ale i tak w pt idziemy slalomować :cool3:

Posted

[quote name='Dynamique']Ło matko :shake: Przecież to wieki :shake: Nie da się szybciej ? :evil_lol:[/quote]
Nie. ;) Zależ mi, aby się porządnie nauczyła, a nie tak "po łebkach", więc jeszcze trochę czasu potrzeba. :)