cockermaister Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 WiTaM ;) co u was ciekawego słychać ?? Quote
BobowitaMW Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Dynamique']Łeee... gdzie my mamy dzisiaj ćwiczyć ? U ciebie na ogrodzie czy jak ? No i zaprosiłam sonie :oops: mam nadzieje, ze ci to nie przeszkadza :oops:[/quote] Na boisku przy szkole :razz: To jest jakieś 15 sekund drogi ode mnie ;) Z resztą, zobaczysz. :) Pewnie, że mi nie przeszkadza! :) [quote name='Lucky.']Jak jest Sonia to ja nie wiem czy będę :shake: Albo wcześniej się po prostu zmyję ... Albo po prostu wytrzymam w jej towarzystwie :p Gosia ja pojawię się trochę wcześniej .[/quote] Jakoś dasz radę! Wierzę w Ciebie! ;) [quote name='Dynamique']Ej. To spotykamy się o 17:00 czy jak ?[/quote] Aha :) O 17 :) Na boisku ;) (jak wysiądziesz z 60, staniesz przodem do Kościoła, to po lewej masz szkołę i tam jest boisko ;) ) Do zobaczenia!! :multi: :loveu: Quote
BobowitaMW Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='cockermaister']WiTaM ;) co u was ciekawego słychać ??[/quote] Hej :) Ciekawego? No trening dzisiaj mamy. :p :multi: :loveu: Quote
Shaunell Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Hej, miło było Cię Gosiu poznać :p. Więcej napiszę innym razem, bo się spieszę. :oops: Quote
BobowitaMW Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='border_collie&westie']Hej, miło było Cię Gosiu poznać :p. Więcej napiszę innym razem, bo się spieszę. :oops:[/quote] Mnie również było bardzo miło :) Co do zawodów. Niewiele brakowało i miałybyśmy 2 miejsce. Przy rozdawaniu nagród okazało się, że miałyśmy disa, za czas?! Szkoda tylko, że wcześniej tego nie mówili.... :placz: Generalnie było super. Kika miała świetną zabawę :diabloti: Ja z resztą też :) Następnym razem będzie lepiej. ;) Quote
Dynamique Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='BobowitaMW']Mnie również było bardzo miło :) Co do zawodów. Niewiele brakowało i miałybyśmy 2 miejsce. Przy rozdawaniu nagród okazało się, że miałyśmy disa, za czas?! Szkoda tylko, że wcześniej tego nie mówili.... :placz: Generalnie było super. Kika miała świetną zabawę :diabloti: Ja z resztą też :) Następnym razem będzie lepiej. ;)[/quote] Kika jest jak Border w skórze spaniela :diabloti: Quote
BobowitaMW Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Dynamique']Kika jest jak Border w skórze spaniela :diabloti:[/quote] A tam, Kika po prostu jest SPANIELEM :razz: :evil_lol: :loveu: W tych psach drzemie ogromny potencjał. :cool3: Quote
Dynamique Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Lucky.']Czyli 3-cie miejsce ? :razz: Super !![/quote] Nie. Niestety dis :-( Quote
BobowitaMW Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Dokładnie, DIS. :shake: Ale co tam :P Zabawa była TAKA! :multi: :cool3: :loveu: Quote
Shaunell Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Hej :lol: Tak Kikunia była na jednym biegu borderem :lol: [SIZE=1]A ja znów korzystam z tego wolnego laptopu taty, bo nie mam dostępu do mojego komputera z powodu braku światła :angryy:[/SIZE] Quote
Shaunell Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 na razie kilka fotek mojego taty ;) [IMG]http://img297.imageshack.us/img297/6619/dsc0084s.jpg[/IMG] [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/3559/dsc0092qrs.jpg[/IMG] to ten bieg co Kikunia stała się BC :evil_lol: [IMG]http://img297.imageshack.us/img297/508/dsc0128w.jpg[/IMG] a tu chyba Jumping Open ;) Quote
Shaunell Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Lucky.']A jakiś filmik będzie ? :razz::razz:[/quote] będzie potem ;):p Quote
BobowitaMW Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='border_collie&westie']na razie kilka fotek mojego taty ;) [/quote] Dzięki, dzięki!! :loveu::loveu: :multi::multi: :loveu::loveu: Mogę wrzucić na naszą stronkę i NK? :razz: Co do filmiku. Ja mam prawie wszystkie nasze przebiegi, ale na razie nie chce mi się ich wrzucać na YT :P Quote
Shaunell Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='BobowitaMW']Mogę wrzucić na naszą stronkę i NK? :razz: [/quote] Jasne :D Rozumie się, że przebiegi kręciła Dominika ? Quote
BobowitaMW Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='border_collie&westie']Jasne :D Rozumie się, że przebiegi kręciła Dominika ?[/quote] Dzięki!! :loveu: :multi: Tak, kręciła Dominika :) Quote
Shaunell Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='BobowitaMW']Dzięki!! :loveu: :multi: Tak, kręciła Dominika :)[/quote] Dałam wpis do księgi na stronce :eviltong: Wiedziałam, że Dynamique :eviltong: A i zapraszamy też do nas :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='border_collie&westie']Dałam wpis do księgi na stronce :eviltong: Wiedziałam, że Dynamique :eviltong: A i zapraszamy też do nas :eviltong:[/quote] Jak miło :loveu: Zaraz wstąpię. :razz: Właśnie wrzuciłam Twoje fotki na stronkę. :) Quote
Magda&Bloom Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 gratuluje debiutu w zawodach!!!! szkoda ze nas nie było, byłaby okazja sie spotkać. Kolejne zawody w Warszawie, jesteś zapisana? Pozdrawiam :p Quote
BobowitaMW Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Magda&Bloom']gratuluje debiutu w zawodach!!!! szkoda ze nas nie było, byłaby okazja sie spotkać. Kolejne zawody w Warszawie, jesteś zapisana? Pozdrawiam :p[/quote] Dzięki :oops: Choć w zasadzie nie ma czego gratulować ;) Planowałam Wa-wę. Ale niestety wyjechałam nad jezioro, a po powrocie okazało się, ze tylko rezerwowa :angryy: :-( Także następny będzie Poznań. (o ile dobrze pójdzie) W przyszłym roku będziemy więcej jeździć, więc mam nadzieję, ze się zobaczymy. :cool3: A jak pójdzie lepiej niż planuję, to nawet będziemy w jednej kategorii rywalizowały. :razz: Quote
Shaunell Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Nawet nie wiedziałam, że to był Wasz debiut :razz: Gratki :razz: A i skoro będziecie jeździć więcej to w przyszłym roku znów odwiedźcie Wrocek! :p Quote
BobowitaMW Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='border_collie&westie']Nawet nie wiedziałam, że to był Wasz debiut :razz: Gratki :razz: A i skoro będziecie jeździć więcej to w przyszłym roku znów odwiedźcie Wrocek! :p[/quote] dzięki, dzięki :oops: Oczywiście, ze odwidzimy!! :multi: Quote
BobowitaMW Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Mała pseudosesja ;) Dowód na to, ze psy przyszły na Ziemię z Syriusza :lol: :evil_lol: [IMG]http://i30.tinypic.com/1124r3r.jpg[/IMG] [IMG]http://i25.tinypic.com/r07c6x.jpg[/IMG] [IMG]http://i29.tinypic.com/29p7rlz.jpg[/IMG] [IMG]http://i32.tinypic.com/2ls8ao5.jpg[/IMG] Tak swoją drogą, ciekawe, czy ktoś zauważy subtelną zmianę w wyglądzie Rudości? A z takich "niusów" - guzek z ogona był ŁAGODNY!!!!! :multi: Quote
Dynamique Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Super, ze ten guzek to nic poważnego ! Tylko czemu zrobił się drugi raz ? :shake: Quote
Recommended Posts