Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hi:loveu:
fotek ! powiedz tym od aparatu, że jak się nie pospieszą, to będą mieć z węgrzecką mafią do czynienia:evil_lol::evil_lol:
o i proszę mi zrobić zdjęcie jak moja malutka robie surykatkę:loveu::lol:

Posted

Witam pierwszy raz u Was w galeri :)
Śliczna puchata kuleczka [url]http://szopolisopanda.eu.interii.pl/5.JPG[/url]
Ech, jak Wy to robicie, że Wam psy robią "foczki", "surykatki" itd... jak z Vegą próbowałam to młoda na plecy się wywróciła :evil_lol:

Posted

Dzięki wszystkim za odwiedzinki : *

Isia, już nie trzeba, dzięki :evil_lol:
Dostałam e-mail, że aparat powinien być w poneidziałek lub wtorek... No nie powiem, przesyłka "ekspresowa", pół miesiąca czekania :mad:

crazydaisy, Panda to tylko kilka sekund potrafi się utrzymać, zaraz się opuszcza ;)

Posted

ooooooooo kochana, Ty już wątek masz!!!!!!!! bardzo się cieszę :) malutką masz przesłodką!!! cudo z niej na 4 łapkach :loveu: taka malutka kuleczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jbk']To czekamy wraz z Tobą na foty jutro lub pojutrze ;)[/quote]
Pojutrze to pewnie ich od razu nie będzie, bo dopiero przed 20.00 jestem w domu :<
[quote name='ewatr']Wpadamy z rewizyta :lol: i co widzimy ?
Normalnie cudenko :loveu: tez czekam juz niecierpliwie na ten aparat ![/quote]
Hej! Super, że wpadliście :multi:
[quote name='Cerber']ooooooooo kochana, Ty już wątek masz!!!!!!!! bardzo się cieszę :) malutką masz przesłodką!!! cudo z niej na 4 łapkach :loveu: taka malutka kuleczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
Dzięki (: ; *

Posted

Mała bardzo dobrze, nie wiem, czy mówiłam, ze nauczyłyśmy się nowej komendy "leżeć"
Właśnie szukam w internecie jakichś fajnych szeleczek, bo niedługo zaczniemy wychodzić na spacerki :)
A aparatu wciąż nie ma:mad:
EDIT:
I wciąż nie ma :shake: