Avaloth Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 hi:loveu: fotek ! powiedz tym od aparatu, że jak się nie pospieszą, to będą mieć z węgrzecką mafią do czynienia:evil_lol::evil_lol: o i proszę mi zrobić zdjęcie jak moja malutka robie surykatkę:loveu::lol: Quote
crazydaisy Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Witam pierwszy raz u Was w galeri :) Śliczna puchata kuleczka [url]http://szopolisopanda.eu.interii.pl/5.JPG[/url] Ech, jak Wy to robicie, że Wam psy robią "foczki", "surykatki" itd... jak z Vegą próbowałam to młoda na plecy się wywróciła :evil_lol: Quote
Juszes Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Dzięki wszystkim za odwiedzinki : * Isia, już nie trzeba, dzięki :evil_lol: Dostałam e-mail, że aparat powinien być w poneidziałek lub wtorek... No nie powiem, przesyłka "ekspresowa", pół miesiąca czekania :mad: crazydaisy, Panda to tylko kilka sekund potrafi się utrzymać, zaraz się opuszcza ;) Quote
jbk Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 To czekamy wraz z Tobą na foty jutro lub pojutrze ;) Quote
ewatr Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Wpadamy z rewizyta :lol: i co widzimy ? Normalnie cudenko :loveu: tez czekam juz niecierpliwie na ten aparat ! Quote
Cerber Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ooooooooo kochana, Ty już wątek masz!!!!!!!! bardzo się cieszę :) malutką masz przesłodką!!! cudo z niej na 4 łapkach :loveu: taka malutka kuleczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Juszes Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='jbk']To czekamy wraz z Tobą na foty jutro lub pojutrze ;)[/quote] Pojutrze to pewnie ich od razu nie będzie, bo dopiero przed 20.00 jestem w domu :< [quote name='ewatr']Wpadamy z rewizyta :lol: i co widzimy ? Normalnie cudenko :loveu: tez czekam juz niecierpliwie na ten aparat ![/quote] Hej! Super, że wpadliście :multi: [quote name='Cerber']ooooooooo kochana, Ty już wątek masz!!!!!!!! bardzo się cieszę :) malutką masz przesłodką!!! cudo z niej na 4 łapkach :loveu: taka malutka kuleczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Dzięki (: ; * Quote
crazydaisy Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Zdjęcia będą jak aparat dojedzie, czyli już niedługo :) Quote
jbk Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Przyszłam powiedzieć, że czekam cierpliwie :) Quote
Juszes Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Aparat jeszcze nie doszedł... Oby był jutro. /; Quote
crazydaisy Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Póki aparatu brak, pisz jak się mała sprawuje?? :) Quote
Juszes Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Mała bardzo dobrze, nie wiem, czy mówiłam, ze nauczyłyśmy się nowej komendy "leżeć" Właśnie szukam w internecie jakichś fajnych szeleczek, bo niedługo zaczniemy wychodzić na spacerki :) A aparatu wciąż nie ma:mad: EDIT: I wciąż nie ma :shake: Quote
Juszes Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='jbk']A dziś już środa, i co, nadal go nie ma?[/quote] Nadal :shake: Nie ma co, solidny sprzedawca ;/ Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Juszes']Nadal :shake: Nie ma co, solidny sprzedawca ;/[/quote] Przechlapane :( Quote
Avaloth Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 :mad::mad::mad: niech się pospieszą, bo :angryy::diabloti: Quote
Juszes Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie :shake: Quote
crazydaisy Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Kiedy ten aparat był kupiony? Chyba trochę długo czekasz na tę przesyłkę. Quote
Recommended Posts