Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarnulka jest wysterylizowana, uwielbia się głaskać i także siedzieć na dworzu. Więc najlepiej byłoby żeby zamieszkała w domu z ogródkiem, ale nie koniecznie. W bloku też może mieszkać, ale jak będzie mogła wyjść na balkon, i czasami będzie wypuszczana na zewnątrz. Ma ok. 2 lat. Jest bardzo misiasta. Niestety czasami zdarza jej się załatwić poza kuwetą...

Tu ze swoim przyjacielem Harym...

Kontakt w sprawie adopcji :

605 561 163

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj dzwoniła Pani w sprawie Czarnulki. Miała mese pytań, np.:

-Czy robi do kuwety ?
-Jakiej firmy piasek trzeba jej wsypać do kuwety ? :crazyeye:
-Jaka kuweta : odkryta czy zamknięta ? :crazyeye:
-Co je ? :crazyeye:
-Jakiej firmy jedzenie ?
-Jaka jest do psów, bo ja mam psa i 30 kotów ?
-Czy jest wysterylizowana( w ogłoszeniu było napisane ) ?
-Kiedy dokładnie była sterylizowana ?

Chyba nie dostanie Czarnulki :cool1:.

• 4 weeks later...
Posted

ojej, ten fajny domek chyba nie był fajny.. Wszyscy kociarze wiedzą, że 2 koty = 1, więc jak już się zakolegowały z Harrym to bez sensu było je rozdzielać :mad:. Kto przyjmie taką piękną Kociczkę??? Mam nadzieję, że mądrzejszy domek... Sama bym ją chętnie przyjęła, ale nietety mam już 2 harpagony ( Kicię i Kocia) to nie najmłodsze ( 8 i 10 lat) i na pewno byłyby jakieś schody.. Hopaj pięknotko do góry, niech Ci się trafi najlepszy domek pod słońcem..

Posted

30 kotów i pies, i pani chce jeszcze Czarnulkę ...
Hmmmm ....
A czym karmi?

Mam dwa swoje koty i w tej chwili 11 tymczasów, wiem, ile kosztuje przyzwoita karma, wiem i widzę, jak źle czują się koty w takim tloku...

Posted

[quote name='ansk']30 kotów i pies, i pani chce jeszcze Czarnulkę ...
Hmmmm ....
A czym karmi?

Mam dwa swoje koty i w tej chwili 11 tymczasów, wiem, ile kosztuje przyzwoita karma, wiem i widzę, jak źle czują się koty w takim tloku...

Nie wiemczym karmi, nie pytałam :roll:
Nie wiem teżczy te koty są wysterylizowane :shake:

Posted

Nika to chyba nie ten domek... Sama bym chętnie wzięła Czarnulkę. ale mam już 2 kocie har[pagony.. Ona musi znaleźć najlepszy domek na świecie.. Czarne kotki to moje ulubione ( ale mam buraskę i rudzielca) k...
Niunia do góry hopaja po domeczek!

• 8 months later...