nika28 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Czarnulka jest wysterylizowana, uwielbia się głaskać i także siedzieć na dworzu. Więc najlepiej byłoby żeby zamieszkała w domu z ogródkiem, ale nie koniecznie. W bloku też może mieszkać, ale jak będzie mogła wyjść na balkon, i czasami będzie wypuszczana na zewnątrz. Ma ok. 2 lat. Jest bardzo misiasta. Niestety czasami zdarza jej się załatwić poza kuwetą... Tu ze swoim przyjacielem Harym... Kontakt w sprawie adopcji : 605 561 163 Quote
nika28 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Hop mała.... Czy ty znajdziesz domek ? :shake: Quote
BasiaD Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No pewnie! Taka śliczna KiciA! Uwielbiam Czarnulki! Hopaj Niunia do domku! Quote
nika28 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Wczoraj dzwoniła Pani w sprawie Czarnulki. Miała mese pytań, np.: -Czy robi do kuwety ? -Jakiej firmy piasek trzeba jej wsypać do kuwety ? :crazyeye: -Jaka kuweta : odkryta czy zamknięta ? :crazyeye: -Co je ? :crazyeye: -Jakiej firmy jedzenie ? -Jaka jest do psów, bo ja mam psa i 30 kotów ? -Czy jest wysterylizowana( w ogłoszeniu było napisane ) ? -Kiedy dokładnie była sterylizowana ? Chyba nie dostanie Czarnulki :cool1:. Quote
nika28 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Jakimś cudem znalazłam zdjęcia Czarnulki jak była jeszcze mała, robione tak z tydzień po znalezieniu :crazyeye: :razz: :eviltong: Quote
BasiaD Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ojej, ten fajny domek chyba nie był fajny.. Wszyscy kociarze wiedzą, że 2 koty = 1, więc jak już się zakolegowały z Harrym to bez sensu było je rozdzielać :mad:. Kto przyjmie taką piękną Kociczkę??? Mam nadzieję, że mądrzejszy domek... Sama bym ją chętnie przyjęła, ale nietety mam już 2 harpagony ( Kicię i Kocia) to nie najmłodsze ( 8 i 10 lat) i na pewno byłyby jakieś schody.. Hopaj pięknotko do góry, niech Ci się trafi najlepszy domek pod słońcem.. Quote
ansk Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 30 kotów i pies, i pani chce jeszcze Czarnulkę ... Hmmmm .... A czym karmi? Mam dwa swoje koty i w tej chwili 11 tymczasów, wiem, ile kosztuje przyzwoita karma, wiem i widzę, jak źle czują się koty w takim tloku... Quote
nika28 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='ansk']30 kotów i pies, i pani chce jeszcze Czarnulkę ... Hmmmm .... A czym karmi? Mam dwa swoje koty i w tej chwili 11 tymczasów, wiem, ile kosztuje przyzwoita karma, wiem i widzę, jak źle czują się koty w takim tloku... Nie wiemczym karmi, nie pytałam :roll: Nie wiem teżczy te koty są wysterylizowane :shake: Quote
BasiaD Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Nika to chyba nie ten domek... Sama bym chętnie wzięła Czarnulkę. ale mam już 2 kocie har[pagony.. Ona musi znaleźć najlepszy domek na świecie.. Czarne kotki to moje ulubione ( ale mam buraskę i rudzielca) k... Niunia do góry hopaja po domeczek! Quote
nika28 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Czarnulka ma dom ! Zostaje na stałe w DT :loveu: Quote
Recommended Posts