Panca Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 spiesze poinformowac ze Sznurek obecnie nazywa sie Wilson i podobno jest cudownym psem.Mieszka w prawdzie w ogrodzie ale ma garaz i ocieplana bude do dyspozycji.Jest tez wpuszczany do domu ale nie moze zostawac w nim sam jak nie ma ludzi bo zdaje sie ze niezle wtedy rozrabia.Zdjec na razie nie mam ale obiecuje ze jak tylko dostane natychmiast wkleje Quote
JustynaM. Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Super wiesci :multi::multi::multi::multi: mam nadzieje ze kiedys zobaczymy i foteczki Quote
Panca Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 zapytam przy okazji ale mysle ze wszystko okey:lol: Quote
Panca Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 niestety mam zle wiesci....panstwo chca oddac Sznurka natychmiast i jesli nie zostanie zabrany do jutra chca go wyrzucic:angryy::angryy::angryy: osoba ktora go tam zawiozla jutro ma go odebrac i pies trafi do schroniiska w Jozefowie :placz::placz::placz:bo ona niestety nie moze go wziac do siebie pomocy !!!!!!!ktos zna jakis hotel lub nawet platny DT???? Quote
JustynaM. Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Melduje się na wątku ponownie,co za ludzie brak mi slow,zaraz ruszę z produkcja ogłoszeń! Quote
Panca Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 sliczny psiak..jutro sie dowiem na czym stanelo bo dalam Pani nadzorujacej sprawe Sznurka telefony do 2 hoteli psich Quote
Panca Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 pies jest znow hotelu :placz::placz::placz:trzeba mu szukac domu... Quote
JustynaM. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Sznurek z Orzechowc�w szuka domu ! Tanie Og�oszenia Darmowe og�oszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomo�ci, motoryzacja i anonse Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Sznurek z Orzechowc�w szuka domu ! : Og�oszenie w Dwukropek.pl Sznurek z Orzechowców szuka domu ! - Warszawa - Zwierzęta Sznurek z Orzechowc�w szuka domu ! - Interpress Og�oszenia OJEJ.PL TO TYLKO POCZĄTEK :) zrobione dzisiaj 4.05.2009 Psy, koty - Sznurek z Orzechowc�w szuka domu ! - Bezp�atne og�oszenia Sznurek z Orzechowc�w szuka domu ! , Warszawa, Spo�eczno��, zwierzaki, Mazowieckie Sznurek to uroczy pies i nieagresywny! B / bli�ej nieokre�lona ;) / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa http://www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/sznurek-z-orzechowcow-szuka-domu_1033.html Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Og�oszenia drobne Sznurek z Orzechowc�w szuka domu ! Warszawa - Bezp�atne Og�oszenia drobne z Twojego miasta Sznurek pilnie szuka domku!!!!!!! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Quote
Neris Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Jest jeden odzew z ogłoszeń, ale starsza pani mieszkająca w Opolu w domu z ogródkiem. Kury, kaczki... Quote
Panca Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 ooooo czemu by nie?pani powaznie zainteresowana?pisze do dziewczyny ktora zawiozla Sznurka do hotelu Quote
Neris Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ta dziewczyna juz wie. Pani zainteresowana wstępnie. A Sznurek jako 10-miesięczny pies do babci 70-letniej, no nie wiem ja... Quote
Panca Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 no tak....moze warto jeszcze poczekac -to sliczny pies musi sie komus spodobac:roll: Quote
Neris Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Pani i tak nie odpowiedziała na maila, więc pewnie tylko tak sobie napisała tego pierwszego... to była wnuczka osoby która miała Sznurka wziąć. Quote
Neris Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Śliczny, zrównoważony, BARDZO grzeczny i absolutnie nieagresywny pies. I nic... Quote
Neris Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Trzeba w takim razie rzeczywiście zmienić treść ogłoszeń. Myślę, że Sznurek wracał bo osoba która się nim zajmowała nie ma jeszcze doświadczenia w adopcjach. Dlatego teraz ewentualny dom musi być prześwietlony na wszelkie możliwe sposoby. Quote
Becia66 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Jesli ktos przeczyta że Sznurek dwukrotnie był zwracany - zapala sie czerwone światełko że z tym psem coś nie tak ....:shake: Wiem że to uczciwe ale zarazem niedobre i niesprawiedliwe dla psa ktory wracał z adopcji nie ze swojej winy. To świetny pies, przesympatyczny, jeszcze młody i każdy mogłby go ułożyć pod siebie. Był w domu gdzie poświęcono mu zero uwagi, ot - pies w budzie na zewnatrz i tyle...:shake:....A Sznurek szuka strasznie kontaktu z człowiekiem.... Może nie piszcie że 2 razy...bo to dla niego może być wyrok....:shake: Quote
Recommended Posts