Wyjątek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='doddy'] Pytanie tylko, czy liczysz się z tym że [B]psy mogą się nie dogadać[/B] i co wtedy oraz że Bandi może być u Ciebie [B]wiele miesięcy a nawet do końca życia[/B] (choć wierzę, że dom się znajdzie). Istnieje też prawdopodobieństwo, że może się [B]załatwiać w domu[/B] z tego co wyczytałam na stronie schroniska.[/quote] Dlatego zaznaczyłam właśnie tą kwestię. Czy istniałaby możliwość, żeby się poznały przed podjęciem decyzji? Nikt nie da pewności, że się dogadają. To trzeba by było sprawdzić. Tak jak napisałam wcześniej- Gama nie wykazywała nigdy agresji do psów na spacerach. Jednak nigdy nie była postawiona w sytuacji, że jakiś obcy pies zajmuje miejsce obok niej w domu. Bardziej boję się tego, że to ja będę chciała się z nim rozstać ;) Bo szczerze wierzę, że znajdzie dom. To piękny pies. Do tego, jak było napisane, przylepa. Załóżmy, że potraktuję go jak szczeniaka, który dopiero się uczy.. ;) A tak serio to wiadomo, co to dokładnie jest? zapalenie pęcherza? Czyli trzeba wyleczyć "i już"? Czy to coś poważniejszego? Quote
agaga21 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 było by cudownie...tylko czy to jest wykonalne zeby psy się wcześniej spotkały, skoro bandi jest w szpitaliku...? Quote
Leni Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [B][SIZE="4"]Rozmawiałam z Agnieszką (wolontariuszką), na razie wstrzymajmy się z akcją Bandi do wtorku. Pies prawdopodobnie pójdzie do DS, wszystko okaże się za te kilka dni.[/SIZE][/B] Quote
Leni Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [B]Wyjatek[/B], jakby nic z tego DS nie wyszło (3 x tfu przez lewe ramię), powiedziałam Agnieszce, że oferowałaś DT a Doddy pokrycie weta i karmy z pieniędzy fundacji. Wówczas Aga sprawdzi jak aktualnie Bandi zachowuje się w stosunku do suki może da sie przetestowac go w pobliżu schroniska podczas spaceru z Twoją ON-ką. Trzymajmy kciuki, zeby jednak oferowany DS wypalił i to na stałe. Quote
Wyjątek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Czyli przez tydzień, do wtorku, grzeję mu miejscówkę. Oby nie była potrzebna!!! Quote
clo Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 rany wracam z pracy a tu takie cudowne wiesci!!!no to trzymam kciuki i byleby nie zapeszyc!!:))) Quote
kiiniaa Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Kucze ale się dzieje!!! W razie potrzeby służę pomocą!!!;) Quote
agaga21 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 co z bandim?dziś miało się wszystko wyjaśnić...jakie wieści? Quote
agaga21 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ja w zeszłym tyg.miałam takie "przecieki" na nk....myślałam że to jakaś pomyłka bo tu nic nie napisano....ale super! kamień z serca bo ten psiak strasznie mi utknął w sercu.:multi: Quote
doddy Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Dostałam sms, że Bandi trafił do adopcji. :multi: Quote
Recommended Posts