Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='doddy']

Pytanie tylko, czy liczysz się z tym że [B]psy mogą się nie dogadać[/B] i co wtedy oraz że Bandi może być u Ciebie [B]wiele miesięcy a nawet do końca życia[/B] (choć wierzę, że dom się znajdzie). Istnieje też prawdopodobieństwo, że może się [B]załatwiać w domu[/B] z tego co wyczytałam na stronie schroniska.[/quote]

Dlatego zaznaczyłam właśnie tą kwestię. Czy istniałaby możliwość, żeby się poznały przed podjęciem decyzji? Nikt nie da pewności, że się dogadają. To trzeba by było sprawdzić.
Tak jak napisałam wcześniej- Gama nie wykazywała nigdy agresji do psów na spacerach. Jednak nigdy nie była postawiona w sytuacji, że jakiś obcy pies zajmuje miejsce obok niej w domu.

Bardziej boję się tego, że to ja będę chciała się z nim rozstać ;) Bo szczerze wierzę, że znajdzie dom. To piękny pies. Do tego, jak było napisane, przylepa.

Załóżmy, że potraktuję go jak szczeniaka, który dopiero się uczy.. ;)
A tak serio to wiadomo, co to dokładnie jest? zapalenie pęcherza? Czyli trzeba wyleczyć "i już"? Czy to coś poważniejszego?

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][SIZE="4"]Rozmawiałam z Agnieszką (wolontariuszką), na razie wstrzymajmy się z akcją Bandi do wtorku. Pies prawdopodobnie pójdzie do DS, wszystko okaże się za te kilka dni.[/SIZE][/B]

Posted

[B]Wyjatek[/B], jakby nic z tego DS nie wyszło (3 x tfu przez lewe ramię), powiedziałam Agnieszce, że oferowałaś DT a Doddy pokrycie weta i karmy z pieniędzy fundacji. Wówczas Aga sprawdzi jak aktualnie Bandi zachowuje się w stosunku do suki może da sie przetestowac go w pobliżu schroniska podczas spaceru z Twoją ON-ką.

Trzymajmy kciuki, zeby jednak oferowany DS wypalił i to na stałe.

Posted

ja w zeszłym tyg.miałam takie "przecieki" na nk....myślałam że to jakaś pomyłka bo tu nic nie napisano....ale super! kamień z serca bo ten psiak strasznie mi utknął w sercu.:multi: