Fredzia:) Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 W schronisku we Wrocławiu przebywa młoda suczka. Jest mała. Obecnie przebywa w szczeniakarni, bardzo sie boi podejrzewam, że była bita.Nie przejawia zadnej agresji w stosunku do człowieka i do innych piesków.Z początku na spacerku była bardzo nieufna ale z czasem sama podchodziła i dawała sie głaskać. bardzo sie bała powrotu do klatki nie chciała wogóle tam iść.Jest śliczna bez problemu daje sie barć na ręce.W sprawie suńki prosze kontaktować sie pod numerem:609493440 oto zdięcia suczki: Quote
Fredzia:) Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Sunia jest bardzo grzeczna i spokojna. Takie kochane maleństwo przerazona pobytem w schronisku. Quote
Koperek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Fredzia dla pełnego obrazu sprawdź jeszcze jej numer i podaj nr tel. do siebie, bo jakby ktoś się malą zainteresował to wie co dalej ;) Quote
Fredzia:) Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 tak napewno sprawdze jak bede w schronisku i pouzupełniam dane zrobie tez nowe watki i wezme sie za ogłoszenia. Quote
iwa77 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Słodziutka sunieczka ! Fredziu , a to małe, białe , słodkie, na pierwszym zdjęciu razem z sunieczką , to co to ? :p Quote
Fredzia:) Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='iwa77']Słodziutka sunieczka ! Fredziu , a to małe, białe , słodkie, na pierwszym zdjęciu razem z sunieczką , to co to ? :p tu jest watek do tej suczki uzupelnie dane jak bede w schronisku nastepnym razem wypytam sie dokladnie i numery schroniskowe uzupelnie http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-piekna-biala-suczka-poszukuje-domku-123682/ Quote
iwa77 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Fredziu jak będziesz w schronie dowiedz się proszę jak najwięcej o tej suczce ( o tych pozostałych dwóch równiez ) - wiek , jej numer , czy znaleziona czy oddana , od kiedy w schronie itd. Ja chętnie ja poogłaszam . Tak mi jej szkoda ! Quote
Fredzia:) Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 byłam dzis ale w weekend jest masakra tyle ludzi pani wogole nie miala czasu na nic:( niec nie mozna sie dowiedziec byla z nami na spacerku jest taka kochana siedzi w boksie z drugim pieskiem dalej w szczeniakarni do schronu trzeba w tyd przyjechac mniej ludzi jest i moze wkoncu sie czegos dowiem bo dzis nic:( Quote
Fredzia:) Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 jest taka ciucha jak nas zobaczyla odrazu chciala wychodzic ciagle przy nas siedziala nie odstepywala na krok. Quote
iwa77 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Tak nieraz jest ,że w niedzielę trudno się dowiedzieć ! Czyli ona i ta szara suczynka zostały w szczeniakarni , a biedny Jamniczek mix i biała suńka poszły do boksów ogólnych ? Biedaczki !:-( Quote
Fredzia:) Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 tak i boje sie o ta szara jak trafi na zewnatrz ona sobie nie poradzi dzis w schronisku zostal mocno pogryziony pies:-(zglosilismy to ale czy oni cos z tym zrobia Quote
iwa77 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Koniecznie musimy uzupełnic te dane suńki ! Boje się , zeby i ona nie trafiła do boksu ogólnego :shake: Quote
Fredzia:) Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 ja tez sie bardzo tego boje ale jak zuzia znajdzie sybko domek wtedy wezmiemy nastepnego mieszkam teraz z chopakiem i dzieki bogu sie zgodzil ale nie chcemy zeby byly dlugo bo i my sie przywiazemy i psy a ja juz ma dwa narazie jeszcze z rodzicami mieszkaja poki sie na dobre nie przeprowadze i mamy warunki zeby brac na dt Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 malenstwo szybko po dom bo na boksy pojdziesz:( Quote
iwa77 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Aż się boje myśleć - ta przerażona biedulka w boksie ogólnym :shake::shake::shake: Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 chlopak ma sie dowiedziec o tej suczke cos wiecej jak po zuzie pojedzie Quote
iwa77 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Super, bo chciałabym ją jak najszybciej zacząć ogłaszać ! Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 jej nie ma chlopak mowil ze wszedl tam i nie bylo:(mieli tam zamieszanie bo sprzatali wiec mam nadzieje ze zamkneli ja gdzie indziej.Pani byla nie mila nie miala czasu to jak ona chce tym psom pomoc:-(przeciez najwazniejsze dla nich to ogloszenia. Jak mikrus domu nie znajdzie do pon to chce go zabrac bo on taki maly i przerazony, kruszynka okropnie plakal:(wykastruje sie go i potem domek mozna szukac. Quote
iwa77 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czekaj Fredzia , bo ja się już pogubiłam. Nie było w szczeniakarni tej malutkiej przestraszonej suni ? :crazyeye: Quote
Recommended Posts