Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku we Wrocławiu przebywa młoda suczka. Jest mała. Obecnie przebywa w szczeniakarni, bardzo sie boi podejrzewam, że była bita.Nie przejawia zadnej agresji w stosunku do człowieka i do innych piesków.Z początku na spacerku była bardzo nieufna ale z czasem sama podchodziła i dawała sie głaskać. bardzo sie bała powrotu do klatki nie chciała wogóle tam iść.Jest śliczna bez problemu daje sie barć na ręce.W sprawie suńki prosze kontaktować sie pod numerem:609493440
oto zdięcia suczki:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fredziu jak będziesz w schronie dowiedz się proszę jak najwięcej o tej suczce ( o tych pozostałych dwóch równiez ) - wiek , jej numer , czy znaleziona czy oddana , od kiedy w schronie itd. Ja chętnie ja poogłaszam . Tak mi jej szkoda !

Posted

byłam dzis ale w weekend jest masakra tyle ludzi pani wogole nie miala czasu na nic:( niec nie mozna sie dowiedziec byla z nami na spacerku jest taka kochana siedzi w boksie z drugim pieskiem dalej w szczeniakarni do schronu trzeba w tyd przyjechac mniej ludzi jest i moze wkoncu sie czegos dowiem bo dzis nic:(

Posted

Tak nieraz jest ,że w niedzielę trudno się dowiedzieć !
Czyli ona i ta szara suczynka zostały w szczeniakarni , a biedny Jamniczek mix i biała suńka poszły do boksów ogólnych ? Biedaczki !:-(

Posted

ja tez sie bardzo tego boje ale jak zuzia znajdzie sybko domek wtedy wezmiemy nastepnego mieszkam teraz z chopakiem i dzieki bogu sie zgodzil ale nie chcemy zeby byly dlugo bo i my sie przywiazemy i psy a ja juz ma dwa narazie jeszcze z rodzicami mieszkaja poki sie na dobre nie przeprowadze i mamy warunki zeby brac na dt

Posted

jej nie ma chlopak mowil ze wszedl tam i nie bylo:(mieli tam zamieszanie bo sprzatali wiec mam nadzieje ze zamkneli ja gdzie indziej.Pani byla nie mila nie miala czasu to jak ona chce tym psom pomoc:-(przeciez najwazniejsze dla nich to ogloszenia. Jak mikrus domu nie znajdzie do pon to chce go zabrac bo on taki maly i przerazony, kruszynka okropnie plakal:(wykastruje sie go i potem domek mozna szukac.