Agnes Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 nie chce nic mowic ale tutaj tajdzi nawalila :evilbat: bo foty by juz daaawno byly :roll: debest - spokojnie, bo tajdzi zawsze robi jedzenia jak dla calej armii - a uwierz mi, oplaca sie przyjechac jak zapraszaja :eating: [size=1]ze Szpilka, Aza by sie ucieszyla :wink: [/size] Quote
dbsst Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='Agnes']nie chce nic mowic ale tutaj tajdzi nawalila :evilbat: bo foty by juz daaawno byly :roll: debest - spokojnie, bo tajdzi zawsze robi jedzenia jak dla calej armii - a uwierz mi, oplaca sie przyjechac jak zapraszaja :eating: [size=1]ze Szpilka, Aza by sie ucieszyla :wink: [/size][/quote] hehehe a czy Azusia nie polknela by mojej Szpilki :D a to dobrze bo ja wojskowa jestem wiec posilki dla armii to w sam raz :D Quote
Agnes Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 nooo cos Ty! Aza tylko tak wyglada :lol: ale tajdzi zawsze zadba o to, zeby sunka wyszla z pelnym brzuchem, wiec Twoja Szpilunia napewno bedzie bezpieczna :) Ale ja mowie na powaznie, trzeba by sie w koncu kiedys spotkac :roll: co prawda nie bede sie wpraszac do tajdzi bo mnie pogoni zaraz ;) ale siakos inaczej by trza bylo...ja napewno bede miala wolne weekendy od lipca - to najgorszy scenariusz :) Quote
dbsst Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 ja moze odrazu powiem kiedy ja wyjezdzam ;) 10 czerwiec 1 dzien 18 czerwiec 1 dzien 27 czerwiec-1 lipiec a tak jak narazie jestem wolna ;) Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='Agnes']nooo cos Ty! Aza tylko tak wyglada :lol: ale tajdzi zawsze zadba o to, zeby sunka wyszla z pelnym brzuchem, wiec Twoja Szpilunia napewno bedzie bezpieczna :) Ale ja mowie na powaznie, trzeba by sie w koncu kiedys spotkac :roll: co prawda nie bede sie wpraszac do tajdzi bo mnie pogoni zaraz ;) ale siakos inaczej by trza bylo...ja napewno bede miala wolne weekendy od lipca - to najgorszy scenariusz :)[/quote] Zapraszam Debest i tanitę i wszystkich i wszyscy dostaną jedzonko (łącznie z psami) tylko Agnes będzie się patrzyła i śliniła :evilbat: Quote
Agnes Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 ale wredna no :evil: phi! ja pojde do Mc 8) Quote
dbsst Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='Agnes']ale wredna no :evil: phi! ja pojde do Mc 8)[/quote] hehehehehee moge sie podzielic ;) Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='Agnes']ale wredna no :evil: phi! ja pojde do Mc 8)[/quote] McDonaldsa? :o Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 A poza tym to kto specjalnie pomidorówkę robił w weekend na zamówienie?? :evilbat: Quote
Agnes Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 ale teraz mnie nie chcesz poczestowac :bigcry: plosiem :puppydog: Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='Agnes']ale teraz mnie nie chcesz poczestowac :bigcry: plosiem :puppydog:[/quote] no dobla wiesz że ja baranek jestem :lol: dostaniesz zupeczki :calus: Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 A ja przez was mam ochotę na karbinadle A jestem wściekle głodna i jeszcze przez 2 godziny będę :evil: Quote
dbsst Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 a ja bym sobie zjadla ryz z warzywami ten ktory mam w lodowce ale czekam na TZ :evil: Quote
Agnes Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 hihi debest mamy podobne upodobania ;) ale dobra skonczmy z tym jedzeniem bo tez sie robie glodna ;) tylko ja w przeciwienstwie do tajdzi lodowke mam baaardzo blisko 8) Quote
dbsst Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 i ja mam lodowe pod nosem ale co z tego ;) czekam na wspolny obiad :D dobra to pogadajmy o wolnych teraminach ;) Quote
asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='tajdzi']Zapraszam Debest i tanitę i wszystkich i wszyscy dostaną jedzonko (łącznie z psami)[/quote] :roflt: Ciekawe jaką będziesz miała minę, jak ci się pół dogomanii na pomidorówkę i tiramisu zleci :lol: Do tego jeszcze stado wygłodzonych psów i kotów 8) Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='asher'][quote name='tajdzi']Zapraszam Debest i tanitę i wszystkich i wszyscy dostaną jedzonko (łącznie z psami)[/quote] :roflt: Ciekawe jaką będziesz miała minę, jak ci się pół dogomanii na pomidorówkę i tiramisu zleci :lol: Do tego jeszcze stado wygłodzonych psów i kotów 8)[/quote] W razie co mamy McDonaldsa niedaleko - jak słusznie Agnes zauważyła ;) Quote
asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='tajdzi'][quote name='asher'][quote name='tajdzi']Zapraszam Debest i tanitę i wszystkich i wszyscy dostaną jedzonko (łącznie z psami)[/quote] :roflt: Ciekawe jaką będziesz miała minę, jak ci się pół dogomanii na pomidorówkę i tiramisu zleci :lol: Do tego jeszcze stado wygłodzonych psów i kotów 8)[/quote] W razie co mamy McDonaldsa niedaleko - jak słusznie Agnes zauważyła ;)[/quote] i serwują tam pomidorową i tiramisu? :o Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='asher'] i serwują tam pomidorową i tiramisu? :o[/quote] Jak dodasz ketchupu do czegokolwiek w McDonalsie możesz śmiało pokusić się o stwierdzenie, że to co jesz to np zupa pomidorowa, albo tiramisu :roll: choć nie. Tiramisu bardziej przypominają frytki z shakem czekoladowym Quote
Agnes Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 i o to w ten sposob tajdzi nam obrzydzila jedzonko w Mc :) Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='Agnes']i o to w ten sposob tajdzi nam obrzydzila jedzonko w Mc :)[/quote] czyli jednak moja pomidorowa Ci nie smakowała :cry: Quote
Recommended Posts