Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Trymam kciuki co wet powie.[/quote]

dziekujemy

[quote name='deer_1987']czemu tak wydzielasz foty ze po 1?[/quote]

bo mi sie koncza:eviltong: a przy tej pogodzie nie wiem kiedy zrobie nastepne:roll: szaro buro i ponuro...

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnes'] bo mi sie koncza:eviltong: a przy tej pogodzie nie wiem kiedy zrobie nastepne:roll: szaro buro i ponuro...[/quote]
Skad ja to znam z ta pogoda.. ale sie ciesze ze sie wiecej dowiedzialam ze to miejsce co mielismy jechac zanim pojechalism to ni jst dobre na psy bez smycz bo inni palanci spuszczaja co potem nie wiadomo gdzie jest wlasciciel i pies przylatuje by gryzc sie :(

Posted

[quote name='deer_1987']Skad ja to znam z ta pogoda.. ale sie ciesze ze sie wiecej dowiedzialam ze to miejsce co mielismy jechac zanim pojechalism to ni jst dobre na psy bez smycz bo inni palanci spuszczaja co potem nie wiadomo gdzie jest wlasciciel i pies przylatuje by gryzc sie :([/quote]

dlatego ja uparcie przychodze na jedno pole od lat, jakies tam % psow znam i albo uciekam:eviltong: albo podchodze;)

Posted

[quote name='BBeta']Bierze przykład ze mnie :diabloti:[/quote]

tez:evil_lol: skuteczne jak widzialam:evil_lol:

[quote name='BBeta']Też trzymam :kciuki:[/quote]

mam nadzieje, ze jutro juz bede wiedziala cos wiecej i co dalej...

Posted

[quote name='Agnes']na ursynow masz daleko? bo kolezanka ma miedzy innymi molinezje...[/quote]
Jak ma do oddania ze 20 to podjadę i na Ursynów ;)
(musiałam swoim wpuścić dziś lekarstwo, bo coś mają na łuskach :-()

Posted

[quote name='Cheritka']Jak ma do oddania ze 20 to podjadę i na Ursynów ;)
(musiałam swoim wpuścić dziś lekarstwo, bo coś mają na łuskach :-()[/quote]

ile ma to ni wiem - ale skoro jakas choroba ci sie zaczyna to lepiej sie wstrzymac

a czemu chcesz az tak duzo ryb? jaka masz pojemnosc akwarium? bo rozumiem, ze masz juz w nim mieczyki i chcesz molinezje?

[quote name='WeronikaM']witamy po raz I-wszy :hand:
śliczna suńka :loveu:[/quote]

witamy!:multi: i zapraszamy czesciej:razz:

Posted

[quote name='Cheritka']Zaraz wstawie do siebie
akwarium to sobie zobaczysz ;)[/quote]

lece;)

[quote name='WeronikaM']no jeśli będzie dużo fotek to będziemy często :cool3: ;)[/quote]

oj z tymi fotkami moze byc ciezko - az tak duzo nie robie:evil_lol: ale tak czy siak zapraszam:multi:

Posted

A ja omijam szerokim łukiem tematy akwarystyczne. Nie znam sie na tym i chyba nie poznam. Jakos rybki mnie nie interesują wcale a wcale...

Wolę popatrzeć na fotki Azowe. A jak wyniki?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja omijam szerokim łukiem tematy akwarystyczne. Nie znam sie na tym i chyba nie poznam. Jakos rybki mnie nie interesują wcale a wcale...[/quote]

dopoki sie nie ma to nie wciaga - dopiero potem...;)

[quote name='Asiaczek']Wolę popatrzeć na fotki Azowe. A jak wyniki?

Pzdr.[/quote]

azowych nowych fot brak...moze cos zaraz wygrzebiena PB...wyniki? chodzi o sikanie? Badan nie robil - tu nie ma po co robic, bo wiadomo czemu Aza popuszcza.
Naszczescie wet mi powiedzial, ze sa jeszcze inne leki jakby ten nie dzialal juz. A poki co zalecone dawkowanie dziala:multi:

Posted

Jedno Azowe wygrzebalam...
[IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009/DSC_1274.jpg[/IMG]

Wazylam wczoraj sucz - nie musze chyba dodawac, ze...nie schudla:mdleje:

Zaczelam dzisiaj oficjalnie II semestr I roku mgr...Jeszcze rok i koniec mojej edukacji!! Mam nadzieje:evil_lol: Studiow zdecydowanie mi nie brakowalo przez wakacje, ale jak sie zaczelo to trzeba juz skonczyc...

Posted

[quote name='deer_1987']A jak perspektywy pracy?[/quote]

Ciezko powiedziec...ja poki co nic nie znalazlam, ale nie powiem, zebym jakos bardzo aktywnie szukala. Z ogloszen nie ma nic...albo jest bardzo malo

Poki co mam kilka zlecen i jakos to ciagne;) Ale nie sa to zlecenia regularne, wiec praca jako taka i tak mnie czeka

Posted

[quote name='Agnes']
azowych nowych fot brak...moze cos zaraz wygrzebiena PB...wyniki? chodzi o sikanie? Badan nie robil - tu nie ma po co robic, bo wiadomo czemu Aza popuszcza.
Naszczescie wet mi powiedzial, ze sa jeszcze inne leki jakby ten nie dzialal juz. A poki co zalecone dawkowanie dziala:multi:[/quote]
Właśnie o tę informację mi chodziło. :lol:
A na jakim kierunku jesteś, bo mi to jakoś umknęło...?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Właśnie o tę informację mi chodziło. :lol:[/quote]

zapomnialam tutaj napisac na czym stanelo:lol:

[quote name='Asiaczek']A na jakim kierunku jesteś, bo mi to jakoś umknęło...?

Pzdr.[/quote]

architektura krajobrazu

Posted

[quote name='WeronikaM']:loveu: super...[/quote]

bede mogla tak powiedziec jak znajde normalna prace:evil_lol:

A teraz...

Rosnie Rosnie!!!:multi::multi::multi:

Tu 8.10.09r
[IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Akwarium/DSC_1082.jpg[/IMG]

A tu z dzisiaj - 18.10.09r
[IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Akwarium/DSC_1346copy.jpg[/IMG]

Musialam sie pochwalic:diabloti: Oby tylko tak juz zostalo...

Czy jesli cud sie stanie i rosliny mi nie padna chcialby ktos takie paprotki?:cool3: Moze Tinka?:diabloti: ekhm...Unbelievable:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Agnes']

Czy jesli cud sie stanie i rosliny mi nie padna chcialby ktos takie paprotki?:cool3: Moze Tinka?:diabloti: ekhm...Unbelievable:roll::evil_lol:[/QUOTE]

tylko czy to mi przy małej ilości światła będzie tak ładnie rosło...?
ni i gdzie bym to wsadziła:hmmmm:
ale z chęcią bym wzięła:loveu:

Posted

[quote name='Unbelievable']tylko czy to mi przy małej ilości światła będzie tak ładnie rosło...?
ni i gdzie bym to wsadziła:hmmmm:
ale z chęcią bym wzięła:loveu:[/quote]

wsadzisz wsadzisz:evil_lol:
a czy bedzie roslo? ja tez nie mam jakiegos obledu i malo swiece...

jak bede juz miala nadwyzke to bede informowac:lol: sie jakos umowimy;)

Posted

[quote name='Agnes']wsadzisz wsadzisz:evil_lol:
a czy bedzie roslo? ja tez nie mam jakiegos obledu i malo swiece...

jak bede juz miala nadwyzke to bede informowac:lol: sie jakos umowimy;)[/QUOTE]

ja muszę zrobć porządek w moim buszu, bo inaczej tego nie nazwę, tylko nie mam pomysłu jak to zrobić :placz:

czekam z niecierpliwością :diabloti::loveu:

Posted

[url]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Akwarium/DSC_1346copy.jpg[/url]
Ładnie :loveu:

Chociaż nie przepadam za takimi małymi rybkami ;)