iwa77 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Cioteczki - nie gniewajcie się ale malutka miała iść na DT , potem była" zarezerwowana "i jakoś tak czas leci i nic w jej sprawie się nie dzieje ,a ona biedulka od naszych hopek to domku nie znajdzie.:shake: Czy któraś cioteczka może zrobić ogłoszenia ? Quote
Fredzia:) Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 ja jutro bede jej robic i caly czas pytam o domek dla niej wiec moze juz niedlugo:) Quote
iwa77 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Super! dzisiaj mnie znowu mało nie zalizała , to taka słodycz do kwadratu! Quote
Fredzia:) Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 ogloszenia w 2 poscie poprosze dzis brata zeby mi allegro zrobil Quote
martama Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Allegro chyba jest najczęściej oglądanym portalem ogłoszeniowym. Zuzia jutro odwiedzinki i spacerek, szykuj się dziewczynko:loveu: Quote
iwa77 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 A ode mnie wyróżniona AleGratka : Młodziutka, śliczna , słodka Zuzia - świat ogląda zza krat Quote
Fredzia:) Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 dwie panie sie zglosily w sprawie suni jedna z krakowa ma syna 15 letniego niepelnosprawnego chce adoptowac pieska w pon da mi odpowiedz a drugi domek: "Przepraszam ze nie zauwazylam adresu ktory byl podany ponizej zobaczylam suczke i jest sliczna ja 2 miesiace temu musialam uspic moja suczke na imie miala pysia tez 8 lat temu ja ktos porzucil razem z mezem ja bardzo pokochalismy ale niestety miala raka watroby .byla podobna do szpica taki.rudy lisek .Mojego meza obecnie nie ma w domu o adopcji tego pieska musze znim pogadac wraca jutro wieczorem mysle ze jak ja zobaczy to bedzie zachwycony tak jak ja.Jesli moge prosic prosze napisac mi o tej suni jak sie zachowuje jaka jest wysoka bo na zdieciu tak nie widac chce na koniec dodac ze komputer mam od nie dawna i nie za dobrze sie radze w jego obsludze czekam na odp grazyna" Jezeli ten w krakowie wypali trzeba zaltwic transport sterylizacje i sprawdzic domek. 2."ja zastanawiam sie nad pieskiem,mialam suczke ale niestety miala 12 lat i miesiac temu odeszla.Mieszkam z synem 15 latkiem, mam 40 lat ,domek z ogrodkiem." Quote
iwa77 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ogłoszenia ,ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia - to podstawa ! Trzeba nawiązać kontakt z dwoma domami i zobaczyć co i jak ...... trzymam kciuki , jak potrzebujesz pomocy to pisz ! Quote
Fredzia:) Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 jezeli na 100% zglosi sie domek biore ja na dt i sterylizacja trzeba sie zajac Quote
martama Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Byłam dzisiaj w schronisku i Zuzi tam nie było. Nie miałam numerka, ale popytałam, pochodziłam, z tego co mi wiadomo to prawdopodobnie pojechała ona do Niemiec wraz z 7 innymi psami, a kolejne 2 siedzą w szczeniakarni i mają jechać w poniedziałek. Trzeba tam jeszcze zadzwonić, z konkretnym numerem i raz jeszcze zapytać. Quote
martama Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dzwoniłam przed chwilką i faktycznie Zuźka pojechała dzisiaj do Niemiec. Oby dziewczynka dobrze trafiła:loveu: Edit: Sorry, nie edytowałam pierwszego posta, wszystko w pośpiechu, dlatego dwa pod rząd. Quote
iwa77 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Tak to jest pewna informacja - sunieczka pojechała do Niemiec wraz z 7 innymi pieskami . Zabrała je niemiecka fundacja , która współpracuje ze schronem. Quote
martama Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dobrze, ze to fundacja. Pani ze schroniska powiedziała, że one już mają nagrane domki. Na początku jak usłyszałam, że ktoś zabrał 8 psów, to pierwsze o co zapytałam to po co komuś tyle psiaków?? Miejmy nadzieję, że wszystkie będą miały wspaniałych właścicieli. A na jakiej zasadzie Niemcy wybierają psiaki?? bo to też dosyć ciekawe jest? Quote
Fredzia:) Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 super ze zuzia ma domej ja sprobuje namowic ta pania na innego psiaka Quote
martama Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Może na tą czarna sunię z białymi skarpetami:loveu: ona też szorstkowłosa, młoda i jutro kwarantanna jej się kończy:loveu: Quote
iwa77 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Pamiętajcie cioteczki o prawie jamniczku Bajerku u mnie na DT ! Może gdzieś domek znajdziecie ! Quote
Fredzia:) Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 pamietam o nim wczoraj wyslalam zdiecia pani zainteresowanej adopcja jamniczka Quote
Recommended Posts