Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki - nie gniewajcie się ale malutka miała iść na DT , potem była" zarezerwowana "i jakoś tak czas leci i nic w jej sprawie się nie dzieje ,a ona biedulka od naszych hopek to domku nie znajdzie.:shake:
Czy któraś cioteczka może zrobić ogłoszenia ?

Posted

dwie panie sie zglosily w sprawie suni jedna z krakowa ma syna 15 letniego niepelnosprawnego chce adoptowac pieska w pon da mi odpowiedz a drugi domek:
"Przepraszam ze nie zauwazylam adresu ktory byl podany ponizej zobaczylam suczke i jest sliczna ja 2 miesiace temu musialam uspic moja suczke na imie miala pysia tez 8 lat temu ja ktos porzucil razem z mezem ja bardzo pokochalismy ale niestety miala raka watroby .byla podobna do szpica taki.rudy lisek .Mojego meza obecnie nie ma w domu o adopcji tego pieska musze znim pogadac wraca jutro wieczorem mysle ze jak ja zobaczy to bedzie zachwycony tak jak ja.Jesli moge prosic prosze napisac mi o tej suni jak sie zachowuje jaka jest wysoka bo na zdieciu tak nie widac chce na koniec dodac ze komputer mam od nie dawna i nie za dobrze sie radze w jego obsludze czekam na odp grazyna"
Jezeli ten w krakowie wypali trzeba zaltwic transport sterylizacje i sprawdzic domek.
2."ja zastanawiam sie nad pieskiem,mialam suczke ale niestety miala 12 lat i miesiac temu odeszla.Mieszkam z synem 15 latkiem, mam 40 lat ,domek z ogrodkiem."

Posted

Ogłoszenia ,ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia - to podstawa !

Trzeba nawiązać kontakt z dwoma domami i zobaczyć co i jak ......
trzymam kciuki , jak potrzebujesz pomocy to pisz !

Posted

Byłam dzisiaj w schronisku i Zuzi tam nie było. Nie miałam numerka, ale popytałam, pochodziłam, z tego co mi wiadomo to prawdopodobnie pojechała ona do Niemiec wraz z 7 innymi psami, a kolejne 2 siedzą w szczeniakarni i mają jechać w poniedziałek.

Trzeba tam jeszcze zadzwonić, z konkretnym numerem i raz jeszcze zapytać.

Posted

Dzwoniłam przed chwilką i faktycznie Zuźka pojechała dzisiaj do Niemiec.

Oby dziewczynka dobrze trafiła:loveu:

Edit: Sorry, nie edytowałam pierwszego posta, wszystko w pośpiechu, dlatego dwa pod rząd.

Posted

Tak to jest pewna informacja - sunieczka pojechała do Niemiec wraz z 7 innymi pieskami . Zabrała je niemiecka fundacja , która współpracuje ze schronem.

Posted

Dobrze, ze to fundacja. Pani ze schroniska powiedziała, że one już mają nagrane domki.

Na początku jak usłyszałam, że ktoś zabrał 8 psów, to pierwsze o co zapytałam to po co komuś tyle psiaków??

Miejmy nadzieję, że wszystkie będą miały wspaniałych właścicieli.

A na jakiej zasadzie Niemcy wybierają psiaki?? bo to też dosyć ciekawe jest?