kalyna Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 jak dużo takich pięknych fotek :loveu: Heksa pięknie się prezentuje i śliczna z niej dziewczynka :) http://img64.imageshack.us/img64/323/dsc2974.jpg jakie czyściutkie ząbki :loveu: http://img3.imageshack.us/img3/3550/dsc2910b.jpg i taki skok :loveu: Quote
Kamila_ Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 witaj kalyna, dziękujemy za odwiedziny bywamy w Krotoszynie (u mojej babci) raz na dłuższy czas :) Quote
kalyna Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Kamila_ napisał(a):witaj kalyna, dziękujemy za odwiedziny :loveu: bywamy w Krotoszynie (u mojej babci) raz na dłuższy czas :) ooooo no proszę, ale ten świat jest mały :lol: w sumie Kłodzko aż tak daleko nie jest :) Quote
Kamila_ Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 zagląda zagląda, ale cisza :diabloti: jestem cały czas na forum owczarkowym i na fb Heksowniczkowi we wrześniu zleciał 8 roczek :loveu: dziekujemy za pamieć :razz: Quote
xyzxyz Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 A mogłabyś podać link do fb ? :) O to Heksia jest już dojrzałą panią- wymiziaj ją ode mnie :loveu: Quote
kalyna Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Heksa nie wygląda na te 8 lat, myślałam że ma mniej :) ale po zdjęciach widać, że jej werwy nie brakuje :loveu: Quote
xyzxyz Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 kalyna napisał(a):Heksa nie wygląda na te 8 lat, myślałam że ma mniej :) ale po zdjęciach widać, że jej werwy nie brakuje :loveu: No ja tak samo- obstawiałam maksymalnie pięć ;) Quote
Kamila_ Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Trzyma sie, oby jak najdłużej :multi: jak sierść zgubiłam, pewna pani stwierdziła że półtora roku ma :diabloti: ale siwa bródka dała jej do myślenia :roflt: kalyna :B-fly: Quote
kalyna Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 biscuit napisał(a):Gdzie nam zginęłyście? :mad::loveu: pewnie na owczarku są... mogłyby i tutaj przyjść z fotami :) Quote
Recommended Posts