Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Grzybkowe dowody

a to nasza leśna przygoda

to było tak, schodziłyśmy z wielkiej góry w lesie, Kamila grzyba ujrzała no to hyc po niego Heksiol stał koło mnie ale z jeżem na grzbiecie jak tu nagle coś z krzaków nie wystrzeliło tak otarło się o mnie Heksa za 'tym' z początku myślałam że młoda sarenka się przestraszyła i uciekła L ale coś mi się nie zgadzało z girami to był wielki Zajc! łogromny jak wydarł do przodu tak tyle go widziałam LOL Heksiol 'Zostań!'

Zbieramy dalej grzyby, Ten mój niuchacz znów coś wywęszył, no to na smycz i idziem dalej W pewnej chwili mnie wmurowało królik! tfu! Zając! taki malusieńki siedzi pod drzewkiem! Heksiol 'Siad!' Podchodzę do niego, maluch nieruchomy jednak coś mi tu nie gra ja go tykam palcem a ten nic, jedynie mu kinolek chodził jak oszalały , no to ja za cykawke aby uwiecznić zajęca a ten jak nie wyskoczył do przodu, tak poszedł! Heksa mur-beton! toż to szybsze od kota'
I tyle nam z zająca było

No to drogą dalej, ku strumieniu Heksiol sie pochyla aż tu nagle z krzewów malin dorodna sarna wybiega Heksiol za nią, a ja 'Nie rusz'! Zostań! Pognała bida przed nami Odchodzimy od strumienia a na wzgóżu spogląda na nas znajoma

Wracamy do reszty Wink
Konia takiego nie XXL' wyniuchałam a pańcia wszystko do rąk weźmie Angry

c.d.n

Posted

Popatrz no!

Tak niuchałam, złapać go próbowałam że mi zwiał

Ale chyba się na niego położyłam
-----------------------------------------------------------
Wszyscy grillem zajęci
To sem pozaczepiała

i tą też

Czekaj! Już ja Cię popodgryzam

Nie dasz rąk do memlania to za nogi złapię

kolejnych portrecikowych c.d.n

Posted

asiunia napisał(a):
Cudna Heksolinka:loveu::loveu:a podgryzanie nóg znam...niestety z doświadczeń własnych:angryy:

rozrywka chociaż jest :-o:evil_lol:

Dziewczyny ! dziękujemy!

teraz dopiero zauważyłam że zdjecia za duże :oops: