grafi2 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Moi drodzy Chcę wam przedstawić kogoś, kto potrzebuje pilnie nowego domku zanim nadejdzie zima i mrozy. Jest to ok. roczny pieseczek, znaleziony po długiej tułaczce, piesek zaprzyjaźnił się z dziećmi z okolicy po której biegał i to one utrzymywały go przy życiu wynoszą z domu jedzenie[jak opowiadały podkradały mamie parówki] i pewnie nie tylko. Piesek odwzajemnił się ogromnym zaufaniem i towarzyszył im zawsze kiedy wychodziły na dwór. Niestety żadna z tych w/w mam nie zgodziła się na przygarnięcie Rudzika[ tak mi się nazwało] choć dzieci prosiły gorąco. Teraz gdy za pasem zima a w nocy już pojawiły się przymrozki ten maluch nie wie gdzie się podziać i co począć ze sobą. Dzieci co raz rzadziej pojawiają się na podwórkach więc nie ma nikogo kto dałby cokolwiek do jedzenia nie mówiąc już o schronieniu przed zimnem. Coś o nim: Rudzik to młodziutki, bardzo towarzyski, wesoły kundelek. Widać że mieszkał u ludzi i ma cudowny kontakt z dziećmi. Prowadząc go zauważyłam również że potrafi chodzić na smyczy. Reasumując : jest gdzieś ktoś odpowiedzialny za jego niedolę [przestał się podobać czy co???] Przecież jest przesłodki- sami zobaczcie tylko samotny I tu moja prośba, do was drodzy forumowicze , już nie raz otworzyliście serducha przed potrzebującym psiakiem okazując zainteresowanie i często podejmując konkretne kroki: Ktokolwiek zna osobę zainteresowaną adopcją małego wesołego psiaka –na wagę złota Ktokolwiek może powielić i rozpowszechnić to ogłoszenie jest na wagę złota. Ktokolwiek ma jakiś pomysł na inną pomoc dla tego słodziaka – na wagę złota :modla:LICZYMY NA WASZĄ POMOC :modla: _________________ Quote
iwonamaj Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Trzeba psiaka ogłaszać, gdzie się tylko da.... Quote
grafi2 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Rudzik jest ogłaszany: wałbrzych- pajęczyna wrocław-pajęczyna neeon.pl bono-polska.pl ale okazja e-gratka zoonet.pl jeśli macie możliwość rozpowszechnijcie to ogłoszenie gdzie się da-szanse wzrosną Rozklejamy również ogłoszenia ze zdjęciem w naszej miejscowości i okoliczych miejscowościach ZIMA TUŻ TUŻ:-( oto kilka fotek Rudzika w całej okazałości Quote
grafi2 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 nie tracimy nadziei i wciąż szukamy!!!!:-( Quote
grafi2 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 RUDZI ZNALAZŁ JUŻ NOWY DOMEK I KOCHAJĄCEGO PANA :multi: Quote
Recommended Posts