Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies jest na kwarantannie-znaleziony w Bełku(?) obok Orzesza -od dwóch tygodni wychodził z lasu i podchodził do domów. Gospodarze go karmili, ale mieli dośc i zadzwonili do schronu. Jest bardzo przerażony..Bardzo prosze wolontariuszy o jak najwięcej informacji i fotki, bo te moje-mało widoczne.

Posted

W schronisku będę dopiero w następną sobotę (8.11), ponieważ w tą sobotę jest Wszystkich Świętych i rano nie będę miała czasu żeby jechac do schroniska, a wogóle w schronisku pewnie nie będzie nikogo (oprócz kogoś na dyżurze, bo przecież psy same nie mogą zostac), kto mógłby mi wyprowadzic psy. A w tygodniu do 14.30 lub dłużej jestem w szkole.

Jak będę w schronisku to postaram się dowiedziec jak najwięcej o psiaku i na pewno zrobię dużo fotek, chyba że do tego czasu właściciel psa się zgłosi.

Posted

[FONT=Arial]Ja wprawdzie nie wolontariusz , ale jeśli rehabilitacja mojego TZta jakoś tak się złoży że uda mi się dojechać do schroniska przed zamknięciem to podjadę ale naprawdę nie mogę obiecać :shake:... ja nie mam PJ a autobusem po pracy na 100% nie dojadę na czas :shake:[/FONT]

Posted

Podejrzewam, że pies i tak jeszcze teraz nie bedzie spokojniejszy, więc i tak o nim wiele się nie dowiemy, ja nie moge-choć spróbuję-nijak czas pracy schronu się nie składa z moim:shake:..do 14 to naprawdę cud się wyrwac..
Aluś-założym bazarek i kupim Ci skuter:evil_lol:

Posted

[quote name='Benia-b']Podejrzewam, że pies i tak jeszcze teraz nie bedzie spokojniejszy, więc i tak o nim wiele się nie dowiemy, ja nie moge-choć spróbuję-nijak czas pracy schronu się nie składa z moim:shake:..do 14 to naprawdę cud się wyrwac..
Aluś-założym bazarek i kupim Ci skuter:evil_lol:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja na skuterku :multi: to by była sensacja ;)

ja pracuję najczęściej do 15 więc totalna kiszka :shake: dlatego jedynie piątek wchodziłby w grę
[/FONT]

Posted

[quote name='KasiaO']Chłopak ma cos z fili...
Czy jest ogłoszony na molosach??

Osobnego tematu nie ma-jest tylko na DC z Rybnika wzmianka o nim..

Magda, Ala-to ja Was bardzo poprosze, jak sie u Was chwilka znajdzie - o fotki i może uda się cos więcej o nim powiedziec, jak sie piechol uspokoi. Dziękuje! :loveu:
A macie jakąs rybnicka stronkę netową, aby umieścić ogłoszenie, że znaleziono? A może są tu na Dogo ludziska z Orzesza, czy innych pobliskich miast?

Posted

Zrobiłam mu wątek na molosach. Tam jest dużo miłośników rasy więc mam nadzieję, że wspólnymi siłami wyciągniemy go ze schornu ;) Najgorsze jest to ,że fila to bardzo wrażliwy pies a jednocześnie bardzo silny i odważny. Powinien trafić tylko do osoby , która ma pojęcie o rasie. Sama mam file i wiem, że to wymagający pies...
Potrzebne są informacje dotyczące jego charakteru...

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Zaznaczyłam sobie..............

Co zaznaczyłaś?
Gajdzik-nie ma w użytkownkach..:shake:
Pianka z Łazisk-
Jacek -Papaj zaoferował karme dla dzieciaka-trzeba by tylko gdzies go umieścić w DT.

Posted

[quote name='Benia-b']Co zaznaczyłaś?
Gajdzik-nie ma w użytkownkach..:shake:
Pianka z Łazisk-
Jacek -Papaj zaoferował karme dla dzieciaka-trzeba by tylko gdzies go umieścić w DT.

[FONT=Arial]:oops: Gadzik ....źle napisałam [/FONT]

Posted

Pies został znaleziony w Bełku(?) obok Orzesza - siedział w lesie dwa tygodnie wychodził z niego i podchodził do domów. Gospodarze z jakiegoś domu go karmili, ale mieli dośc i zadzwonili do schronu.

Posted

[quote name='Aborygenka']a w schronisku kastrują psy?[/QUOTE]
[B]Rozmawiałam z kierownikiem na temat kastracji i powiedział, że w schronisku nie ma warunków na wykonywanie takich zabiegów.[/B]

Posted

Hm...jak pytałam o DC, czy jest możliwośc wykastrowania go jakby się domek znalazł-powiedział, ze jest. Nie wiem co miał na myśli-czy kastrację w schronie, czy u weta-nie dopytałam.