zonia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 PO KILKU LATACH SPĘDZONYCH W SCHRONISKU DO MELI UŚMIECHNĘŁO SIĘ SZCZĘŚCIE....ZNALAZŁA DOM!!:multi::multi::multi::multi: To Mela- jest śliczną, miłą, łagodną suczką. Ma ok.3lat. Jest owczarkowata…lecz ma coś z jednym oczkiem, ale zupełnie jej to nie przeszkadza, biega, bawi się, skacze. Na spacerach jest pogodna, wesoła, nie rozrabia. Jest grzeczna, nie wykazuje agresji. Do większości suczek też zachowuje się nie agresywnie. Uwielbia pieszczoty i kontakt z człowiekiem. To idealna suczka dla kogoś kto chce mieć przyjaciela na całe życie. Przebywa w schronisku, czeka na człowieka, który ją zaadoptuje nie zwracając uwagi na jej oczko(naprawdę nie ma obaw w tej sprawie). Kontakt:[email protected] tel.606 210 658 [FONT=Book Antiqua]BARDZO POTRZEBNA POMOC W ROBIENIU OGŁOSZEŃ!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] Quote
nika28 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 aganela napisał(a):Co z suńką??????????? :???::???::???: Quote
magdyska25 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Zonia rzadko teraz bywa na dogo więc raczej proszę o cierpliwość. A tak na marginesie- Zoniu co z tym Jej oczkiem? Wygląda na jakich uraz....:shake: Moim zdaniem o ile już nie jest leczona chyba wizyty u weterynarza będą konieczne bo potem mogą być problemy z wydaniem suni do DS....:roll: Quote
zonia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Jestem, jestem. Suńka widzi na to oczko....tylko jest tak jakby...cofnięte(?)i mniejsze....ale to trzeba się jej z bliska przyjrzeć bo jak się do niej podchodzi to na pierwszy rzut oka nic nie widać;) Do adopcji raczej jest bo dużo osób o niej wie(w biurze i opiekunowie) Quote
nika28 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 nika28 napisał(a):Zaraz zrobię jej ale.gratkę :roll: Zrobione ;) Quote
justynaz87 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Zoniu dodałam je już na wątek zbiorowy. Kciuki za domek dla ślicznej suni. Quote
zonia Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Idą Święta......kto będzie tak obojętny i skarze ją na spędzenie ich w brudnej, schroniskowej klatce....????!!!:-( Quote
paros Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Mela w necie :lol: eoferty ale.gratka psy pineska kupiepsa bono-polska animalia 24polska dwukropek cafeanimal :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
magdyska25 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Sunieczka przypomina o swoim istnieniu!!! Niech nie marnuje się w schronisku!!! Quote
magdyska25 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='paros']Czy Mela znalazła domek?[/quote] Widziałam Ją w ostatni piątek- także chyba nie....tam gdzie jest (na końcu schroniska) rzadko ludzie zaglądają....:shake: Quote
zonia Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 nie Mela niestety nie znalazła domku...:shake: Tak....jest tam na 13...niedaleko Suzi i Herkiego;) Quote
Olena84 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Mela jest na: pineska.pl pajeczyna.pl kokosy.pl 4lapy.pl gumtree.pl Quote
Recommended Posts