Jump to content
Dogomania

*** Tara *** (była mieszkanka schroniska w Rudzie Śl)

Recommended Posts

Posted

2 miesiące temu przygrnełam ze schroniska 4 miesięczną suczkę. Wcześniej szukałam pieska na forum (chcialam zalączyć link ale niestety mojego postu juz nie ma) i to dzięki wam ostatecznie zdecydowałam się na adopcję ;)

Nie mam zdjec suni po przyjezdzie ze schroniska. Wklejam aktualne zdjęcia :)
Tara po odebraniu ze schronu ważyła 5 kg. Potem okazało sie, że sunia ma chorą trzustkę i jeszcze chudnie i biegunkuje. Na szczęcie trafiłyśmy do dobrej kliniki i po 2 miesiącach mam juz 10 kg psiaka (co bardzo mnie cieszy)

Tara i jej ulubione kiełbaski

Tutaj na swoim cętkowanym kocyku

Może ktoś nas pamięta z poprzednich postów, a moze ktos ze schroniska rozpozna sunię. Tak czy inaczej mam nadzieję, że zdjecia sie spodobają ;)
Pozdrawiamy

Guest Doriss16
Posted

Fotki są śliczne a tara jest już zdrowa? Powiem ci że psy ze schroniska są bardzo wierne i oddane właścicielowi. wiem bo sama mam takiego psa i nie oddała bym go za żadne sarby.

Posted

niestety Tara nigdy nie bedzie juz całkowicie zdrowa. Do konca zycia bedzie brala tabletki i stosowala dietke. Ale na szczescie po zdiagnozowaniu choroby nasze zycie stalo sie prostsze i choroba nie daje sie juz we znaki ;) :) :)

Posted

Tara szczesciara bo ma nowy domek i kochajaca pancie,ja tez mam 2 suczki z 2 roznych schronisk ,najpierw byla Tysia ale ona panicznie bala sie zostawac sama w domu ,trzesla sie ,sikalagryzla kapcie i skakala po parapetacha potem wzielam Bube i teraz jest ok.uspokoila sie a ja mam mam podwojna radosc bo psy 2 i podwojna milosc :loveu::loveu::loveu: