Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wątek zakładam na prośbę kolegi.

"Mam do oddania w dobre ręce szczeniaka kundelka po niemilych przejściach:
Ruda została znaleziona w sobotę, w lesie; była przywiązana sznurkiem do drzewa, wygłodniała i bardzo przestraszona...
W tej chwili jest juz po wizycie u weterynarza, odrobaczona, odpchlona. Jest kundelkiem, ok. 5- miesiecznym (z zębami mlecznymi jeszcze ;) ), malutka (i duża nie urośnie).
Jeśli chodzi o jej psi charakterek: jest kochana, mądra, grzeczna i posłuszna i na pewno będzie najwierniejszym przyjacielem; poza tym czyścioch ;) (przynosi buta jak chce wyjść na dwór) i głodomór (jedzenie trzeba jej porcjować) .

W związku z powyzszym zachęcam gorąco do przygarnięcia małej, okazania jej odrobiny czułości, którą Ruda zresztą odwzajemni z wielką nawiązką!!

Pozdrawiam Bartek"

Posted

Melduję się na wątku.
Gdzie przebywa sunia? W jakim mieście?
Jak długo już szuka domu?
Gdzie ma ogłoszenia?
Jak się zachowuje na spacerach?
Umie chodzić na smyczy?
Czy zachowuje czystość w domu?
Czy niszczy, gdy zostaje sama?

Posted

Gdzie przebywa sunia? W jakim mieście? WARSZAWA BEMOWO
Jak długo już szuka domu? OD SOBOTY
Gdzie ma ogłoszenia? GUMTREE
Jak się zachowuje na spacerach? IDEALNIE
Umie chodzić na smyczy? TAK
Czy zachowuje czystość w domu? TAK
Czy niszczy, gdy zostaje sama? NIE

PIES IDEALNY:loveu:

Dzięki,że jesteś:lol:

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Jaka słodka...domek na pewno sie znajdzie, chyba w typie jamnika jest...

Mareznko sama ją znalazłaś?

Sunie znalazł mój kolega i u niego przebywa. Poprosił mnie tylko o pomoc w szukaniu domu;)

Posted

Czy jest jakiś dead line, do kiedy sunia może zostać u kolegi?

Ja mogę pomóc w ogłoszeniach, ale chyba dopiero w przyszłym tygodniu. Dziś już za godzinę idę do domu, a w domu nie mam netu, a jutro wyjeżdżam do niedzieli.

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
Dostałam maila z gumtree ''Witam. Jestem wstępnie zainteresowany. Muszę się z tym jeszcze przespać, postaram się jutro dać odpowiedź dokładniejszą. Pozdrawiam. ''

Oooo... jest szansa. Trzymam kciuki!

Posted

Marzena jak ja mam tego typu tekst "'Witam. Jestem wstępnie zainteresowany. Muszę się z tym jeszcze przespać, postaram się jutro dać odpowiedź dokładniejszą. Pozdrawiam. '' nie mam złudzeń ze to "pitolenie o Szopenie". Olej to i daj namiary na siebie będziesz miałą kontrolę.