Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='laurin']Cześć Ula:multi: Bocian odleciał:evil_lol:???[/quote]
przeniósł sie na sąsiednia łąke:lol::lol::lol: niech się sąsiadka martwi :eviltong:
Aniu wysłałam ci na PW

Posted

[quote name='karkakarka']A ja z okna nie mam ładnych widoków :( ...bloki :(
U mnie to samo:-(

Ps: a mi się Mejsi podoba w tej fryzurce :)[/quote]

U mnie to samo:-(
[quote name='laurin']Cześć Ula:multi: Bocian odleciał:evil_lol:???[/quote]
Może zrobił co swoje i poleciał dalej:evil_lol:

[quote name='dysia-u']przeniósł sie na sąsiednia łąke:lol::lol::lol: niech się sąsiadka martwi :eviltong:
Aniu wysłałam ci na PW[/quote]
Najpierw posiedział u jednej potem poleciał do drugiej.Może coś z tego będzie:evil_lol:

Posted

Dziś był taki ponury deszczowy dzień to i fotki takie... mało interesujące
Taki widok mam z okna garderoby. Już nie jednego ciucha bym przypaliła bo tam robie prasowanie. A można zapatrzeć się na te lasy.:loveu::loveu::loveu:
[URL="http://img23.imageshack.us/i/img7656l.jpg/"][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/7172/img7656l.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://img23.imageshack.us/i/img7657k.jpg/"][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/2346/img7657k.jpg[/IMG][/URL]

Posted

O jezu moglabym mieszkac w takim miejscu:loveu: fajnie sie masz..:cool1:
a ja patrze na pola i kopalnie buu a dalej widze A4 i auta ....
a z drugiej strony mam blok przed soba.. i z daleka bardzo lasy...zreszta fote widac co dalam u siebie z teczą...

Posted

[quote name='dysia-u']25 lat mieszkałam w Krakowie na ponurym osiedlu :roll: z sąsiedniego bloku sąsiad widział co mamy na stole :eviltong: DOŚĆ !!!!![/quote]

mowisz 25 to ja moze tez kiedys bede mieszkac gdzie indziej ktoz to wie co nam lata przyniosą...:roll:ale moj nie lubi gor...lasy tak...i jeziora..
a od Krakowa to ile km zescie sie oddalili?znaczy tam gdzie teraz jestescie...

Posted

teraz do siedziby królów mamy ok 40 km. Powiem ci szczerze że nawet żadne zakupy w tym mieście nie są dla mnie atrakcją :shake:. Uwielbiam ten mój skrawek nieba na wsi. :loveu::loveu::loveu::loveu:Jedziemy tylko czasem do kina , ale wracamy jak na skrzydłach.W Myślenicach zresztą kino też jest /po remoncie :eviltong:/

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic]Ja chcę domek:placz:
A nie mój blok:cool1:
Daj mi domek:placz:
A sobie weź blok:cool1:
[/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='toffik']Elmo przyszedł przywitać się z Mejsi i powiedzieć, że jest śliczna:) Miłego wieczoru:)[/quote]
miło was widzieć w naszej galerii :loveu::loveu: zapraszamy kiedy tylko macie ochote

Posted

40 to nie jest tak zle..40 to ja mam do miejsca gdzie spedzamy czasem niedziele..nad wodą.. Ty jedziesz do miasta heh a ja na lono natury....a w gory to mam 80-100 km od nas..

Posted

[quote name='dysia-u']Do Zakopanego przy w miare małym ruchu na drogach jedziemy 1,20 min:multi:
nigdy nie myślałam że tak może mi być dobrze tu gdzie jestem:multi:[/quote]

ja czuje ze tez bym sie na wsi odnalazla..znaczy w malowniczej scenerii bo jakbym patrzala na nudne domki dookola to by mi sie zmierzlo..ja lubie obcowac z naturą:loveu:

Posted

Takie male jezyki moglam nawet widziec z bliska kiedys jak bylam w gorach to ich pelno wyszlo..i szukaly pozywienia..pily mleczko ktore im dalam.. fajne byly ino jak widzialam jak jadly zdechlego ptaka to juz z bliska nie chcialam ogladac..:evil_lol:

a wiesz ze jeze sa dobre na slimaki :p

Posted

[quote name='dysia-u']Ooo ślimaków to u nas ci dostatek :-( zeżarły ś... wszystkie poziomki.[/quote]

To ty szukaj mu pary do towarzystwa co sie rozmnaza :diabloti: a potem wypusc na slimaki...:evil_lol: i klopot z glowy..:p

Posted

[quote name='dysia-u']miło was widzieć w naszej galerii :loveu::loveu: zapraszamy kiedy tylko macie ochote[/quote]Na pewno będziemy zaglądać :-) Śliczne widoki masz z domu :)

Posted

[quote name='Pegaza']dobra ja sie zbieram pod prysznic..
spokojnej nocy pa:loveu:[/quote]
MIAŁAŚ SI Ę IŚĆ MYĆ!!!!!!!!!A jeszcze światełko się u Ciebie świeci:mad: