Aleksandrossa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Śliczna niuńka :) A ja mam ładne widoki za oknem :P- pola, las :D Czasami zauważę jakąś sarenkę :) Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='laurin']Cześć Ula:multi: Bocian odleciał:evil_lol:???[/quote] przeniósł sie na sąsiednia łąke:lol::lol::lol: niech się sąsiadka martwi :eviltong: Aniu wysłałam ci na PW Quote
ewa2909 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='karkakarka']A ja z okna nie mam ładnych widoków :( ...bloki :( U mnie to samo:-( Ps: a mi się Mejsi podoba w tej fryzurce :)[/quote] U mnie to samo:-( [quote name='laurin']Cześć Ula:multi: Bocian odleciał:evil_lol:???[/quote] Może zrobił co swoje i poleciał dalej:evil_lol: [quote name='dysia-u']przeniósł sie na sąsiednia łąke:lol::lol::lol: niech się sąsiadka martwi :eviltong: Aniu wysłałam ci na PW[/quote] Najpierw posiedział u jednej potem poleciał do drugiej.Może coś z tego będzie:evil_lol: Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Dziś był taki ponury deszczowy dzień to i fotki takie... mało interesujące Taki widok mam z okna garderoby. Już nie jednego ciucha bym przypaliła bo tam robie prasowanie. A można zapatrzeć się na te lasy.:loveu::loveu::loveu: [URL="http://img23.imageshack.us/i/img7656l.jpg/"][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/7172/img7656l.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img23.imageshack.us/i/img7657k.jpg/"][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/2346/img7657k.jpg[/IMG][/URL] Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 O jezu moglabym mieszkac w takim miejscu:loveu: fajnie sie masz..:cool1: a ja patrze na pola i kopalnie buu a dalej widze A4 i auta .... a z drugiej strony mam blok przed soba.. i z daleka bardzo lasy...zreszta fote widac co dalam u siebie z teczą... Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 25 lat mieszkałam w Krakowie na ponurym osiedlu :roll: z sąsiedniego bloku sąsiad widział co mamy na stole :eviltong: DOŚĆ !!!!! Quote
toffik Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Elmo przyszedł przywitać się z Mejsi i powiedzieć, że jest śliczna:) Miłego wieczoru:) Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='dysia-u']25 lat mieszkałam w Krakowie na ponurym osiedlu :roll: z sąsiedniego bloku sąsiad widział co mamy na stole :eviltong: DOŚĆ !!!!![/quote] mowisz 25 to ja moze tez kiedys bede mieszkac gdzie indziej ktoz to wie co nam lata przyniosą...:roll:ale moj nie lubi gor...lasy tak...i jeziora.. a od Krakowa to ile km zescie sie oddalili?znaczy tam gdzie teraz jestescie... Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 teraz do siedziby królów mamy ok 40 km. Powiem ci szczerze że nawet żadne zakupy w tym mieście nie są dla mnie atrakcją :shake:. Uwielbiam ten mój skrawek nieba na wsi. :loveu::loveu::loveu::loveu:Jedziemy tylko czasem do kina , ale wracamy jak na skrzydłach.W Myślenicach zresztą kino też jest /po remoncie :eviltong:/ Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [CENTER][FONT=Century Gothic]Ja chcę domek:placz: A nie mój blok:cool1: Daj mi domek:placz: A sobie weź blok:cool1: [/FONT][/CENTER] Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='toffik']Elmo przyszedł przywitać się z Mejsi i powiedzieć, że jest śliczna:) Miłego wieczoru:)[/quote] miło was widzieć w naszej galerii :loveu::loveu: zapraszamy kiedy tylko macie ochote Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 40 to nie jest tak zle..40 to ja mam do miejsca gdzie spedzamy czasem niedziele..nad wodą.. Ty jedziesz do miasta heh a ja na lono natury....a w gory to mam 80-100 km od nas.. Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Do Zakopanego przy w miare małym ruchu na drogach jedziemy 1,20 min:multi: nigdy nie myślałam że tak może mi być dobrze tu gdzie jestem:multi: Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='dysia-u']Do Zakopanego przy w miare małym ruchu na drogach jedziemy 1,20 min:multi: nigdy nie myślałam że tak może mi być dobrze tu gdzie jestem:multi:[/quote] ja czuje ze tez bym sie na wsi odnalazla..znaczy w malowniczej scenerii bo jakbym patrzala na nudne domki dookola to by mi sie zmierzlo..ja lubie obcowac z naturą:loveu: Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 co wieczór przychodzi do nas jeż i Norek wychodzi z siebie a nic mu zrobić nie może :shake: tylko łapie chrypke bo szczeka na zabój Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Takie male jezyki moglam nawet widziec z bliska kiedys jak bylam w gorach to ich pelno wyszlo..i szukaly pozywienia..pily mleczko ktore im dalam.. fajne byly ino jak widzialam jak jadly zdechlego ptaka to juz z bliska nie chcialam ogladac..:evil_lol: a wiesz ze jeze sa dobre na slimaki :p Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Ooo ślimaków to u nas ci dostatek :-( zeżarły ś... wszystkie poziomki. Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='dysia-u']Ooo ślimaków to u nas ci dostatek :-( zeżarły ś... wszystkie poziomki.[/quote] To ty szukaj mu pary do towarzystwa co sie rozmnaza :diabloti: a potem wypusc na slimaki...:evil_lol: i klopot z glowy..:p Quote
toffik Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='dysia-u']miło was widzieć w naszej galerii :loveu::loveu: zapraszamy kiedy tylko macie ochote[/quote]Na pewno będziemy zaglądać :-) Śliczne widoki masz z domu :) Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 dobra ja sie zbieram pod prysznic.. spokojnej nocy pa:loveu: Quote
ewa2909 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Pegaza']dobra ja sie zbieram pod prysznic.. spokojnej nocy pa:loveu:[/quote] MIAŁAŚ SI Ę IŚĆ MYĆ!!!!!!!!!A jeszcze światełko się u Ciebie świeci:mad: Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 OOOoo gospodyni sie znalazła :lol::lol::lol: Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Raaatuunkuuu :-( cały dzień pada i pada. A bo to pierwszy dzień?! Jak tak dalej będzie to depresja murowana. Quote
Aleksandrossa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 A gdzie zdjęcia :evil:? U nas dziś ładniej się zrobiło :D Quote
Recommended Posts