dysia-u Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Cześć :lol: już jestem Zrobiłam obchód ogrodu i wypatrzyłam krokusiki :multi: Dziś nareszcie było słoneczko ale taki zimny wiatr że aż ciary szły po plecach Quote
***Paulina*** Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Cześć Ula:bye: U nas dzisiaj 10 stopni i nareszcie czułam taki fajny cieplutki wiosenny wiaterek:loveu::multi::loveu: Quote
dysia-u Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Koleżanka która ma yorusie/1,5 roku/ waga 2,300 mówiła że już 3 razy zdarzył im się przykry incydent.:-( Opisała to jako mały atak padaczkowy /aż mnie ciarki przeszły/ Wet kazał obserwować. Obie biedne . Quote
ewa2909 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Cze Uluś-wiosennie:loveu::loveu::loveu: U nas od 2 dni ładnie słoneczko świeci:loveu::loveu::loveu: biedny siulek:-( Quote
Gosia2406 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Przyszłyśmy się przywitać.U nas tez dziś słoneczko poświeciło.W prawdzie czasami kryło się za chmurki,ale ważne że było. Quote
Pegaza Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Cze :p sprzatasz gotujesz czy odpoczywasz?:lol: Quote
dysia-u Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 hej:loveu: musze zebrać pranie ze sznurów bo potrzebowało tylko 2 godz żeby wyschnąć na pieprz. Słonko śiweci i bardzo wieje. Robiłam kluski na parze ze sosem więc chłopstwo zadeklarowało sie z uciechy do sprzątania.:lol: Marzy mi sie już robota w ogródku. Nieśmiałe żonkile już pod krzaczkiem:multi: Quote
Pegaza Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 A moje pranie sie suszy w koncu na balkonie:multi: i slonko swieci juz mocno:multi: Quote
ewa2909 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='Pegaza']A moje pranie sie suszy w koncu na balkonie:multi: i slonko swieci juz mocno:multi:[/quote] Cze Uluś:loveu::loveu::loveu: Ja już drugi wikendzik się susze na balkonie.Chyba w końcu zawitala na dobre wiosna. Najgorsze z tego wszystkiego to przestawianie zegarków:placz::placz::placz: Quote
dysia-u Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='ewa2909']Cze Uluś:loveu::loveu::loveu: Ja już drugi wikendzik się susze na balkonie.Chyba w końcu zawitala na dobre wiosna. Najgorsze z tego wszystkiego to przestawianie zegarków:placz::placz::placz:[/quote] zeeeggaaarki !!! łłłooo matko zapomniałam :roll: wszyscy w domu mają skleroze. A jakby im tak nie przypomniec...??:eviltong: ale mnie kusi spróbować:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='dysia-u']zeeeggaaarki !!! łłłooo matko zapomniałam :roll: wszyscy w domu mają skleroze. A jakby im tak nie przypomniec...??:eviltong: ale mnie kusi spróbować:evil_lol:[/quote] A Ci za skórą djabeł siedzi.No.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 szczególnie upodobała sobie miejsce pańci. Albo ona , albo ja - nikt wię:eviltong:[URL="http://img6.imageshack.us/my.php?image=img7281o.jpg"][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/6157/img7281o.jpg[/IMG][/URL] cej Nawet oczka mam zmęczone- cały dzień w ogrodzie [URL="http://img11.imageshack.us/my.php?image=img7306r.jpg"][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/2355/img7306r.jpg[/IMG][/URL] Quote
ewa2909 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 O nowe fotencje:multi::multi::multi: Super zaroślak z niej:multi::multi::multi: Quote
dysia-u Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='ewa2909']O nowe fotencje:multi::multi::multi: Super zaroślak z niej:multi::multi::multi:[/quote] nawet łapki :multi: teraz poszłam do łazienki po przybory ,a ona myk pod ławke bo czuje wieczorne czesanko. Urządzili z Norkiem takie biegi po ogrodzie że wyczesanie jej graniczy z cudem:crazyeye: Quote
Cortezik_82 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Czesc:multi: Śliczna:loveu:, Faktycznie zaroślak;). Będziesz strzyc?:razz: Quote
ewa2909 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Witamy sie niedzielnie-wiosennie:loveu::multi::loveu: Quote
dysia-u Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Cześć wszystkim:lol: ale się niebo rozpłakało :shake: cały dzień jakby tej wody pośniegowej było mało. Quote
laurin Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Cześć Ulcia:loveu: u mnie też się kwiatuszki przebijają w końcu:loveu: ale słoneczko tylko wczoraj było i tyle... [quote name='Pegaza']Cze:multi: oj placze te niebo placze nad nami:roll:[/quote] no bo takie niegrzeczne jesteście:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Cze:multi: oj placze te niebo placze nad nami:roll: Quote
Pegaza Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Cze :p ja:-o ja zawsze grzeczna to chybaUla tak grzeszy:evil_lol: Quote
meja Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Witamy śliczną Mejsi:multi: Śliczna dziewuszka, kolorki ma przecudne:loveu:, no i ja uwielbiam takie "bujne czuprynki", Mejsi jest w moim typie:cool3: Pozdrawiamy i na pewno będziemy tu do Was zaglądać by oglądać:lol: Quote
laurin Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Cześć Ulcia:multi: [quote name='Pegaza']Cze :p ja:-o ja zawsze grzeczna to chybaUla tak grzeszy:evil_lol:[/quote] hihiihi myślą, słowem i uczynkiem [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/inc.gif[/IMG] Quote
dysia-u Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Pegaza']Cze :p ja:-o ja zawsze grzeczna to chybaUla tak grzeszy:evil_lol:[/quote] pewnie!!! grzeczne dziewczynki idą do nieba , a niegrzeczne mają niebo na ziemi hi hi :evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='meja']Witamy śliczną Mejsi:multi: Śliczna dziewuszka, kolorki ma przecudne:loveu:, no i ja uwielbiam takie "bujne czuprynki", Mejsi jest w moim typie:cool3: Pozdrawiamy i na pewno będziemy tu do Was zaglądać by oglądać:lol:[/quote] :loveu: witamy nowych gośći i zapraszamy częściej Ta fryzurka już ma dni policzone. Fryzjer się o nią pyta hi hi. Kiedy wróciła ze sppaceru z nawbijanym dziadostwem to wyczesanie jest mordęgą :shake: nawet olejek norkowy mało pomaga Quote
Recommended Posts