Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wiesz mamy snieg ze tak powiem musial jezdzic maly plug by odsniezyc nam chodniki bo nie szlo chodzic..ale u Was pewnie jest go duzo wiecej..:)
ciup ja dzis nawet paczka nie zjadlam bo nie mialam ochoty;)
1,40 w zyciu bym nie stala;)

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas odśnieżarką musieli dziś jeździć, bo nie szło przejść chodnikiem :lol: Z córą do szkoły - szłyśmy 20 min... a zasapane jak woły po orce...
Najważniejsze, że nie ma już takich mrozów.

Synuś niech się nie przejmuje. Zda następnym razem!
Ja zdałam za 3-im :lol:

Posted

oklapnięty troche bo tak sie rwie do tej kierownicy a tu....kolejne podejście
teraz tyle sniegu , ponoć jego koledze od razu przełożyli jak si.e zgłosił na egzamin

Posted

Ja po 1 nie bylam zalamana raczej wkurzona na instruktora ktory mnie nie nauczyl parkowania zapomnialam jakiego...(wjezdzasz np w uliczke i wyjezdasz tylem a potem jedziesz do kierunku z ktorego przyjechalas..proste jak drut ale jak mi egzaminaor powiedzial ze to mam zrobic to sie go pytam a co jest..no coz instruktor wiedzial ze wroce i kase ze mnie wycisnie..ehh

Posted

U nas też dużo śniegu :multi: Było.. :roll: Właśnie się topi :mad:

Miałam jechać do Zakopanego w przyszłą sobotę .. niestety wczoraj Łuki mnie uświadomił, że nie jedziemy :angryy: Jadę więc sama w innym kierunku :-(

Posted

Cze Ula :)
Dawno mnie tu nie było ;) Twoje psiaczki jak zawsze cudne :)
[URL]http://img827.imageshack.us/img827/7656/p1030139w.jpg[/URL] świetne masz widoczki :)
[URL]http://img193.imageshack.us/img193/1074/p1030135r.jpg[/URL] mała torpeda :evil_lol:

Posted

Ooo Marzenka wpadłą z wizytą?
a dlaczegoż to nie wkleiłaś zdjecia Vikusi w krótkiej fryzurece, cooo????
popraw sie Marzka
zaraz do ciebie lece i fajnie by było zobaczyć twoje stadko

Posted

[quote name='Marzena*']Fotke Vikusi wstawię jak poprawimy troszkę fryzurkę ;) Teraz głowa jest za duża i na tułowiu też wolałabym krócej ;)[/QUOTE]

A to sama cielas? czy fundlas jej spa?;)
cze Ulka:)

Posted

[quote name='Pegaza']A to sama cielas? czy fundlas jej spa?;)
cze Ulka:)[/QUOTE]

Nie no gdzie sama ;) Ja nie przejawiam talentu w tym kierunku :(
Pierwsze cięcie było u fryzjerki a poprawiała dziś moja przyjaciółka ;)

Cze Ula :) Czytałam u De, że faworki robiłaś ;) Podrzuć kilka, ja też lubie ale mam lenia do robienia :evil_lol:

Posted

czytam że nie byłas zadowolona z cięcia u fryzjerki
co cie zraziło? pytam bo wiesz ...ja też początkująca hihihi
oooMarzka po faworkach tylko zapaszek został, ale jak powiesz kiedy wpadniesz upieke świerzutkie

Posted

[quote name='dysia-u']czytam że nie byłas zadowolona z cięcia u fryzjerki
co cie zraziło? pytam bo wiesz ...ja też początkująca hihihi
oooMarzka po faworkach tylko zapaszek został, ale jak powiesz kiedy wpadniesz upieke świerzutkie[/QUOTE]

Nie, nie Ulcia to nie tak, że nie byłam zadowolona z cięcia fryzjerki. Poprostu uparłam się ścinać w te najgorsze mrozy więc nie odważyłyśmy sie ciąć aż tak króciutko jak teraz no i koniecznie chciałam zostawić długie włosy na głowie a okazało się, że to wcale nie wygląda ładnie ;) Teraz jest tak jak chciałam :)

Posted

Marzka ja też Jessę wysłałam do Natalii na cięcie w te największe mrozy i poszła po całości :evil_lol: Zimno jej było ale nawet nie tak jak "owłosionej" Buff która też w psim spa była ale ta akurat niewielu włosków się pozbyła ;)

Ulaaaaa ja też chcę faworkaaaa !! :modla::modla:

Posted

Dariaaa no coś ty??!! mnie sie zawsze chce dogo
mój pies się z dogo wychowywał hihihi
wody nadal brak i wiecie co , chyba do wiosny tak bedzie
ponoć jak firma kopała wodociąg miejski naruszyła w wielu miejscach nasz stary wodociąg
przyszedł mróż i załatwił rury , które i tak nie wiadomo czy nie uszkodzone
kurna, żeby choć szkoła jakieś tanie karnety dziciom na basen załatwiła
nooo nic nikt nie robi
zadzwoniłam tydzień temu do RMFM i przyjechali
pokręcili sie po wsi no ale skąd ja mogłam wiedzieć gdzie sa, a może to i dobrze,,,,
ech!!! mówie wam, masakra

Posted

No to fajnie bo ostatnio to jakas posucha byla na dogo;)
Ula na Waszym miejscu studnie bym kopala;)
to juz wole mieszkac w tych paskudnych blokach ;)tu przynajmniej jak sie cos zepsuje to od razu zalatwiamy w administracji i raz dwa naprawiaja;)

Posted

Masakra tyle czasu bez wody...........szczerze współczuje,my mieliśmy studnie ale musieliśmy zasypać,a i tak woda nadawała sie do prania tylko,chociaż dobre i to czasem...

I cześć Mejsule;)

Posted

nie wiem czy Wam mówiłam że jak mam popołudniu kleintów w salonie to zabieram ze sobą Mejsi?
jaaaaka zadowolona. Ma swoje miejsce leżakowania i wcale nie stresuje klienta na stole.
nawet nie przypuszczałam że taka bedzie z niej fajna towarzyszka
śmieje sie że zarabia na saszeteczke smaczka