Pegaza Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 No wiesz mamy snieg ze tak powiem musial jezdzic maly plug by odsniezyc nam chodniki bo nie szlo chodzic..ale u Was pewnie jest go duzo wiecej..:) ciup ja dzis nawet paczka nie zjadlam bo nie mialam ochoty;) 1,40 w zyciu bym nie stala;) Quote
Agucha Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 U nas odśnieżarką musieli dziś jeździć, bo nie szło przejść chodnikiem :lol: Z córą do szkoły - szłyśmy 20 min... a zasapane jak woły po orce... Najważniejsze, że nie ma już takich mrozów. Synuś niech się nie przejmuje. Zda następnym razem! Ja zdałam za 3-im :lol: Quote
dysia-u Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 oklapnięty troche bo tak sie rwie do tej kierownicy a tu....kolejne podejście teraz tyle sniegu , ponoć jego koledze od razu przełożyli jak si.e zgłosił na egzamin Quote
Pegaza Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ja po 1 nie bylam zalamana raczej wkurzona na instruktora ktory mnie nie nauczyl parkowania zapomnialam jakiego...(wjezdzasz np w uliczke i wyjezdasz tylem a potem jedziesz do kierunku z ktorego przyjechalas..proste jak drut ale jak mi egzaminaor powiedzial ze to mam zrobic to sie go pytam a co jest..no coz instruktor wiedzial ze wroce i kase ze mnie wycisnie..ehh Quote
tigrunia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 U nas też dużo śniegu :multi: Było.. :roll: Właśnie się topi :mad: Miałam jechać do Zakopanego w przyszłą sobotę .. niestety wczoraj Łuki mnie uświadomił, że nie jedziemy :angryy: Jadę więc sama w innym kierunku :-( Quote
Marzena* Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Cze Ula :) Dawno mnie tu nie było ;) Twoje psiaczki jak zawsze cudne :) [URL]http://img827.imageshack.us/img827/7656/p1030139w.jpg[/URL] świetne masz widoczki :) [URL]http://img193.imageshack.us/img193/1074/p1030135r.jpg[/URL] mała torpeda :evil_lol: Quote
dysia-u Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Ooo Marzenka wpadłą z wizytą? a dlaczegoż to nie wkleiłaś zdjecia Vikusi w krótkiej fryzurece, cooo???? popraw sie Marzka zaraz do ciebie lece i fajnie by było zobaczyć twoje stadko Quote
Marzena* Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Fotke Vikusi wstawię jak poprawimy troszkę fryzurkę ;) Teraz głowa jest za duża i na tułowiu też wolałabym krócej ;) Quote
Pegaza Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Marzena*']Fotke Vikusi wstawię jak poprawimy troszkę fryzurkę ;) Teraz głowa jest za duża i na tułowiu też wolałabym krócej ;)[/QUOTE] A to sama cielas? czy fundlas jej spa?;) cze Ulka:) Quote
Paulinka10 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Cześć dziewczyny;) moja koleżanka czeka 2 miesiące na drugi egzamin,to macie fajnie tam... Quote
Marzena* Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Pegaza']A to sama cielas? czy fundlas jej spa?;) cze Ulka:)[/QUOTE] Nie no gdzie sama ;) Ja nie przejawiam talentu w tym kierunku :( Pierwsze cięcie było u fryzjerki a poprawiała dziś moja przyjaciółka ;) Cze Ula :) Czytałam u De, że faworki robiłaś ;) Podrzuć kilka, ja też lubie ale mam lenia do robienia :evil_lol: Quote
dysia-u Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 czytam że nie byłas zadowolona z cięcia u fryzjerki co cie zraziło? pytam bo wiesz ...ja też początkująca hihihi oooMarzka po faworkach tylko zapaszek został, ale jak powiesz kiedy wpadniesz upieke świerzutkie Quote
Marzena* Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='dysia-u']czytam że nie byłas zadowolona z cięcia u fryzjerki co cie zraziło? pytam bo wiesz ...ja też początkująca hihihi oooMarzka po faworkach tylko zapaszek został, ale jak powiesz kiedy wpadniesz upieke świerzutkie[/QUOTE] Nie, nie Ulcia to nie tak, że nie byłam zadowolona z cięcia fryzjerki. Poprostu uparłam się ścinać w te najgorsze mrozy więc nie odważyłyśmy sie ciąć aż tak króciutko jak teraz no i koniecznie chciałam zostawić długie włosy na głowie a okazało się, że to wcale nie wygląda ładnie ;) Teraz jest tak jak chciałam :) Quote
dysia-u Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 ja bym też tak doradzała taka słodka w tej fryzurce Quote
dysia-u Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 wszyscy śpiąąąą niiii ma nikogo Quote
Pegaza Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='dysia-u']wszyscy śpiąąąą niiii ma nikogo[/QUOTE] Nie no ja jestem ale padam bo od 2 w nocy nie spie.. Quote
tigrunia Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Marzka ja też Jessę wysłałam do Natalii na cięcie w te największe mrozy i poszła po całości :evil_lol: Zimno jej było ale nawet nie tak jak "owłosionej" Buff która też w psim spa była ale ta akurat niewielu włosków się pozbyła ;) Ulaaaaa ja też chcę faworkaaaa !! :modla::modla: Quote
Pegaza Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ula gdzie jestes? czyzby koniec z dogo? ;) Quote
dysia-u Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Dariaaa no coś ty??!! mnie sie zawsze chce dogo mój pies się z dogo wychowywał hihihi wody nadal brak i wiecie co , chyba do wiosny tak bedzie ponoć jak firma kopała wodociąg miejski naruszyła w wielu miejscach nasz stary wodociąg przyszedł mróż i załatwił rury , które i tak nie wiadomo czy nie uszkodzone kurna, żeby choć szkoła jakieś tanie karnety dziciom na basen załatwiła nooo nic nikt nie robi zadzwoniłam tydzień temu do RMFM i przyjechali pokręcili sie po wsi no ale skąd ja mogłam wiedzieć gdzie sa, a może to i dobrze,,,, ech!!! mówie wam, masakra Quote
Pegaza Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 No to fajnie bo ostatnio to jakas posucha byla na dogo;) Ula na Waszym miejscu studnie bym kopala;) to juz wole mieszkac w tych paskudnych blokach ;)tu przynajmniej jak sie cos zepsuje to od razu zalatwiamy w administracji i raz dwa naprawiaja;) Quote
Paulinka10 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Masakra tyle czasu bez wody...........szczerze współczuje,my mieliśmy studnie ale musieliśmy zasypać,a i tak woda nadawała sie do prania tylko,chociaż dobre i to czasem... I cześć Mejsule;) Quote
dysia-u Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 nie wiem czy Wam mówiłam że jak mam popołudniu kleintów w salonie to zabieram ze sobą Mejsi? jaaaaka zadowolona. Ma swoje miejsce leżakowania i wcale nie stresuje klienta na stole. nawet nie przypuszczałam że taka bedzie z niej fajna towarzyszka śmieje sie że zarabia na saszeteczke smaczka Quote
Pegaza Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Nie mowilas.. Mejsi zadowolona bo ma pancie na oku i jej poczynania;)a ona nie jest zazdrosna o te inne psy? Quote
dysia-u Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 hej taki był dziś cudny dzień, ale teraz juz -7 o 5 rano było -9 kiedy ta zima pójdzie w ch....??!!! Quote
Recommended Posts