dysia-u Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 czy jest wogóle kto na dogo?! tak tu pustoooo Quote
ania90 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Mejsi juz jechala autem w transporterku? Quote
Pegaza Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='dysia-u']czy jest wogóle kto na dogo?! tak tu pustoooo[/QUOTE] ja tez nie wiem czemu taka posucha..:rool: Quote
dysia-u Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 wiecie że ubrałam swoje stare bo wydawało mi sie , że już tyyyle ze mna przeszły że moge im zaufać france po 2 !!!!!! godz mnie obtarły plaster był zbawienny ufffff nikomu i niczemu juz zaufać nie mozna buuuuuu Quote
Paulinka10 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Cześć Mejsule;)no to ja teraz przyszłam to zaś Was niema....:( Quote
dysia-u Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 jak to nieee ma?! jestem , jestem tylko coś na ząb miałam objedzona jestem nieprzyzwoicie Quote
Paulinka10 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ja krówki zeżarłam........ale mi teraz słodko....;) Quote
Pegaza Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Paulinka10']Ja krówki zeżarłam........ale mi teraz słodko....;)[/QUOTE] A ja jeszcze kolacji nie jadlam i mysle co mam na bulke dac..bo ja jakos na nic nie mam smaku;) Quote
Pegaza Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Paulinka10']Ja krówki zeżarłam........ale mi teraz słodko....;)[/QUOTE] A ja jeszcze kolacji nie jadlam i mysle co mam na bulke dac..bo ja jakos na nic nie mam smaku;) Quote
Paulinka10 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 No ja też musze coś normalnego zjeść bo jakoś czasu nie miałam spokojnie usiąść,ale też niemam na nic smaka,byłam na zakupach zapchałam lodówke to sie nie chce,a jak pustki to by sie jadło.... Quote
Agucha Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 U mnie był twarożek z "żydkiewką" i szczypiorkiem :) Quote
dysia-u Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 ale wam narobiłam smaka, co? hihihi Quote
Agucha Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='dysia-u']ale wam narobiłam smaka, co? hihihi[/QUOTE] No to teraz zdradź przepis hihi :P Quote
dysia-u Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 wiecie że rano było u nas -18 st?????? przez cały dzień tylko o kilka stopni sie poprawiło, teraz jest juz -15 a co bedzie do rana??!!! Quote
chrupcia Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Cze Urszula :) u mnie też takie mrozy, a zapowiadają i -30st coś tak słyszałam ;) Quote
dysia-u Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 nawet nie strasz!!!! moje chłopaki dziś pojechali na narty bo wgapiali sie w termometr, i jak tylko temperatura ciut się podniosła to .... ale cały czas jest -7 dobrze że chociaż słonaczko cudnie świeci Quote
Pegaza Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Tez widzialam ze zapowiadaja te - 30 w nocy.. masakra jakas.. ja chce wiosne !!! Ula chce robic w poniedzialek te stripsy czy jakos tak..ciekawe czy mi wyjda heh a Ty to jesz tylko z sosem czy jeszcze jakies frytki do tego? Quote
Paulinka10 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ja już robiłam,jutro też bede robić bo gości żarłocznych mam;) I ja robiłam z frytkami;) Cześć dziewczyny:) Quote
*Jot* Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Cześć Ulka :multi: Oj,co tak narzekacie na ten mróz.:razz: Jest zima i jest mróz,tak powinno być. :p Quote
chrupcia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='*Jot*'] Oj,co tak narzekacie na ten mróz.:razz: Jest zima i jest mróz,tak powinno być. :p[/QUOTE] Też tak uważam, ja tam lubie zime, wymarznąć porządnie, a potem pod kocyk z herbatką :) Quote
Pegaza Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='*Jot*']Cześć Ulka :multi: Oj,co tak narzekacie na ten mróz.:razz: Jest zima i jest mróz,tak powinno być. :p[/QUOTE] [quote name='chrupcia']Też tak uważam, ja tam lubie zime, wymarznąć porządnie, a potem pod kocyk z herbatką :)[/QUOTE] Ale ja zimy nie lubie!!! nienawidze sie cieplo ubierac a potem wchodzac do sklepu czuje jak mnie juz pot oblazi.. musze nosic czapki a wygladam w nich nietwarzowo wyjatkowo.. nasze spacery psie ograniczaja sie do minimum bo jedynie Pipi lubi snieg ale my z Livka nie.. i wogole jazda autem w sniegu jest paskudna.. przez zime nie moge bywac na dzialce.. ciagle chodze zakatarzona.. i nie lubie jak mi jest zimno.. i tak moglabym wymieniac i wymieniac.. moglabym mieszkac w miejscu gdzie zimy wogle nie ma..!! Quote
Agucha Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Pegaza']Ale ja zimy nie lubie!!! nienawidze sie cieplo ubierac a potem wchodzac do sklepu czuje jak mnie juz pot oblazi.. musze nosic czapki a wygladam w nich nietwarzowo wyjatkowo.. nasze spacery psie ograniczaja sie do minimum bo jedynie Pipi lubi snieg ale my z Livka nie.. i wogole jazda autem w sniegu jest paskudna.. przez zime nie moge bywac na dzialce.. ciagle chodze zakatarzona.. i nie lubie jak mi jest zimno.. i tak moglabym wymieniac i wymieniac.. moglabym mieszkac w miejscu gdzie zimy wogle nie ma..!![/QUOTE] Skąd ja to znam... Poza tym - też chcę przepis na "stripsy"! Quote
dysia-u Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 oj dziewczyny ale psioczycie na tę zime, aż grzech!!!!!! jakby jej niebyło to lato by nie cieszyło Daria u nas też spacerki na szybkie siku ale jak w ciągu dnia słonko mocniej przyświeci to idziemy na polane pod lasem a tam ...hulaj dusza,piekła nie ma hihihi Aga te stripsy to pychotka, mozna z frytkami, mozna z ryżem i sosem mexykańskim Pierś z kurczaki pokroić w cienkie paseczki /jak tam kto woli/przyprawić na ostro panierować w jaju i pokuszonych corn fleksach smażyć króciutko na głębokim oleju pychotka Quote
Recommended Posts