kiniaaa Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ula, czy Noruś ostatnio porzucił swoje wiejskie eskapady ?? Nic ostatnio nie piszesz, to chyba znaczy, że nie ucieka :eviltong:;) Quote
*Jot* Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Hej Ulcia :multi: [url]http://img819.imageshack.us/img819/1299/zdjcie1980.jpg[/url] mam nadzieję,że ucieczka się udała :evil_lol: Mój śliczny rudzielec. :loveu: Quote
dysia-u Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 dziewczyny mam pytanie bo tu wszyscy wszystko wiedzą hihi lecąc na wczasy brała któraś lapka? co powinnam zrobić albo wiedzieć żeby mi go na lotnisku nie odebrali? Quote
ania90 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='dysia-u']dziewczyny mam pytanie bo tu wszyscy wszystko wiedzą hihi lecąc na wczasy brała któraś lapka? co powinnam zrobić albo wiedzieć żeby mi go na lotnisku nie odebrali?[/QUOTE] a gdzie sie wybierasz? Quote
Pegaza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Norek w kwiatach? coz on sie zrobil taki romantic ? hihi [url]http://img89.imageshack.us/img89/1746/p1020014i.jpg[/url] nie pomoge bo nigdzie nie lece..i poki mam psy to nie polece buuu Quote
dysia-u Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='ania90']a gdzie sie wybierasz?[/QUOTE] na Rodos , właśnie przyglądam si walizkom hihi Quote
kiniaaa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ula, ja nigdy do samolotu nie brałam laptopa :( Chyba bałabym się zaryzykować, bo każde linie mają swoje przepisy :evil_lol: Kiedy wylatujesz? Udanego urlopu, przywieź nam dużo zdjęć :p Quote
Pegaza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='dysia-u']na Rodos , właśnie przyglądam si walizkom hihi[/QUOTE] A co za duzo bagazu hihi albo za malo? sie masz fajnie odpoczywaj..slonca Ci nie zycze bo i tak go bedziesz miala az nadto:eviltong: Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='dysia-u']na Rodos , właśnie przyglądam si walizkom hihi[/QUOTE] oo na Rodos, a kiedy? ;) ja nie polecam brać laptoka, bo mam niepewność co do niektórych ludzi. wystarczy chwila nieuwagi.. Quote
Paulinka10 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ja też nie leciałam i nie polece ale buuuu nie robie bo za chiny do samolotu bym nie wsiadła... Quote
tigrunia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ula spokojnie możesz laptopa brać, najbezpieczniej jak go do podręcznego dasz ale znajomi latają i w głównym bagażu wożą także jak wolisz ale musisz porządnie zabezpieczyć bo wiesz jak tymi bagażami rzucają na prawo i lewo .. :mad: Udanego wywczasu :loveu: Quote
dysia-u Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 oooooo Be się znalazła!!!!! ciekawe co porabiała przez ten czas, zaraz lece do jej galerii to sprawdze dzięki za informacje, tak zrobie Quote
*Jot* Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ula ,ale masz fajnie :D Udanych wakacji życzę :multi: A co z Mejsi i Norusiem ? Quote
dysia-u Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 moja mama mieszka obok więc opieka zapewniona opieka i do albo przekarmianie hihihi Quote
Agucha Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='dysia-u']moja mama mieszka obok więc opieka zapewniona opieka i do albo przekarmianie hihihi[/QUOTE] Jak szaleć w wakacje to szaleć! :lol: :evil_lol: Quote
dysia-u Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 dzięki dziewczyny jutro ruszamy, ale pojedziemy biali aż strach jak byśmy z mąki wyskoczyli, u nas tylko 13 stopni i pada deszcz i tak jest prawie każdego dnia ja jestem taka chytra na to słońce a w Polsce ono nas nie rozpieszcza w pewnym wieku /śmiech/ musi sie wygrzewać kości Quote
Agucha Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Eh, niektórym to (za) dobrze, że mogą za tym słońcem podążać :siara: Quote
dysia-u Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 dziewczyny zapomniałam wam cos opowiedzieć czasem klienci psuja humor ale są i tacy co na sto par koni wsadzą w środe dzwoni do mnie kobieta że przyjdzie do mnie jej mąż z piesiem chciała mu tylko skrócić co nie co a reszta ma zostać jak jest no i przyszedł kurna mysle przecież nic tu fajnego nie uczynie bo sie nie da, jak to tak skrócić a reszta?! gościu chce żebym psa od nowa wymodelowała mówie mu ze nie jestem za tym bo żona prosiła o co innego a to nie będzie fajnie wyglądało, gdyby mógł do niej zadzwonić i powiedzieć z czym jest kłopot facet ugodowy zadzwonił i wyszło na moje pies wyszedł ode mnie całkiem !!! inny , nie nie myslcie że tak cudnie go zrobiłam i sie chwale tylko pies zmienił kolor hihi no ale cóż, w domu przeżywam rozterki że baba tam pewnie ubolewa nad psem na drugi dzień telefon...właścicielka uuuu juz mnie głowa rozbolała, na poczekaniu a ona dzwoni żeby powiedzieć że cytuje "bardzo jej sie pies podoba,i jak tylko włos mu odrośnie to znowu przyjdzie bo tak wygląda fajnie. Mąż opowiedział żę nie chciałam go ścinać bo inaczej uzgodniłyśmy ale ona przeprasza bo tamta wersja była by nie dobra" dostałam wypików z uciechy bo same wiecie jak na począku drogi fryzjera jest ciężko noo ale się naopowiadałam to teraz lece na herbatke z cytrynką mój M robi najlepszą w świecie Quote
ania90 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='dysia-u']dziewczyny zapomniałam wam cos opowiedzieć czasem klienci psuja humor ale są i tacy co na sto par koni wsadzą w środe dzwoni do mnie kobieta że przyjdzie do mnie jej mąż z piesiem chciała mu tylko skrócić co nie co a reszta ma zostać jak jest no i przyszedł kurna mysle przecież nic tu fajnego nie uczynie bo sie nie da, jak to tak skrócić a reszta?! gościu chce żebym psa od nowa wymodelowała mówie mu ze nie jestem za tym bo żona prosiła o co innego a to nie będzie fajnie wyglądało, gdyby mógł do niej zadzwonić i powiedzieć z czym jest kłopot facet ugodowy zadzwonił i wyszło na moje pies wyszedł ode mnie całkiem !!! inny , nie nie myslcie że tak cudnie go zrobiłam i sie chwale tylko pies zmienił kolor hihi no ale cóż, w domu przeżywam rozterki że baba tam pewnie ubolewa nad psem na drugi dzień telefon...właścicielka uuuu juz mnie głowa rozbolała, na poczekaniu a ona dzwoni żeby powiedzieć że cytuje "bardzo jej sie pies podoba,i jak tylko włos mu odrośnie to znowu przyjdzie bo tak wygląda fajnie. Mąż opowiedział żę nie chciałam go ścinać bo inaczej uzgodniłyśmy ale ona przeprasza bo tamta wersja była by nie dobra" dostałam wypików z uciechy bo same wiecie jak na począku drogi fryzjera jest ciężko noo ale się naopowiadałam to teraz lece na herbatke z cytrynką mój M robi najlepszą w świecie[/QUOTE] no to sukces:) Quote
laurin Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Cześć wczasowiczko :) A gdzie Ula tak dokładnie wybyła? Bo nie mogę znaleźć... [url]http://img560.imageshack.us/img560/4269/p1020013e.jpg[/url] :loveu: słodka Mejsulka, nieufna z niej dziewczyna :evil_lol: A ten tarasik na żywo widziałam:multi: suuuper Quote
slawi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Cześć Ula, wpadłam się przywitać przy okazji buszowania po ogólnym dogo, a Ciebie nie ma, udanego odpoczynku :) Quote
Recommended Posts