dysia-u Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 przebierać to ja bym chciała w...tancerzach hahahhahahahah Quote
Yoko2009 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ulcia a u nas jest tak pięknie jak dawnoo nie było:) słoneczko daje na całego:) Ja wesel nie mam w tym roku ale za to 3 komunie pod rząd brrr a jutro jeszcz bierzmowanie synusia:) Quote
*Jot* Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Cześć Ulka :multi: http://img31.imageshack.us/img31/4669/p1010608bc.jpg :loveu::loveu: A co Was przeraża w butach na obcasach? Ja tam lubię i im wyższe szpile tym lepiej :p Quote
dysia-u Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 ale ja juz bez takich szpil jestem wysoka a w szpilach...uuuuuuuuuuu Quote
dysia-u Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Mejsula ma zrobiony paszport /światowa dziewczynka, ni?/ i jedzie w czwartek z nami na Słowacje oby tylko pogoda dopisała bo M na necie wypatrzył że weekend na Słowacji to nic ciekawego uuuuuuu pozyjemy , zobaczymy Quote
ania90 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='dysia-u']Mejsula ma zrobiony paszport /światowa dziewczynka, ni?/ i jedzie w czwartek z nami na Słowacje oby tylko pogoda dopisała bo M na necie wypatrzył że weekend na Słowacji to nic ciekawego uuuuuuu pozyjemy , zobaczymy[/QUOTE] ile kosztuje wyrobiene paszportu i jak dlugo sie na niego czeka? Quote
dysia-u Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 okazało sie /huuuurrrraaa/ że nasz wet ma takie uprawnienia za wszystko zapłaciłam 100 a to bzik dla Darii Quote
*Jot* Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='ania90']ile kosztuje wyrobiene paszportu i jak dlugo sie na niego czeka?[/QUOTE] W ogóle nie czekasz.Od ręki jest wszystko wypisane i od razu dostajesz. :) Ja płaciłam albo 40 albo 60 zł.Już nie pamiętam dokładnie. :roll: Cześć Ulka !! Mogę się z Wami wybrać na Słowację ? :loveu: A bez przepiękny.Jak Daria nie będzie chciała to ja biorę. :multi: A Noruś gdzie będzie ?? Przywieź go do mnie co ? :multi: Quote
dysia-u Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 starszy syn zostaje w domu /ponoć nauka hihi/ to i noruś będzie bezpieczny pewnie że jedz , pensjonat piekny -koło Zdziaru weż chłopaków i w droge Quote
dysia-u Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 aha !!! a bzu to dla ciebie i Darii wystarczy :lol: Quote
dysia-u Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Jolcia jesteś jeszcze na dogo? to masz tego dziada!!! widzisz co on robi z moimi krzaczkami??!! to taki piekny berberys , hodowałam go od maleńkiej gałązki ale skoro uchował sie do tej pory to widać "uroki" Norka na niego nie działają Quote
kiniaaa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Hej Ula :multi: piękny bez, osobiście kocham ten zapach mmmm :) ostatnio na spacerku Antosia podsadziłam i dałam mu powąchać bez, a ten zamiast wąchać to hap i zjadł :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ula a jakie wielkie sa te galazki bzu dla mnie? poka no mi.. Norek je podlewa Ula zaoszczedzasz na wodzie hehe Jola ja nie umiem chodzic w wysokich bo mi kregoslup wysiada.. Quote
dysia-u Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 nooo jeszcze małe bo przy odchudzaniu dużego krzaka oberwałam na małe sadzoneczki wsadż doooope w auto i machnij sie do mnie wypijemy kawusie na tarasie , poobrywasz se krzaki na sadzonki hihi Quote
Pegaza Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='dysia-u']nooo jeszcze małe bo przy odchudzaniu dużego krzaka oberwałam na małe sadzoneczki wsadż doooope w auto i machnij sie do mnie wypijemy kawusie na tarasie , poobrywasz se krzaki na sadzonki hihi[/QUOTE] Jeee to za daleko mam chyba mi wyslesz te sadzonke pocztą;) Quote
dysia-u Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Daria !!! no co tyyy , jak to daleko??!! mój M jest z Poznania a ja z gór ,noooo to moge powiedzieć że daleko Quote
chrupcia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Cześć Ula :) czy przy wyrabianiu paszportu trzeba też chipować ? Quote
dysia-u Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 chip to podstawa nasza jeszcze na jakąś liste została wpisana że w razie tfffu tfuuu jakby jej się zgubić zachciało.... eee nie mómy o czarnych scenariuszach Quote
dysia-u Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 a to mój wychodowany przeze mnie berberysik podoba się? Quote
Pegaza Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ula nasz tez bylby juz taki duzy ale systematycznie go przycinam gdyz akurat nasadzony jest pod domem i nie chce by mi taki duzy wyrosl..ale mam jeszcze jednego i jego bede przenosic w inne miejsce i tam juz niech sobie rosnie do woli;) ale Twoj jest robi wrazenie:) i fajnie ze obok masz inne kolorki :) Quote
*Jot* Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Cześć Ulcia !! Pojechałaś już na tą Słowację ? :lol: Quote
Marzena* Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 *Jot* napisał(a):Cześć Ulcia !! Pojechałaś już na tą Słowację ? :lol: A miała jechać ? Ja nic nie wiem :( Quote
Recommended Posts